HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Jämför Sveriges bästa arbetsordersystem

Vad är en arbetsorder och arbetsorder program?

Rent konkret är en arbetsorder ett dokument eller skrift och vy, som beskriver ett uppdrag som måste utföras och framförallt hur. I dokumentet kan allt från plats till tidsram och utförande stå med. Det är väldigt behagligt att ha detta stöddokument att luta sig mot, så att jobbet utförs på ett korrekt sätt. För den som väl utför jobbet är det en stor trygghet.

Arbetsordern kommer ofta gånger med en vy, där man får en bra översikt över var i uppdraget eller projektet man är. Och det är just här som arbetsordersystemet kommer in – för att underlätta flödet. BusinessWith listar de allra bästa arbetsordersystemen elelr arbetsorder program som finns idag. Välkommen att göra ditt val i vår jämförelsetjänst.

Vilket arbetsordersystem passar ditt företag?

Ett arbetsordersystem eller arbetsorder program är väldigt likt ett fältserviceverktyg, men är mer kopplat till själva orderprocessen. I ett arbetsordersystem kan ditt företag koppla alla delar som hör till själva arbetsordern – allt från hur många timmar som läggs och information om arbetet, till fakturaunderlag eller eventuellt ”after sales”/service för personer som arbetar ute på fältet.

Systemet för arbetsordrar hjälper er att få full koll på både pågående och uppdrag som redan är utförda. Självklart kan du ha ett arbetsordersystem i mobilen, som gör att ni slipper pappersarbete genom att de som utför de olika uppgifterna enkelt kan rapportera statusen på jobben. Enkelt beskrivet kan man säga att systemet optimerar allt arbete kring ordrarna, vilket både sparar tid och hjälper till med hela flödet. Detta för att både medarbetare, ni som företag – och inte minst kunden, lätt ska kunna komma åt respektive underlag.

Men vilket arbetsordersystem behöver ditt företag? Det finns flera olika system att välja mellan, alla med sina vinster och fördelar. Om ni i dagsläget hanterar alla ordrar med papper och penna, är övergången till det digitala givetvis en stor omställning för alla som påverkas. Varför inte testa ett system under en period, för att sedan utvärdera och se hur det har fungerat? Många leverantörer erbjuder en testperiod, vilket kan underlätta för er – när valet inte är bindande.

Självklart behöver ni dock göra en noggrann research innan för att försöka hitta rätt system på en gång. Utvärdera ert företags behov och kravställning och jämför de olika systemen här hos BusinessWith. Vi hjälper er.

Varför är ett arbetsordersystem bra för dig?

Hjälp att hitta rätt?

Gör som 9000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Lista på 16 olika Arbetsordersystem

Sortera på

Hej hantverkare! Vill du spara tid och pengar? Med Trinax Tid & Projekt gör du precis det, varje dag. Alla digitala verktyg du behöver, på ett och samma ställe – Från offerter och tidrapportering till projekthantering och fakturering – I dator eller mobil, på kontoret eller bygget.

Lär dig mer om Trinax Tid & Projekt

Läs mer
Fieldly-logo

Fieldly

Fieldly

Jobbar du inom bygg & installation? Med Fieldly får du koll på bygget – från påbörjat jobb till pengar på kontot. Fieldly finns som app för dig som jobbar i fält och som webb-version för dig på kontoret. Användarvänlig och säker projekthantering för små till medelstora företag i byggbranschen, helt enkelt.

Lär dig mer om Fieldly

Läs mer
Summera Support-logo

Summera Support

Summera Support

Ett modernt webbaserat ärendehanteringssystem för hantering av serviceärenden, felanmälan, arbetsorder, produktsupport och kundtjänst. Ärenden hanteras snabbt och enkelt via dator eller mobiltelefon.

Lär dig mer om Summera Support

Läs mer

Easoft är ett flexibelt och kraftfullt system för bygg, anläggning, installations och serviceföretag. Smarta funktioner som stödjer medarbetarna genom hela flödet, från första kundkontakt till fakturering och eftermarknad. Easoft riktar sig till företag som vuxit ur sina vardagliga verktyg och vill ta nästa steg.

Lär dig mer om Easoft ERP

Läs mer

Salesforce är en världsledande CRM-plattform som älskas världen över. Här hanterar ni alla typer av kundnära processer, samtidigt som ni får ett användarvänligt och skalbart system. Releye är en engagerad och erfaren Salesforce-partner som ser till ni når er fulla potential i plattformen.

