Systembloggen

Tips & rekommendationer för att välja rätt system
som får ditt företag att växa.

3 tips på vad ska kräva av ditt Learning Management System

En bra lärplattform, alltså ett LMS-system, hjälper de som använder systemet att ta till sig, förstå och lära sig så mycket och så snabbt som möjligt. Det handlar alltså om att erbjuda en förstklassig upplevelse, där deltagarna får tillgång till en kurs eller utbildning som hjälper dem att lyckas. Istället för att ge dem böcker, eller kanske som komplement, erbjuder du dem en digital plattform där lärandet blir både roligt och effektivt. Här är vad du ska kräva av ditt LMS-system.

Nicolas Zavala - 8 september 2020 - LMS

5 tips på vad du ska kräva av ditt HR-system

Med så många system på marknaden, hur ska just du veta att du väljer rätt HR-system för ditt företag? Frågan är inte bara vad du vill ha, utan faktiskt vad du bör kräva av ditt system. BusinessWith har satt ihop fem användbara tips och kravställningar som du bör ha med i din jakt efter det perfekta systemet.

Nicolas Zavala - 24 augusti 2020 - HR-system

5 tips – välja rätt ärendehanteringssystem till ditt företag

För att ditt företag ska kunna fungera på ett framgångsrikt sätt behöver ni hitta en väg att hantera dokument och ärenden som inkommer. Detta stavas ärendehanteringssystem.

Nicolas Zavala - 26 juni 2020 - Ärendehanteringssystem

5 tips när du skall välja lärplattform eller LMS-system

Det finns många olika lärplattformar, så kallade LMS-system, och att välja rätt för just dina behov kräver att du tar dig en funderare över vilket syfte er lärplattform ska ha, hur många deltagare som ska ha tillgång till den och hur mycket ni vill göra själva.

Nicolas Zavala - 23 juni 2020 - LMS

5 tips på när du skall välja rätt Talent Management system

Vilket Talent management system passar ditt företag? Hur skall man tänka kring val av Talent management lösning som skall utveckla dina talanger.

Nicolas Zavala - 11 feb 2020 - HR-system

HR system: 5 tips på hur du skall välja rätt HR-system

Vilket HR-verktyg passar ditt företag? Denna artikel ger dig tips på vad du skall tänka på när du skall välja HR-system till ditt företag.

Nicolas Zavala - 8 jan 2020 - HR-system

4 tips när du skall välja bland olika löneprogram och lönesystem

Är ni i tankar på att byta lönesystem eller löneprogram? Svårt att välja bland alla olika alternativ av lönesystem? Denna artikel är skriven för dig som är i en köpprocess eller i uppstartsfasen.

Nicolas Zavala - 13 nov 2019 - Lönesystem

Vilket CRM passar just oss? – 4 viktiga saker att tänka på när man ska välja CRM

4 frågor att besvara innan man köper in ett CRM system. Vad är CRM för oss? Vad har vi för utmaningar? Vad har vi för budget? Vill vi förändra någonting när vi ändå håller på?

Christian Gidlund - 15 okt 2019 - CRM

Välja CRM-system – 5 dyra och vanliga misstag när du ska köpa ett CRM-system

Att välja CRM-system är en tidskrävande köpprocess som många upplever som komplex. Faktum är att 77% av 750 beslutsfattare i Gartners undersökning år 2019 angav att deras senaste tekniska inköp upplevdes som svårt och komplicerat.

Nicolas Zavala - 27 juni 2019 - CRM

CRM-system - 6 tips på vad du ska kräva av ett CRM-system och vad som krävs för att få ut maximal nyttjandegrad

Funderar ni på att byta CRM-system? Oavsett vilken typ av system (inriktat för säljare, kundservice, marknad) som ert företag har ger nedan tips er en fingervisning om ert CRM-system verkligen lever upp till förväntningarna eller vad ni ska tänka på om ni vill byta.

Nicolas Zavala - 22 juni 2019 - CRM

Vad är CRM? Hur kan ett CRM-system stärka dina kundrelationer och öka försäljningen?

Ett CRM-system syftar till att hjälpa företag att hantera kunddata, stärka kundrelationer och få bättre säljproduktivitet. CRM-applikationerna används ofta av sälj och marknadsavdelningar.

Nicolas Zavala - 19 juni 2019 - CRM

Jämför CRM-system & säljstödsystem – 5 måsten när du ska jämföra olika CRM-system

Ett av de viktigaste momenten när du ska köpa ett webbaserat CRM-system eller CRM-program är urvalsprocessen. Det är en djungel av CRM-applikationer och det finns många olika egenskaper och fördelar som särskiljer systemen och leverantörerna.

Nicolas Zavala - 14 juni 2019 - CRM