HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Jämför Sveriges bästa säljstödssystem

Vilket säljstödssystem ska jag välja?

Är du på jakt efter ett säljstödssystem till ditt företag? Till skillnad mot CRM är säljstödssystemet ett samlingsnamn för system som stödjer försäljning. Det kan även inkludera olika marknadsföringssystem inom lead generation. Kort och gott – systemet handlar om att din och ert företags försäljning ska bli så effektiv som möjligt. En säljare kan varje dag använda fler system för säljstöd.

Hur vore livet för en säljare utan säljstödssystem? Ingen lätt match. Men för dig som arbetsgivare kan det vara en djungel att veta vilken form av säljstöd just dina säljare behöver. Hur ska de få till en så effektiv försäljning som möjligt? Hur ska de bearbeta varma och kalla leads? Vad genererar leads hos er? För att hitta rätt i djungeln finns en tvåstegslösning vi varmt rekommenderar. Nummer ett är att ta hjälp av säljarna själva, för att veta vilka behov de har. Nummer två – ta hjälp av BusinessWith. Vi listar de bästa säljstödssystemen som finns på den svenska marknaden, så att ni ska hitta den perfekta matchningen eller matchningarna för just er.

Hur ska jag jämföra säljstödssystem?

Det finns **för- och nackdelar med alla system **och verktyg. Ett system som fungerar för en organisation, kanske inte alls passar lika bra för en annan. Lyckligtvis finns det inte bara ett säljstödssystem att tillgå – något som både kan kännas bra och jobbigt. Att välja rätt verktyg är inte alltid en enkel process. Därför är det värt att koppla in dem som ska använda sig av säljstödssystemen i ert beslutsfattande. Se alltid till att ledningen är med på tåget, men att ni väljer ett eller flera verktyg som säljarna själva vill prova. Ta er gärna lite tid att göra en gedigen jämförelse av säljstödssystem innan ni fattar ett beslut, och läs gärna recensioner. Vilka omdömen får respektive system? Vilka funktioner behöver ni? **Jämför och välj säljstödssystem **hos oss på BusinessWith.

Här är verktygen för säljstödssystem

Lista på 12 olika Säljstödssystem

Sortera på
SuperOffice CRM

SuperOffice CRM

SuperOffice

SuperOffice är din Nordiska CRM leverantör och tillväxtplattform. Med alla standardapplikationer anslutna till samma kundbas kombinerar SuperOffice CRM alla dina kundorienterade processer – försäljning, marknadsföring och kundservice i en gemensam teknikstack.​

Lär dig mer om SuperOffice CRM

Läs mer
Logo_ Gray & Color.png

Lime CRM

Lime Technologies

Leverera en kundupplevelse utöver det vanliga med ett CRM-system i världsklass. Lime CRM är webbaserat, portabelt och användarvänligt. Vårt system är anpassningsbart efter era processer och behov, oavsett vilken bransch ni arbetar inom. Lime CRM är designat för företag som söker ett system man kan växa med, från en leverantör med över 30 års erfarenhet inom branschen!

Lär dig mer om Lime CRM

Läs mer
Goava

Goava

Goava

Goava är ett Sales Intelligence-verktyg som hjälper säljteam att öka sin försäljning och spara tid. Med Goava får du personliga rekommendationer på vilka företag du bör kontakta. Vi samlar all företagsdata på ett ställe för effektiv research.

Lär dig mer om Goava

Läs mer
Membrain

Membrain

Membrain

Membrain är CRM:et och säljstödet dina säljare har längtat efter, hela vägen från prospektering till customer success.Membrain vänder sig till B2B företag som arbetar med komplex försäljning och som siktar mot en ökad tillväxt. Fokus hos Membrain ligger på att stödja, uppmuntra och återskapa framgångsrika beteenden snarare än att logga data i efterhand. Membrain bygger på ett processtänk där proce...

Lär dig mer om Membrain

Läs mer
webCRM - Plus

webCRM

Efficy

webCRM är ett lättanvänt och flexibelt CRM-system för små till medelstora företag. Enkelt att komma igång och lättanvänt. Personlig support. Rapporter och analyser skapas med bara ett klick. Våra konsulter arbetar nära er som kund för att se till att systemet anpassas efter just era behov. Gratis provperiod.

Lär dig mer om webCRM

Läs mer

Salesforce är en världsledande CRM-plattform som älskas världen över. Här hanterar ni alla typer av kundnära processer, samtidigt som ni får ett användarvänligt och skalbart system. Releye är en engagerad och erfaren Salesforce-partner som ser till ni når er fulla potential i plattformen.

