HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Jämför Sveriges bästa prospekteringsverktyg

Vilket prospekteringsverktyg behöver ditt företag?

Att använda ett prospekteringsverktyg eller ett prospekteringssystem hjälper dig att spara tid när du är på jakt efter nya kunder. Verktyget fungerar så smart att det ger dig den information och data du behöver för att kunna prospektera och sälja mer och snabbare, och ser ofta till att du vänder dig till rätt sorts prospekt - de som sannolikast kommer bli era kunder. Prospekteringssystemet ser alltså till att du inte sitter på måfå och ringer eller hör av dig till någon ”i onödan”, utan hjälper till att hitta de som verkligen skulle kunna vara potentiella köpare. Men vilket verktyg behöver ditt företag för att kunna jobba bra med sälj så att ni konverterar prospekt till leads? Vilka funktioner känner ni är viktigast för er säljorganisation? Och vilken data eller databas behöver ni ha tillgång till för att kunna jobba bäst och smartast? Med rätt sorts verktyg ökar ni chanserna för försäljning och kan jobba mer strukturerat och effektivt.

Här i BusinessWiths jämförelsetjänst kan du och dina säljare enkelt filtrera på olika funktioner för att hitta det prospekteringsverktyg som passar bäst för just er organisation. Med vår kartläggning blir det enkelt att hitta rätt system för prospektering. Filtrera, jämför och läs på om verktygen direkt här på sidan.

Vad behöver jag veta om prospekteringssystem?

Hjälp att hitta rätt?

Gör som 9000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Lista på 12 olika Prospekteringsverktyg

Sortera på
Logo_ Gray & Color.png

Lime CRM

Lime Technologies

Leverera en kundupplevelse utöver det vanliga med ett CRM-system i världsklass. Lime CRM är webbaserat, portabelt och användarvänligt. Vårt system är anpassningsbart efter era processer och behov, oavsett vilken bransch ni arbetar inom. Lime CRM är designat för företag som söker ett system man kan växa med, från en leverantör med över 30 års erfarenhet inom branschen!

Lär dig mer om Lime CRM

Läs mer
Goava

Goava

Goava

Goava är ett Sales Intelligence-verktyg som hjälper säljteam att öka sin försäljning och spara tid. Med Goava får du personliga rekommendationer på vilka företag du bör kontakta. Vi samlar all företagsdata på ett ställe för effektiv research.

Lär dig mer om Goava

Läs mer
Logo_ Gray & Color.png

Lime GO

Lime Technologies

Lime Go är ett intelligent datadrivet CRM för växande B2B-företag eller säljteam som vill använda ett verktyg för hela säljresan. Med ett CRM fyllt med företags- och beslutsfattardata från Dun & Bradstreet, får du både ett säljverktyg och ett CRM i ett system. Använd våra intelligenta funktioner för att uppmuntra proaktivt beteende och hålla koll på dina leads, affärer och merförsäljning. Kom igån...

Lär dig mer om Lime GO

Läs mer
HubSpot CRM

HubSpot

HubSpot

CRM-systemet för er som vill komma igång snabbt och sedan anpassa efter er tillväxttakt. I Hubspot ingår allt såsom marketing automation, leadsgenerering och säljautomation till en fast månadskostnad. Dessutom får du gratis tillgång till Hubspotsupport, och integration till outlook och gmail. Passar alla branscher och kan kopplas samman med era övriga systemstöd såsom ERP, Digital avtalssignering,...

Lär dig mer om HubSpot

Läs mer

AllaBolag Urval är den svenska databasen av bolag som erbjuder ett helsvenskt prospekteringsverktyg. Här uppdateras informationen dagligen och data är alltid korrekt. Perfekt för det lite mindre bolaget som letar nya kunder.

Lär dig mer om AllaBolag Urval

Läs mer

Crediftsafe erbjuder ett prospekteringsverktyg för att er som jobbar inom direkreklam, telemarketing och nykundsbearbetning. Med dagliga uppdateringar och lämplig information får ni alltid användbara verktyg och information för att ta rätt beslut om leads och nya kunder.

Lär dig mer om Creditsafes prospekteringsverktyg

Läs mer
df_LogoCombo_ColorOnWhite_512px.png

Dealfront

Dealfront

Dealfront är en go-to-market plattform som tillhandahåller data, verktyg och insikter för försäljnings- och marknadsföringsteam för att effektivt generera leads och stänga affärer. Den kombinerar flera SaaS-produkter för att stödja försäljnings- och marknadsorganisationen med allt från att identifiera potentiella kunder till att engagera dem med riktad B2B-reklam, populera data i ert CRM och avanc...

Lär dig mer om Dealfront

Läs mer
Lusha

Lusha

Lusha

Lusha är en prospekteringsmjukvara som hjälper er hitta rätt kontaktinformation för de bolag ni vill skapa kontakt med. Deras prospekteringsverktyg tar fram telefonnummer och email till rätt personer inom de flesta bolag.

Lär dig mer om Lusha

Läs mer

Nordic Business Key från Bisnode, hjälper er att expandera och hitta nya kunder i hela norden. Deras molnbaserade lösning hjälper er med prospekt för eran bransch.

Lär dig mer om Nordic Business Key

Läs mer
Prospektör

Prospektör

Pipedrive

Prospektören från Pipedrive hjälper er att hitta mätvärden som passar erat företag bättre, allt för att öka värmen på era Leads. Kommer med funktioner som deras visuella pipeline, mobilapp, rapporter och analyser.

Lär dig mer om Prospektör

Läs mer
TÖVLE

TÖVLE

Ahlmark Sales

TÖVLE är ett prospekteringsverktyg från Ahlmark Sales Group som erbjuder en stor databas av företagsinformation för att göra eran prospektering enklare och smidigare. Med deras AI-motor som integreras med erat CRM, gör ni det enklare att hitta potentiella kunder.

Lär dig mer om TÖVLE

Läs mer
Vainu

Vainu

Vainu

Vainu är ett av de mest populära prospekteringsverktygen på marknaden, med intuitiva lösningar för att skapa ett bättre arbetsflöde. Vainu erbjuder hjälp med funktioner som integrerbarhet med erat CRM och en enorm databas av information.

Lär dig mer om Vainu

Läs mer

Vad behöver jag veta om prospekteringssystem?

Ett prospekteringssystem håller sig ständigt uppdaterat och förser er med dynamisk data, alltså information, företagsdata eller kontaktlistor som är ”up to date”, och därmed relevant och ny. Det kan man jämföra med statiska listor, som kan vara företagsinformation och rapporter som endast inhämtas årsvis.

Prospekteringssystemen ger er således relevant företagsdata som ni vet är uppdaterad. Verktygen som finns blir allt smartare och det blir allt mer populärt att försöka förstå vart ett företag är på väg - att du tack vare algoritmer kan förstå en potentiells kunds framtid och köpintentioner. Mycket handlar om tajming, att ta kontakt med ett prospekt vid precis rätt tidpunkt. Säljprocesser idag är onekligen en hel vetenskap och det finns mängder av verktyg för att kunna jobba snabbare med sin försäljning på företaget. Glöm inte att noggrant tänka ut vart ni vill med er framtida försäljning för att kunna hitta det verktyg eller system som passar bäst, och går hand i hand med er önskade riktning (KPI:er). Utvärdera och researcha de olika verktygen här hos oss på BusinessWith för att förstå vad de olika leverantörerna erbjuder.