HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Jämför Sveriges bästa hemsidebyggare

Hur ska jag tänka kring att skapa hemsidor?

Att bygga och skapa en egen hemsida är idag enklare än någonsin. Med alla verktyg och program som finns går det lekande lätt att ordna en hemsida för kunder och besökare. Vilken nivå du ska lägga dig på beror helt på vad du vill åstadkomma. Idag finns leverantörer som många gånger erbjuder gratis hemsidor med support dygnets alla timmar och med smidiga verktyg för sökordsoptimering (SEO) eller mobilanpassning. Färdiga mallar och layouter gör att du kan välja den du trivs bäst med, för att sedan skräddarsy det hela med exempelvis egna bilder, ditt eget valda typsnitt eller de färger som känns bäst för just dig och det du eller ni erbjuder. BusinessWith listar 20 olika leverantörer för att du ska kunna skapa den bästa hemsidan för din verksamhet och ändamål.

Vilken typ av hemsida ska jag skapa?

Användarvänlighet är kanske det viktigaste du ska leta efter vid varje val av system eller verktyg. Hur upplever andra tjänsten eller leverantören? Läs gärna recensioner och ta del av omdömen när du står inför valet att bygga och skapa en hemsida. Vissa hemsideleverantörer passar bäst för små företag och dess produkter, medan vissa kan vara speciellt utvecklade för att visa upp portfolios. Hur mycket arbete vill du eller ni själva lägga? Massor, eller egentligen ingen tid alls? Välj hemsida efter tid och behov. Med BusinessWiths jämförelsetjänst blir valet så mycket enklare – välkommen att ta hjälp av oss för att hitta den bästa hemsidebyggaren för dig

Din väg för att skapa hemsidor

Lista på 17 olika Hemsidor

Sortera på
Wix

Wix

Wix

En e-handelsplattform som passar bra för det mindre företaget som snabbt och enkelt vill utveckla sin e-handel. Med funktioner som sökordspotimering, koppling till externa marknadsplatser och API funktionalitet.

Lär dig mer om Wix

Läs mer
Bigcommerce

Bigcommerce

BigCommerce

Ett av marknadens största e-handelssystem. Bigcommerce erbjuder integrering av både front-end och back-end för enkel hantering av alla funktioner företaget kan behöva.

Lär dig mer om Bigcommerce

Läs mer
Freewebstore

Freewebstore

Freewebstore ltd

Freewebstore är ett smidigt hemsideverktyg för det mindre bolaget som vill komma igång med sin e-handel. Verktyget inkluderar en gratisversion som underlättar uppstarten. För mer avancerade aktörer finns även pro-versioner med extra funktioner som flerspråksstöd, övergivna varukorgar och API.

Lär dig mer om Freewebstore

Läs mer
Google sites

Google sites

Google sites

Google sites är en av många applikationer som finns i Googles utbud och är en molnbaserad plattform för skapande av hemsidor. Hemsidor kan skapas helt utan förkunskaper inom programmering eller webbdesign och gör hemsidan redo för användning över olika typer av enheter med dess användarvänliga gränssnitt. Ge åtkomst till olika områden för huvudanvändare och få hjälp av Google att köpa en domän gen...

Lär dig mer om Google sites

Läs mer
Hemsida24

Hemsida24

Hemsida24

Hemsida24 är en av Sveriges största akrörer inom sitebuilding och erbjuder företaget en allt-i-ett lösning, med smarta och lättanvända verktyg såsom flerspråksstöd, sociala media integrering och sökordsoptimering.

Lär dig mer om Hemsida24

Läs mer

Ett användarvänligt verktyg för företaget som vill starta en webbshop. Designa er personanpassade hemsida direkt i webbläsaren, utan förkunskaper, med hjälp av de professionellt designade mallarna. Webbutiken blir automatiskt anpassad för mobil och surfplatta, vilket gör det enkelt för kunder att handla.

Lär dig mer om Loopia Sitebuilder

Läs mer
Mailchimp

Mailchimp

Mailchimp

Som en av marknadens mest populära aktörer erbjuder Mailchimp företag i alla storlekar ett molnbaserat och användarvänligt verktyg för personanpassad och automatiserad marknadsföring.

Lär dig mer om Mailchimp

Läs mer
One

One

One

One erbjuder en komplett plattformslösning för företagets e-handel med webbplatsverktyg, hosting och personling mailadress i en och samma tjänst. Med One kan bolaget skapa en säker och anpassningsbar webbutik som är optimerad för alla enheter, helt utan transaktionsavgifter.

Lär dig mer om One

Läs mer
Portfoliobox

Portfoliobox

Portfoliobox

Portfoliobox är en plattform för att skapa hemsidor främst inriktade mot kreatörer som vill visa upp sin portfolio på ett attraktivt vis. Bygg en egen hemsida som är flexibel och användarvänlig samtidigt som den ger ett unikt intryck hos besökarna där även valmöjligheter för kommentering av bilder och accesskoder för specifika gallerier är möjliga. Plattformen kan även användas för både e-handel o...

Lär dig mer om Portfoliobox

Läs mer
Site.pro

Site.pro

Site.pro

En anpassningsbar webbplatsbyggare som låter företaget välja det innehåll och de funktioner som lämpar sig bäst för bolagets behov. Genom sin plugin modell kan företaget enkelt och smidigt lägga till viktiga verktyg eller ta bort funktioner som känns överflödiga, för att optimera sin webbshop.

