HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Hitta rätt system till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Kategorier som finns i guiden

Arbetsordersystem
BI verktyg
Bokföringsprogram
CRM
Digital signering
E-handelsplattform
Förmån & friskvård
HR-system
Kassasystem
Kundservicesystem
Ledningssystem
LMS & lärplattform
Lönesystem
Projekthanteringsverktyg
Pulsmätningar
Rekryteringsverktyg
Reseräkningssystem
Tidrapporteringssystem
Ärendehanteringssystem

Gör som över 5000+ svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Hitta rätt system till ditt företag

Företagsstorlek*
(Vi kommer inte att skicka nyhetsbrev till er)
Vi hjälper dig välja rätt system

Processen

7-10frågor
5 - 10minuter
3rekommendationer

Hur systemguiden fungerar

För att vår AI skall kunna ge dig ett vägledande resultat så behöver du svara på endel frågor kring dina sökkriterier och digitala utmaningar. Baserat på dina svar kalkylerar AI:n fram de systemlösningar som matchar dig bäst.

Dessutom får du inspiration och data på vad andra företag i likartade situation har valt och angett som viktigt!

Låt systemguiden vägleda dig i ditt systemval.

Med algoritmer och data hjälper vi dig att hitta rätt system

Guiden för LMS system

LMS-system (Learning Management System), även kallad Lärplattform på svenska marknaden, är en digital plattform för att öka lärande. Det är via ett LMS-system som man kan skapa e-learning kurser och utbildningar samt se till att stärka ens onboarding. Det finns flera alternativ av populära svenska LMS leverantörer, samt globala aktörer som kan uppfylla era behov & krav. Testa systemguiden.

Guiden för CRM-system

Att söka ett säljstödsystem såsom ett CRM-system är en komplicerad inköpsprocess, oavsett småföretagare eller stor företag. Med ett CRM-system så får du, förutsatt att du använder CRM-systemet korrekt, en bättre översikt av dina kundrelationer och kundkontakter. Ett CRM-system kan användas av flera avdelningar och inte bara utav sälj som många kan tyckas tro. Testa guiden för CRM-system och se CRM leverantörer som bäst matchar dina behov och krav.

Guiden för ledningssystem

Att köpa in ett så omfattande systemlösning som ett ledningssystem, som för många även heter verksamhetssystem, uppfattas ofta som väldigt komplext. Guiden för ledningssystem skall hjälpa er att hitta det bäst matchande kvalitetsledningssystem för era behov och krav. Vilka ISO-standard kan de uppfylla, eller har de avvikelsehantering? Systemanpassning? Många svar finns i systemguiden för att du skall hitta det bästa kvalitetsledningssystemet för din verksamhet.

Guiden för ärendehanteringssystem

Ett ärendehanteringssystem kan passa för många syften och ändamål. Exempelvis för att förbättra er kundtjänst och helpdesk eller för att få ett bättre intern ticket flöde med mera. På grund av att man kan få så mycket värde av ett ärendehanteringssystem så resulterar det ofta i att man inte kan särskilja vad som är egentligt bäst för sin verksamhet. Systemguiden för ärendehantering är en digital vägledare som matchar det bästa ärendehanteringssystemet på svenska marknaden för dina krav, behov och förutsättningar.

Guiden för projekthanteringsverktyg

Skall det vara ett tidrapporteringssystem inkluderat i projektverktyget, eller räcker det med att vi bara integrera med nuvarande tidsystem? Det finns många frågeställningar när man skall köpa in ett projekthanteringsverktyg. Det finns många nordiska leverantörer som kan leverera omfattande och bra projekthanteringsverktyg. För att hitta rätt behöver man inte bara se över funktionalitet utan även affärsnyttor såsom systemanpassning, integrationsmöjligheter, affärsmodeller som gör det billigare på längden. Men inte minst även om de har branscherfarenhet såsom ett projekthanteringsverktyg anpassat för bygg eller service .

Guiden för HR-system

Ett HR-system är en av de mest komplexa systemlösningar att köpa in till sin verksamhet. Bara att förstå skillnader på ett HRM-system eller HCM-system kan vara svårt och sen om det innehåller coreHR-funktionalitet eller inte. Guiden för HR-system är en av de mest populära systemguider vi har på businesswith. Anledningen är att guiden får användaren att tänka till när man skall vikta vilka de viktigaste HR-moduler såsom LMS eller Rekrytering som egentligen behövs i ett system eller om det går att integrera med nuvarande leverantör. Det finns flertal HR-system leverantörer från svenska marknaden och den internationella marknaden, vilka som bäst matchar dina behov och krav kan guiden ge dig vägledning inom.

Guiden för Rekryteringsverktyg

Behoven för att köpa in ett rekryteringssystem har ändrats mycket de senaste år då många nya innovativa leverantörer inom ATS och rekryteringsverktyg har kommit till den svenska och nordiska marknaden. För att hitta det bästa rekryteringsverktyget för sin verksamhet så behöver man se över hur omfattande systemet skall vara för rekryteringsprocessen. Behövs ett ATS-system eller employer branding funktionalitet? eller räcker det att man endast ser till att man har ett rekryteringsverktyg som fokuserar på de administrativa delarna i rekryteringsprocessen.

Guiden för Tidrapporteringssystem

Ett tidrapporteringssystem kan används inom fler olika användningsområden som exempelvis, konsult, installation, skolverksamheter med mera. Eftersom det kan appliceras på många områden så har det resulterat i att ett tidrapporteringssystem kan hittas i flertal olika systemlösningar för arbetsorder, projekthantering eller ERP. Det finns specialiserade leverantörer inom tidrapportering eller leverantörer som erbjuder med heltäckande systemlösningar där tidredovisningssystem är en modul i sammanhanget. Guiden för tidrapportering hjälper dig att hitta det rätta och bästa tidrapporteringsverktyget för ditt företag.

Guiden för Digital signering

Det finns många leverantörer av verktyg för e-signering (även kallad elektronisk signering & digital signering). Inköpen och behoven för att hitta rätt verktyg för att få en digital signering på sina avtal eller dokument, har ökat lavinartat de senaste åren där bolag som Oneflow, Getaccept och Scrive har varit i framkant. Söker man däremot en mer heltäckande lösning inom e-signering så finns även leverantörer såsom Qnova eller PandaDoc. Guiden för digital signering verktyg hjälper dig att hitta det bästa verktyget för din verksamhet.