HemSystemguidenBloggOm oss

Om oss på businesswith.se

Vårt uppdrag

Vår ambition är att utveckla en jämförelsetjänst och en systemguide som med hjälp av data göra det enklare för nordiska företag att välja rätt system.

Vårt mål är att uppnå flera citat som denna:

När vi skulle välja ett nytt CRM-system så tog det mycket tid och var en komplicerad process. När vi började använda businesswith.se tjänster, så besparade det oss både tid och pengar men framförallt så fick den vägledningen vi behövde för att ta rätt beslut!
Michael Kärrberg, Benify, säljdirektör

Testa systemguiden

Låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Vilka är vi

BusinessWith Sweden AB är ett entreprenördrivet bolag med säte i Stockholm. Grundarna av bolaget är Christian Gidlund och Nicolas Zavala som har många års erfarenhet av försäljning och produktutveckling inom IT- och molnbaserade systemlösningar. Hösten 2018 så beslöt vi oss för att kombinera våra erfarenheter och kontaktnätverk för att ta reda på frågan:

Hur kan vi digitalt vägleda företag till rätt systemval och samtidigt göra processerna kostnadseffektiva och mindre tidskrävande?

Resultatet blev businesswith.se, en förmedlingssida som erbjuder dig kostnadsfria digitala verktyg så att du enkelt kan hitta rätt systemalternativ och samtidigt bespara tid och pengar på smidigare processer.

Kontakta oss gärna, maila eller ring oss om ni vill ha en kostnadsfri rådgivning när ni ska välja rätt systemlösning till ert företag!

Nicolas Zavala | BusinessWith.se

Nicolas Zavala

  • nicolas.zavala@businesswith.se
Christian Gidlund | BusinessWith.se

Christian Gidlund

  • christian.gidlund@businesswith.se