HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Jämför Sveriges bästa säljstödssystem

Vilket säljstödssystem ska jag välja?

Är du på jakt efter ett säljstödssystem till ditt företag? Till skillnad mot CRM är säljstödssystemet ett samlingsnamn för system som stödjer försäljning. Det kan även inkludera olika marknadsföringssystem inom lead generation. Kort och gott – systemet handlar om att din och ert företags försäljning ska bli så effektiv som möjligt. En säljare kan varje dag använda fler system för säljstöd.

Hur vore livet för en säljare utan säljstödssystem? Ingen lätt match. Men för dig som arbetsgivare kan det vara en djungel att veta vilken form av säljstöd just dina säljare behöver. Hur ska de få till en så effektiv försäljning som möjligt? Hur ska de bearbeta varma och kalla leads? Vad genererar leads hos er? För att hitta rätt i djungeln finns en tvåstegslösning vi varmt rekommenderar. Nummer ett är att ta hjälp av säljarna själva, för att veta vilka behov de har. Nummer två – ta hjälp av BusinessWith. Vi listar de bästa säljstödssystemen som finns på den svenska marknaden, så att ni ska hitta den perfekta matchningen eller matchningarna för just er.

Hur ska jag jämföra säljstödssystem?

Det finns **för- och nackdelar med alla system **och verktyg. Ett system som fungerar för en organisation, kanske inte alls passar lika bra för en annan. Lyckligtvis finns det inte bara ett säljstödssystem att tillgå – något som både kan kännas bra och jobbigt. Att välja rätt verktyg är inte alltid en enkel process. Därför är det värt att koppla in dem som ska använda sig av säljstödssystemen i ert beslutsfattande. Se alltid till att ledningen är med på tåget, men att ni väljer ett eller flera verktyg som säljarna själva vill prova. Ta er gärna lite tid att göra en gedigen jämförelse av säljstödssystem innan ni fattar ett beslut, och läs gärna recensioner. Vilka omdömen får respektive system? Vilka funktioner behöver ni? **Jämför och välj säljstödssystem **hos oss på BusinessWith.

Vilka verktyg hör till säljstödssystem?

Öka försäljning, effektivisera processer och skapa större kundkännedom. Salesforce är en världsledande CRM-plattform som hanterar alla typer av kundnära processer så som säljstöd, marknad, fältservice, kund- och partnerportaler. Självklart anpassar och integrerar vi Salesforce efter dina behov och befintliga system. Vi hjälper dig från förstudie och analys till färdigt system.

Lär dig mer om Salesforce

Webbsida

webCRM plus är ett lättanvänt och flexibelt CRM-system. Vi är skapade för små till medelstora företag som vill ha ett CRM-system där det är enkelt att komma igång och få personlig support. Våra konsulter arbetar väldigt nära med er som kund för att se till att systemet är anpassat för era behov. Våra kunder uppskattar användarvänligheten i våra arbetsflöde samt hur enkelt det är att skapa rapporte...

Lär dig mer om webCRM - Plus

Webbsida
Membrain

Membrain

Membrain

Membrain är CRM:et och säljstödet dina säljare har längtat efter. Membrain vänder sig till B2B företag som arbetar med komplex försäljning och som siktar mot en ökad tillväxt. Fokus hos Membrain ligger på att stödja, uppmuntra och återskapa framgångsrika beteenden snarare än att logga data i efterhand. Membrain bygger på ett processtänk där processerna är 100% modifierbara. Kom igång gratis!

Lär dig mer om Membrain

Webbsida
Lime GO

Lime GO

Lime Technologies

Lime Go är det webbaserade CRM-systemet för säljare och säljchefer som vill jobba mer datadrivet i ert sälj. Med hela Nordens företag i en integrerad databas från start och smarta filter hittar du enkelt nya kunder. Skapa ringlistor utifrån hundratals kriterier och jobba strukturerat med pipeline management för att stänga affären snabbare. Kom igång snabbt med Lime Go idag!

Lär dig mer om Lime GO

Webbsida

CRM-systemet för er som vill komma igång snabbt och sedan anpassa efter er tillväxttakt. I Hubspot ingår allt såsom marketing automation, leadsgenerering och säljautomation till en fast månadskostnad. Dessutom får du gratis tillgång till Hubspotsupport, och integration till outlook och gmail. Passar alla branscher och kan kopplas samman med era övriga systemstöd såsom ERP, Digital avtalssignering,...

