HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Jämför Sveriges bästa offertverktyg

Vilket offertverktyg ska ditt företag välja?

Det kan vara tidskrävande att skriva ett bra erbjudande. Innehåll och design av en digital offert kan vara avgörande i försäljningsprocessen. För att öka effektiviteten och potentialen för framgång rekommenderar vi BusinessWith är att satsa på ett väldesignat erbjudandeverktyg. Idag finns en majoritet av starka aktörer på marknaden som har olika sorters offertverktyg.

Många verktyg för digitala offerter har flera funktioner som förenklar och effektiviserar processen. Det är inte lätt att veta exakt vilka funktioner som är viktiga. Därför vi Tipset är att göra research på området innan du bestämmer dig. Fundera även över dina egna behov och hur du vill arbeta. Vill du ha en digital? erbjuda verktyg som ger stora möjligheter att modifiera erbjudandena från start till annan, eller är du nöjd med en mer grundläggande variant? Vill du följa kundernas agerande i realtid och ta reda på exakt hur många gånger de har öppnat erbjudandena, eller väntar du gärna på svar?

Verktygen skiljer sig åt, men de har en sak gemensamt: Alla gör er administration lättare och hjälper är att lyckas. Vi på BusinessWith har skapat en jämförelsetjänst och systemguide för detta, så att du ska hitta rätt offertverktyg för digitala offerter. Hjälp är att jämföra olika leverantörer och hitta det bästa verktyget för ditt företag. Här kan läsa recensioner och se priser – varmt välkommen.

Förenkla med digitala offertverktyg

Lista på 13 olika Offertverktyg

Sortera på
Getaccept

GetAccept

GetAccept

Vi har kombinerat och automatiserat de mest tidskrävande delarna av din säljprocess. GetAccept är ett verktyg som samlar mallar och presentationer, avtalshantering, juridiskt bindande digital signering, CPQ, live chatt och mycket mer. Vi kallar det för ett digitalt säljrum.

Lär dig mer om GetAccept

Läs mer
Creatio

Antalys

Chessit

Effektiviserar företagets sälj- och kundprocess. Allt ifrån framtagandet av prisförslag, offerter, avtal och hantering av existerande avtal. Säljare och/eller slutkunder guidas enkelt genom varje steg, genom att svara på frågor och valbara alternativ via webbgränssnitt som ni väljer själva om dessa ska visas för användaren eller inte. Systemet beräknar priser och kostnader baserade på de val som g...

Lär dig mer om Antalys

Läs mer
1Time

1Time

1Time

1Time tidrapporteringssystem riktar sig till mindre bolag som är verksamma som hantverkare eller inom bygg. Systemet har användarvänlighet i fokus och erbjuder värdefulla funktioner såsom personalliggare, fakturering och löneunderlag.

Lär dig mer om 1Time

Läs mer
Acconomy

Acconomy

Acconomy

Acconomy är ett molnbaserat bokföring- och faktureringsprogram för både stora och små företag. På 10 sekunder har du skapat en faktura, skickat den och bokfört den i Acconomy. Välkommen till Sveriges snabbaste faktureringssystem!

Lär dig mer om Acconomy

Läs mer
Cling

Cling

Cling

Cling erbjuder en digital plattform för offerter, genom sitt drag & drop-verktyg skapar ni imponerande offerter som ni kan skicka till kunder.

Lär dig mer om Cling

Läs mer
Fakturan.nu

Fakturan.nu

Fakturan.nu

Ett lättanvänt faktureringssystem som låter företaget skapa, hantera och skicka fakturor direkt genom webbläsaren, utan att någon installation krävs. Med funktioner som e-faktura, färdiga fakturamallar och personlig design.

Lär dig mer om Fakturan.nu

Läs mer
Notyfile

Notyfile

Notyfile

Notyfiles Offertverktyg gör det smidigare och enklare att göra offerter. Med hjälp av deras färdiga mallar och möjlighet till digital signering blir jobbet enkelt.

Lär dig mer om Notyfile

Läs mer

Oracles CPQ-lösning hjälper företaget att förkorta säljcykeln och slutföra en affär på effektivt vis. Den molnbaserade lösningen bidrar med kostnadsberäkningar och hjälper både säljare med att genomföra en försäljning samt kunderna att genomföra ett köp. Möjlighet till integrationer med ERP-system och CRM-system gör lösningen enkel att integrera i organisationen.

