Jämför Sveriges bästa faktureringsprogram

Vilket faktureringsprogram behöver ditt företag?

Sitter du och pillar i en dålig faktureringsmall? Har du svårt att få överblick över vilken kund du har fakturerat och när du har fått din betalning? Med ett faktureringsprogram blir det så mycket enklare att få koll på din fakturering. Faktureringsprogram finns idag i de flesta bokföringsprogram och hjälper dig att skapa offerter och fakturor, samt att få en tydlig överblick över all fakturering du gör. Programmen som finns på marknaden har ofta en hel del smarta funktioner – som att du t.ex. kan skapa din egen design, få koll på faktureringshistoriken, skicka påminnelser, eller att fakturorna bokförs automatiskt.

Arbetar du i en verksamhet som gör ROT-eller RUT-avdrag? Då ska du välja ett faktureringsprogram som fungerar för det ni jobbar med. Likadant är det om du har behov av ett program som är anpassat för kunder i eller utanför EU. Är du mycket ute på språng ska du välja ett program där du enkelt kan fakturera från din mobil. Det finns även gratis faktureringsprogram som kan vara smart att välja om du är ett småföretag som precis har startat upp, vilket gör att du kostnadsfritt kan testa hur du tycker att det hela fungerar.

BusinessWiths jämförelsetjänst hjälper dig att jämföra och välja, så att du ska hitta det bästa faktureringsprogrammet för just er verksamhet.

Vad behöver jag veta om faktureringsprogram?

Seven Time ett webbaserat program för tidrapportering, arbetsorder- och projekthantering bland mycket annat. Seven Time låter dig dessutom på ett enkelt sätt skapa fakturor eller faktureringsunderlag på de arbete ni har utfört. Välj därefter om ni önskar skicka fakturan från Seven Time eller exportera den till er ert ekonomisystem och skicka den därifrån.

Lär dig mer om Seven Time

Webbsida

Varför skall jag ha ett faktureringsprogram?

Ett faktureringsprogram hjälper dig att skapa fakturor snabbt och enkelt. Att kunna designa sina egna fakturor gör också att ni framstår som proffsiga. Har du samma kunder kan du skapa ett kundregister, vilket gör att den återkommande faktureringen blir så mycket enklare.

Faktureringsprogrammen kommer med en massa fördelar. Det sparar tid för din verksamhet att kunna jobba i ett lättskött program, och många program går det att skicka din faktura direkt från. Undersök och jämför gärna flera faktureringsprogram innan du bestämmer dig. Det som är viktigt att tänka på är att verktyget ska vara anpassat efter din verksamhet och att det verkligen sparar tid och gör att du får överblick och kontroll över företagets fakturering – och därmed också försäljning.