Lär dig mer om HubSpot CRM

Webbsida

Genero Sales är ett säljstödssystem för företag med fältsäljare som bearbetar dagligvaruhandel, storhushåll och fackhandel. Idag har vi över 2 000 användare i 14 länder. Genero Sales är allt ni behöver för att stödja hela säljprocessen – från planering till uppföljning. Säljsystemet hjälper säljarna att planera sina dagar och bli mer relevanta och effektiva i butikerna, samtidigt som försäljningsc...

Lär dig mer om Genero Sales

Läs mer
SuperOffice CRM

SuperOffice CRM

SuperOffice

SuperOffice CRM är ett molnbaserat CRM-system designat för att hjälpa dig att bygga och stärka dina relationer genom varje steg i kundresan. Vår programvara hjälper användaren att uppnå en ökad produktivitet inom försäljning, marknadsföring och kundservice. Tillsammans med våra +100 appar har vi de systemstöd som krävs för att effektivisera och automatisera våra kunders arbetsprocesser. SuperOffic...

Lär dig mer om SuperOffice CRM

Webbsida
Upsales

Upsales

Upsales

Upsales är Sveriges snabbast växande CRM som hjälper B2B företag. Upsales CRM hjälper B2B företag att hitta nya leads, vinna fler affärer och skapa merförsäljning hos befintliga kunder. Upsales är det självklara valet för snabbväxande säljorganisationer som vill ha ett komplett CRM med möjlighet att bygga på med funktioner såsom Marketing Automation och avancerade säljrapporter. Underlätta er pros...

Lär dig mer om Upsales

Läs mer

En av de största webbaserade CRM verktygen globalt. Erbjuder många moderna funktioner som är lätt att använda och är i framkant inom AI tekniken som integreras med CRM.

Lär dig mer om Zoho CRM Enterprise

Läs mer

Här är verktygen för säljstödssystem

I valet och kvalet över vilka säljstödssystem ni ska köpa in till ert företag? Vilka behov har ni egentligen, och hur skulle den perfekta kundresan se ut hos just er? Vad efterfrågar säljarna själva? Det finns många typer av säljstödssystem. Här listar vi de viktigaste:

  • CRM-system
  • Lead generation-verktyg
  • Prospekteringsverktyg
  • Verktyg för e-postmarknadsföring
  • Offertverktyg

Oavsett vilken typ av säljstödssystem du behöver för din organisation, finns vi på BusinessWith här för att guida dig i systemdjungeln. I vår jämförelseguide kan du enkelt leta, hitta och jämföra olika verktyg. Behöver du mer hjälp? Varmt välkommen att kontakta oss redan idag.

Beskrivning av produktfunktioner

Dashboard

Dashboard funktionen skapar en grafisk överblick över de viktigaste instrumenten inom processen, vilket bidrar till en ökad kontroll.

E-post kampanjer

Nå ut snabbt och smidigt med kampanjer till kunder via E-post och få en god spridning och större chans till effektiv marknadsföring.

Kalenderintegration och påminnelser

Genom att integrera systemet med mobilkalendern är det svårt att missa viktiga ärenden samtidigt som påminelser kan skapas för att minimera risken ytterligare.

Kontakt och prospect hantering

Hantera alla kontakter och prospects på en och samma plats och anteckna specifika attribut som utmärker dessa för att göra varje interaktion så personlig som möjligt.

Pipe management

Skapa pipelines att följa vid försäljning för att guida både säljare och kund genom en välutvecklad försäljningsprocess som ökar chansen till framgång.

Skapa dokument och avtal

Gör det möjligt att snabbt och enkelt skapa dokument och avtal direkt i systemet, vilket är en viktig hörnsten i försäljningen.

Statistik och rapporter

Få tillgång till rapporter och statistik för försäljning och kundrelaterade siffror som är bra representationer för hur företaget presterar.

Säljprognoser

Säljprognoser hjälper till att förutse framtida försäljning, vilket är ett kraftfullt verktyg som är en hjälpande hand vid framtidsplaneringen för verksamheten.