Lär dig mer om Oracle CPQ

Läs mer
Proposales

Proposales

Proposales

Proposales offertverktyg riktar sig mot hotell och gör det snabbare att skicka ut offerter efter förfrågan. Kunder kan signerar offerter digitalt vilket strömlinjeformar processen.

Lär dig mer om Proposales

Läs mer
Qik

Qik

byBrick interface

Qik från byBrick Interface hjälper er att förenkla era komplexa offerter till enkla och tydiga sådana. Ett smidigt digitalt säljverktyg som tar offertskapandet och hanteringen till nästa nivå.

Lär dig mer om Qik

Läs mer
REKYL

REKYL

REKYL

Med REKYLs offertverktyg skapar ni offerter med hjälp av deras mallar, som automatisk beräknar ROT och RUT. Enkelt paketerat för att lägga mindre tid på administrativt arbete.

Lär dig mer om REKYL

Läs mer
Unitedprofile

Unitedprofile

Unitedprofile

Unitedprofile är inriktad till att skapa direktofferter på hemsidor. Det är inte det traditionella offertverktyget utan låter varje hemsida lägg in sina artiklar och varor och skapar en digital offert direkt till kund.

Lär dig mer om Unitedprofile

Läs mer
Zervant

Zervant

Zervant

Zervant rebjuder ett gratis faktureringsprogram där företaget enkelt och snabbt kan skapa och skicka fakturor online eller i app. Med funktioner som e-faktura, kundregister och lättlästa rapporter.

Lär dig mer om Zervant

Läs mer

Förenkla med digitala offertverktyg

Föreställ dig att du alltid vinner de uppgifter du bjuder på. Med rätt digital erbjuder verktyg, ökar du dina chanser att lyckas. Samtidigt blir hanteringen av erbjudandena lättare för både dig och dina kunder. Det låter kanske för bra för att vara sant, men för många företag är det verklighet. För att hjälpa dig uppnå en effektiv erbjudandehantering, på BusinessWith rekommenderar vi att du använder vår jämförelsetjänst för att jämföra olika erbjudandesystem.

Det finns många fördelar med att samla alla dina erbjudanden i ett digitalt erbjudandeverktyg. För det första är det praktiskt och du kan följa status för alla erbjudanden kontinuerligt. I många fall blir det också lättare för kunden som enkelt kan hitta relaterade filer och godkänna erbjudandet online via e-signatur. Om du föredrar det kan du självklart designa ett perfekt erbjudande och sedan skriva ut det i PDF-format. Du kan göra precis det som känns rätt för dig. Det finns som sagt många fördelar med att arbeta digitalt med erbjudanden - förmåner, som gör ditt arbete snabbare, enklare och förhoppningsvis mer framgångsrikt.

Ju fler branscher du vill arbeta med, desto större behov av en flexibel sådan och visuellt anpassad erbjudandelösning. Att på nolltid kunna skapa attraktiva erbjudanden och följa kundernas behov reaktioner och deras feedback i realtid på mobilen, vilket gör processen mer effektiv.

Tänk alltid på din personal när du väljer system. Är de anställda IT-kunniga eller behöver de mycket support? Kanske är det du själv, som sköter alla erbjudanden? I så fall bör du noga överväga hur många arbetstimmar du vill lägga på uppgiften. Vår erfarenhet är att de digitala erbjudandesystemen är användarvänliga. De är ofta lätta att vänja sig vid, och de kan ge dig både ökad kontroll och mer tid. Visste du, att ett bra digitalt erbjudandeverktyg ofta ersätter ett antal program och tjänster? Det betyder att du inte behöver ha en design eller ordbehandlingsprogram för framtagande av erbjudanden, en molntjänst eller e-post för dialog med kunder, ett signeringsverktyg och en lagringslösning.

På BusinessWith vill vi att du ska hitta erbjudandeverktyget som passar dig perfekt. Använd vår tjänst och jämför systemen utifrån dina preferenser. Tveka Kontakta oss inte om du har några frågor.