Lär dig mer om Site.pro

Läs mer
Site123

Site123

Site123

SITE123 erbjuder ett lättanvänt och användarvänligt webbsideverktyg som fokuserar på att minimera det manuella arbetet för hemsideutveckling. Med en automatiserad designprocess kan företaget snabbt och enkelt ladda upp material till plattformen och låta SITE123 själv skapa en snygg design för er verksamhet.

Lär dig mer om Site123

Läs mer
Sitebuilder

Sitebuilder

Sitebuilder

Sitebuilder är ett mobilanpassat verktyg för webbutiker som möjliggör en lättanvänd och smart plattform för bolagets e-handel. Genom sin mobilanpassade och kodlösa plattform låter Sitebuilder bolaget enkelt komma igång nya webbshop.

Lär dig mer om Sitebuilder

Läs mer
Squarespace

Squarespace

Squarespace

En mycket populär e-handelsplattform för det mindre företaget. Squarespace erbjuder färdiga mallar, analysverktyg och SEO-verktyg.

Lär dig mer om Squarespace

Läs mer
Vistaprint

Vistaprint

Vistaprint

Visaprint är ett verktyg för att bygga hemsidor som tillåter användaren att skapa en hemsida som ser ut precis enligt egna preferenser. Användaren får många olika möjligheter till att bedriva verksamheter på hemsidan, så som e-handel, bloggar och bokningssystem, där fler av dessa kan adderas desto mer verksamheten växer. Det finns även möjlighet till att optimera sökorden samt att skapa annonserin...

Lär dig mer om Vistaprint

Läs mer
Webnode

Webnode

Webnode

Med Webnodes e-handelsverktyg kan företaget snabbt och smidigt skapa sin nya hemsida direkt i molnet. Tack vare ett stort utbud med färdiga designer, statistikverktyg och inbyggd SEO får företaget full koll på sin webbshop.

Lär dig mer om Webnode

Läs mer
Webs

Webs

Webs

Med webbanpassade gränssnitt, olika designer och kraftfulla funktionaliteter är Webs verktyg för hemsidor en enkel lösning för att skapa företagets hemsida. Webs har anställt erfarna designers för att skapa färdiga mallar som kan användas för att skapa en attraktiv hemsida och samtidigt spara tid på att själv skapa designen. Vidare finns det även tillgång till funktioner för sökoptimering och möjl...

Lär dig mer om Webs

Läs mer
WordPress

WordPress

WordPress

WordPress är branschledande inom CMS, med majoriteten av världens användare. Med enkla och smidiga Drag & Drop-funktioner och snygga mallar för att skapa och redigera hemsidor.

Lär dig mer om WordPress

Läs mer

Din väg för att skapa hemsidor

Det var inte länge sedan som byggande av hemsidor endast var något som en liten skara människor kunde utföra – till idag när var och varannan person på bara någon eller två kan skapa en hemsida. Utvecklingen har gått i rasande fart. Alla vill ha en hemsida – från stora företag till enmansföretag, organisationer, kommuner, regioner, e-handlare med flera. I enkla steg kan du utan förkunskap bygga en sida.

Din väg till egen hemsida går via BusinessWith:

1. Börja jämföra hemsideprogram i vår jämförelsetjänst. Läs på och ta del av omdömen. 2. Sortera leverantörer efter vilka funktioner du vill ha. Är sökordsoptimering viktigt? Molnbaserad lösning? 3. Välj en leverantör som passar era behov allra bäst. Registrera dig, börja bygga och experimentera dig fram.

Vill du ha ytterligare hjälp för att hitta en leverantör som matchar dina och era behov och krav allra bäst. Tveka inte att ta kontakt med BusinessWith – din hjälp för att välja vilket system du än letar efter.

Beskrivning av produktfunktioner

Annonsering

Marknadsför hemsidan med hjälp av annonser för ökad traffik och tillåt andra att marknadsföra sig själva på hemsidan för att öka lönsamheten.

Färdiga mallar

Verktyget erbjuder mallar med förslag på layout till hemsidan, vilket gör det snabbt och enkelt att skapa hemsidans design.

Kodlös plattform

Plattformen kan bygga hemsidor utan avancerad kodning, vilket gör det till ett användarvänligt verktyg för de som inte har kunskaper inom kodning.

Mobilanpassat gränssnitt

Hemsidans upplägg och design kan anpassas efter användning på mobilen och därmed få hemsidan att bli attraktiv på både dator och mobil.

SSL säkerhet

Gör hemsidan säker för användarna och kryptera trafiken mellan webbläsaren och servern för att undvika till exempel avlyssningar eller stulna lösenord. Viktigt för att behålla en trovärdighet för hemsidan.

Statistik

Få tillgång till statistik kring traffik och besökare samt vilka områden på hemsidan som är attraktiva för besökarna. Gör det enkelt att analysera traffiken som hemsidan genererar.

Stöd för flera språk

Hemsidan stödjer flera olika språk och möjliggör därför för en internaionell användning av besökare i flera olika länder.

Sökoptimering

Få hjälp att öka traffiken på hemsidan med hjälp av sökoptimering, vilket kan bidra till att få hemsidan att växa organiskt. Ta reda på vilka sökord och vilka tekniker som fungerar bäst för att locka till sig nya besökare.