Lär dig mer om Salesforce

Läs mer
Logo_ Gray & Color.png

Lime GO

Lime Technologies

Lime Go är ett intelligent datadrivet CRM för växande B2B-företag eller säljteam som vill använda ett verktyg för hela säljresan. Med ett CRM fyllt med företags- och beslutsfattardata från Dun & Bradstreet, får du både ett säljverktyg och ett CRM i ett system. Använd våra intelligenta funktioner för att uppmuntra proaktivt beteende och hålla koll på dina leads, affärer och merförsäljning. Kom igån...

Lär dig mer om Lime GO

Läs mer
HubSpot CRM

HubSpot

HubSpot

CRM-systemet för er som vill komma igång snabbt och sedan anpassa efter er tillväxttakt. I Hubspot ingår allt såsom marketing automation, leadsgenerering och säljautomation till en fast månadskostnad. Dessutom får du gratis tillgång till Hubspotsupport, och integration till outlook och gmail. Passar alla branscher och kan kopplas samman med era övriga systemstöd såsom ERP, Digital avtalssignering,...

Lär dig mer om HubSpot

Läs mer

Genero Sales är ett säljstödssystem för företag med fältsäljare som bearbetar dagligvaruhandel, storhushåll och fackhandel. Idag har vi över 2 000 användare i 14 länder. Genero Sales är allt ni behöver för att stödja hela säljprocessen – från planering till uppföljning. Säljsystemet hjälper säljarna att planera sina dagar och bli mer relevanta och effektiva i butikerna, samtidigt som försäljningsc...

Lär dig mer om Genero Sales

Läs mer

En av de största webbaserade CRM verktygen globalt. Erbjuder många moderna funktioner som är lätt att använda och är i framkant inom AI tekniken som integreras med CRM.

Lär dig mer om Zoho CRM Enterprise

Läs mer
Upsales

Upsales

Upsales

Upsales är Sveriges snabbast växande CRM som hjälper B2B företag. Upsales CRM hjälper B2B företag att hitta nya leads, vinna fler affärer och skapa merförsäljning hos befintliga kunder. Upsales är det självklara valet för snabbväxande säljorganisationer som vill ha ett komplett CRM med möjlighet att bygga på med funktioner såsom Marketing Automation och avancerade säljrapporter. Underlätta er pros...

Lär dig mer om Upsales

Läs mer
Zendesk

Zendesk

Zendesk

Zendesk är ett av världens största helpdesk system och erbjuder ett komplett kundservicesystem för bolag i alla storlekar. Med funktioner som färdiga svarsmallar, chattfunktion i realtid och självhjälpsportal.

Lär dig mer om Zendesk

Läs mer

Här är verktygen för säljstödssystem

I valet och kvalet över vilka säljstödssystem ni ska köpa in till ert företag? Vilka behov har ni egentligen, och hur skulle den perfekta kundresan se ut hos just er? Vad efterfrågar säljarna själva? Det finns många typer av säljstödssystem. Här listar vi de viktigaste:

  • CRM-system
  • Lead generation-verktyg
  • Prospekteringsverktyg
  • Verktyg för e-postmarknadsföring
  • Offertverktyg

Oavsett vilken typ av säljstödssystem du behöver för din organisation, finns vi på BusinessWith här för att guida dig i systemdjungeln. I vår jämförelseguide kan du enkelt leta, hitta och jämföra olika verktyg. Behöver du mer hjälp? Varmt välkommen att kontakta oss redan idag.

Beskrivning av produktfunktioner

Dashboard

Dashboard funktionen skapar en grafisk överblick över de viktigaste instrumenten inom processen, vilket bidrar till en ökad kontroll.

E-post kampanjer

Nå ut snabbt och smidigt med kampanjer till kunder via E-post och få en god spridning och större chans till effektiv marknadsföring.

Kalenderintegration och påminnelser

Genom att integrera systemet med mobilkalendern är det svårt att missa viktiga ärenden samtidigt som påminelser kan skapas för att minimera risken ytterligare.

Kontakt och prospect hantering

Hantera alla kontakter och prospects på en och samma plats och anteckna specifika attribut som utmärker dessa för att göra varje interaktion så personlig som möjligt.

Pipe management

Skapa pipelines att följa vid försäljning för att guida både säljare och kund genom en välutvecklad försäljningsprocess som ökar chansen till framgång.

Skapa dokument och avtal

Gör det möjligt att snabbt och enkelt skapa dokument och avtal direkt i systemet, vilket är en viktig hörnsten i försäljningen.

Statistik och rapporter

Få tillgång till rapporter och statistik för försäljning och kundrelaterade siffror som är bra representationer för hur företaget presterar.

Säljprognoser

Säljprognoser hjälper till att förutse framtida försäljning, vilket är ett kraftfullt verktyg som är en hjälpande hand vid framtidsplaneringen för verksamheten.