Lär dig mer om Salesforce

Läs mer
Chronox

Chronox

Chronox

Chronox är ett tidrapporteringssystem anpassat för mindre och medelstora företag. Ni spar både tid och pengar med oss. Med goda betyg på användarvänlighet och support får ni en tjänst anpassad för er. När företaget växer så växer vi med er. Vi har det som behövs för att spara DIG tid och pengar.

Lär dig mer om Chronox

Läs mer

MyGizmos enkla projekthanteringssystem lämpar sig perfekt för företag inom bygg och måleri. Projektsystemet är molnbaserat och ger en bra översikt på olika projekts status.

Lär dig mer om MyGizmo Projekthanteringssystem

Läs mer
Mowin

Mowin

Mowin

Mowin passar El & VVS och liknande serviceyrken där köpt material från grossister som tex Ahlsell, Storel, Elektroskandia mm direkt syns på arbetsordern i Mowin. Hanterar även tidrapportering, resor, dokument m.m.

Lär dig mer om Mowin

Läs mer
mBiz

mBiz

Mirror Partner Utveckling AB

Arbetsordersystemet för dig som jobbar med service och installation! Ta med dig kontoret ute på fält där du enkelt kan hantera arbetsordrar, anläggningar, projekt, tid och material. mBiz är smart, smidigt och kan anpassas med olika funktioner för just din verksamhet och passar därför företag i alla storlekar. Minska administration och frustrationen, effektivisera arbetsdagen och få tid över till ...

Lär dig mer om mBiz

Läs mer

0tids arbetsordersystem tillhandahåller ett komplett system för både projekthantering och schemaläggning. Systemet passar branscherna bemanning, transport och service.

Lär dig mer om 0tid Service Arbetsordersystem

Läs mer
AddMobile

AddMobile

AddMobile

Genom AddMobiles projekthanteringssystem kan bolag på ett enkelt sätta effektivisera sin verksamhet genom bättre koll ute på fältet. Systemet hjälper företag öka lönsamheten genom funktioner för att hantera offerter, förfrågningar och kostnader.

Lär dig mer om AddMobile

Läs mer
BUMS

BUMS

EXDE Systems AB

BUMS är ett komplett system för arbetsordrar och lagerhantering. Systemet är specialanpassat för transportbranschen och framförallt bussbranschen. Innehåller flera verktyg såsom prisjämförelser vid inköp och materialåtgång.

Lär dig mer om BUMS

Läs mer

Coredination erbjuder ett komplett system för arbetsorder. Innehåller bland annat GPS-funktionen som effektiviserar samordningen av personal ute på fält och en kundportal.

Lär dig mer om Coredination Mobilt arbetsorder & tidrapportering

Läs mer

Ett arbetsorder- och tidsrapporteringssystem som i grunden är utvecklat för IT-konsulter men som med fördel kan användas av andra serviceyrken.

Lär dig mer om Optinet Arbetsorder-system

Läs mer
PONDUSPro

PONDUSPro

Umefast AB

PONDUSPro är tillgängligt för både IOS och Android och är därför ett smidigt fastighetssystem att använda för samtliga inblandade. Verktyget går att anpassa efter behov och innehåller användarvänliga och kraftfulla funktioner för fastighetsbolag.

Lär dig mer om PONDUSPro

Läs mer

Orderhantering är ett av Vismas många områden och systemet kan anpassas efter användarens behov. Orderhanteringssystemet är webbaserat och innehåller funktioner för spårning av produkter, rapporter och statistik samt fakturering för att nämna några.

Lär dig mer om Visma Business

Läs mer

Varför är ett arbetsordersystem bra för dig?

Slipp allt onödigt pappersjobb och frigör tid. Dessa två vinster är ovärderliga för alla företag som vill verka för bättre arbetsflöden och minska riskerna för fel eller onödigt jobb. Målet med ett system för arbetsordrar är att få full koll all arbetstid, alla utgifter och uppgifter som rör ett visst arbete eller projekt. På så sätt får ni ett bra underlag och kvitto på om allt fortlöper som det ska, eller som ett kvitto på att det finns förbättringspotential på vissa områden.

Inom allt från bygg, bemanning, entreprenad till transport och vvs är det A och O att alla inblandade har tillgång till rätt och tydlig information kring varje projekt. Om arbetsordrarna är missvisande på något sätt eller rentav fel, kan det lätt leda till både missförstånd och dubbelarbete – något som många företag inte har råd att riskera.

Med detaljerade instruktioner kring arbetsordrarna är ditt företag väl rustat för att ta sig an varje kommande projekt eller uppdrag. Jämför och välj det arbetsorder program som passar era önskemål allra bäst. BusinessWith erbjuder er en enkel jämförelsetjänst så att ni ska hitta det system som gör er effektiva och lönsamma, redan idag.