HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Jämför Sveriges bästa offertverktyg

Vilket offertverktyg ska ditt företag välja?

Det kan vara tidskrävande att skriva en bra offert och såväl innehåll som utformning kan vara avgörande i säljprocessen. För att öka effektiviteten och er potential för framgång rekommenderar vi på BusinessWith er att satsa på ett väl utformat offertverktyg. I dag finns ett flertal starka aktörer på marknaden.

Många verktyg har flera funktioner som förenklar och effektiviserar processen. Det är inte lätt att veta exakt vilka funktioner som är viktiga. Därför vi vill tipsa er om att göra research på området innan ni bestämmer er. Fundera även över era egna behov och hur ni vill arbeta. Vill ni ha ett digitalt offertverktyg som ger er stora möjligheter att modifiera offerterna från gång till annan, eller är ni nöjda med en mer grundläggande variant? Vill ni följa kundernas agerande i realtid och ta reda på exakt hur många gånger de har öppnat offerterna eller är ni nöjda med att vänta in återkopplingen?

Verktygen skiljer sig åt, men de har en sak gemensamt: Alla gör er administration enklare och hjälper er att lyckas. Vi på BusinessWith har skapat en jämförelsetjänst och systemguide för att hjälpa er jämföra olika leverantörer och hitta det bästa offertverktyget för din verksamhet. Du kan läsa omdömen och se priser.

Förenkla med digitala offertverktyg
GetAccept

GetAccept

GetAccept

Vi har kombinerat och automatiserat de mest tidskrävande delarna av din säljprocess. GetAccept är ett verktyg som samlar mallar och presentationer, avtalshantering, juridiskt bindande digital signering, CPQ, live chatt och mycket mer. Vi kallar det för ett digitalt säljrum.

Lär dig mer om GetAccept

Webbsida
1Time

1Time

1Time

1Time tidrapporteringssystem riktar sig till mindre bolag som är verksamma som hantverkare eller inom bygg. Systemet har användarvänlighet i fokus och erbjuder värdefulla funktioner såsom personalliggare, fakturering och löneunderlag.

Lär dig mer om 1Time

Läs mer
Acconomy

Acconomy

Acconomy

Acconomy är ett molnbaserat bokföring- och faktureringsprogram för både stora och små företag. På 10 sekunder har du skapat en faktura, skickat den och bokfört den i Acconomy. Välkommen till Sveriges snabbaste faktureringssystem!

Lär dig mer om Acconomy

Läs mer
Bluescreen

Bluescreen

Bluescreen AB

Bluescreen har skapat ett användarvänligt verktyg för att skapa digitala offerter. Med sin händelselogg och behörighetsnivåer får ni total överblick på utlämnade offerter för uppföljning.

Lär dig mer om Bluescreen

Läs mer
Cling

Cling

Cling

Cling erbjuder en digital plattform för offerter, genom sitt drag & drop-verktyg skapar ni imponerande offerter som ni kan skicka till kunder.

Lär dig mer om Cling

Läs mer
Fakturan.nu

Fakturan.nu

Fakturan.nu

Ett lättanvänt faktureringssystem som låter företaget skapa, hantera och skicka fakturor direkt genom webbläsaren, utan att någon installation krävs. Med funktioner som e-faktura, färdiga fakturamallar och personlig design.

Lär dig mer om Fakturan.nu

Läs mer
Fieldly

Fieldly

Fieldly

Fieldly tillhandahåller ett skräddarsytt projektverktyg för byggbranschen som minimerar administration.

Lär dig mer om Fieldly

Läs mer
Notyfile

Notyfile

Notyfile

Notyfiles Offertverktyg gör det smidigare och enklare att göra offerter. Med hjälp av deras färdiga mallar och möjlighet till digital signering blir jobbet enkelt.

Lär dig mer om Notyfile

Läs mer
Proposales

Proposales

Proposales

Proposales offertverktyg riktar sig mot hotell och gör det snabbare att skicka ut offerter efter förfrågan. Kunder kan signerar offerter digitalt vilket strömlinjeformar processen.

Lär dig mer om Proposales

Läs mer
Qik

Qik

byBrick interface

Qik från byBrick Interface hjälper er att förenkla era komplexa offerter till enkla och tydiga sådana. Ett smidigt digitalt säljverktyg som tar offertskapandet och hanteringen till nästa nivå.

Lär dig mer om Qik

Läs mer
REKYL

REKYL

REKYL

Med REKYLs offertverktyg skapar ni offerter med hjälp av deras mallar, som automatisk beräknar ROT och RUT. Enkelt paketerat för att lägga mindre tid på administrativt arbete.

Lär dig mer om REKYL

Läs mer
Unitedprofile

Unitedprofile

Unitedprofile

Unitedprofile är inriktad till att skapa direktofferter på hemsidor. Det är inte det traditionella offertverktyget utan låter varje hemsida lägg in sina artiklar och varor och skapar en digital offert direkt till kund.

Lär dig mer om Unitedprofile

Läs mer
Zervant

Zervant

Zervant

Zervant rebjuder ett gratis faktureringsprogram där företaget enkelt och snabbt kan skapa och skicka fakturor online eller i app. Med funktioner som e-faktura, kundregister och lättlästa rapporter.

Lär dig mer om Zervant

Läs mer

Förenkla med digitala offertverktyg

Tänk dig att alltid skriva vinnande offerter. Med rätt digitala offertverktyg ökar din och er chans att lyckas. Dessutom blir hanteringen enklare för både dig och kunderna. Det låter för bra för att vara sant, men för många företag är det verklighet. För att hjälpa även er till en effektiv offerthantering har vi på BusinessWith skapat en jämförelsetjänst för olika verktyg.

Det är praktiskt att samla alla offerter i ett digitalt offertverktyg där ni kan följa deras status. I många fall blir det även enklare för kunden, som enkelt kan hitta relaterade filer och som via e-signering kan godkänna offerten online. Om ni vill kan ni givetvis modifiera er offert till perfektion och sedan skriva ut den i PDF-form. Ni gör det som känns bra för just er. Det finns många fördelar med att arbeta i ett digitalt offertverktyg - fördelar som gör ert arbete snabbare och roligare och, förhoppningsvis, mer framgångsrikt.

Ju fler affärer ni vill ge er in i, desto större behov har ni av ett smidigt och visuellt anpassat offertverktyg. Att kunna skapa snygga offerter på nolltid, och dessutom följa kundernas reaktioner och deras återkoppling i realtid i mobiltelefonen, effektiviserar arbetsprocessen.

Tänk alltid på din personal när du väljer system. Är de anställda kunniga digitalt eller behöver de mycket stöd i arbetet? Kanske är det du själv som hanterar alla offerter? I så fall bör du noga fundera över hur många arbetstimmar du vill lägga på arbetet. Vår erfarenhet är att de digitala offertverktygen är användarvänliga. De går ofta snabbt att använda och vi vet att de kan ge dig som företagare såväl ökad kontroll som mer tid. Visste du att ett heltäckande digitalt offertverktyg i vissa fall ersätter ett antal program och tjänster? Borta är den era då du behövde ett design- eller textprogram för produktionen, en molntjänst eller e-post för dialog med kunden, ett signeringsverktyg och en lagringstjänst.

Vi på BusinessWith vill att du ska hitta det perfekta offertverktyget just för er. Använd vår tjänst och jämför systemen med utgångspunkt i dina preferenser. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor.