HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Jämför Sveriges bästa arbetsordersystem

Vilket arbetsordersystem passar ditt företag?

Ett arbetsordersystem är väldigt likt ett fältserviceverktyg, men är mer kopplat till själva orderprocessen. I ett arbetsordersystem kan ditt företag koppla alla delar som hör till själva arbetsordern – allt från hur många timmar som läggs och information om arbetet, till fakturaunderlag eller eventuellt ”after sales”/service för personer som arbetar ute på fältet.

Systemet för arbetsordrar hjälper er att få full koll på både pågående och uppdrag som redan är utförda. Självklart kan du ha ett arbetsordersystem i mobilen, som gör att ni slipper pappersarbete genom att de som utför de olika uppgifterna enkelt kan rapportera statusen på jobben. Enkelt beskrivet kan man säga att systemet optimerar allt arbete kring ordrarna, vilket både sparar tid och hjälper till med hela flödet. Detta för att både medarbetare, ni som företag – och inte minst kunden, lätt ska kunna komma åt respektive underlag.

Men vilket arbetsordersystem behöver ditt företag? Det finns flera olika system att välja mellan, alla med sina vinster och fördelar. Om ni i dagsläget hanterar alla ordrar med papper och penna, är övergången till det digitala givetvis en stor omställning för alla som påverkas. Varför inte testa ett system under en period, för att sedan utvärdera och se hur det har fungerat? Många leverantörer erbjuder en testperiod, vilket kan underlätta för er – när valet inte är bindande.

Självklart behöver ni dock göra en noggrann research innan för att försöka hitta rätt system på en gång. Utvärdera ert företags behov och kravställning och jämför de olika systemen här hos BusinessWith. Vi hjälper er.

Vad behöver jag veta om arbetsordersystem?

Hjälp att hitta rätt?

Gör som 5000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Med Salesforce Field Service får ni en modern fältservicelösning i ert CRM-system. Det gör att ni kan förbättra samarbetet, öka effektiviteten, strukturera era uppdrag och i slutändan få nöjdare kunder. Många organisationer hanterar fortfarande sina servicetekniker manuellt eller i gamla system som inte är integrerade. Det blir inte bara tidskrävande, utan också oerhört kostsamt. Salesforce F...

Lär dig mer om Salesforce - Field Service

Webbsida
Chronox

Chronox

Chronox

Chronox är ett 100 % webbaserat tidrapporteringssystem med grundläggande funktioner som tid, projekt, attestering, notifieringar och övertid mm. Eftersom många företag har olika behov har vi utvecklat vårt system så det är enkelt att anpassa för våra kunder och kan lätt byggas på med mer avancerade anpassningar. Ni kan integrera Chronox med ert lönesystem såsom exempelvis Visma eller Fortnox för e...

Lär dig mer om Chronox

Webbsida

Synchroteam levererar ett lättanvänt system för fältservice och mobila arbetsorder. Synchroteam molntjänst ger ditt företag allt som behövs för att hantera det dagliga arbetet för planerare och tekniker. Bland annat schemaläggning av jobb, GPS spårning, kund och utrustnings register, kontraktshantering, artikelregister med lager-ställen, checklistor, App. för arbetsorder, automatiserad kommunikati...

Lär dig mer om Synchroteam

Webbsida
mBiz

mBiz

Mirror Partner Utveckling AB

Arbetsordersystemet för dig som jobbar med service och installation! Ta med dig kontoret ute på fält där du enkelt kan hantera arbetsordrar, anläggningar, projekt, tid och material. mBiz är smart, smidigt och kan anpassas med olika funktioner för just din verksamhet och passar därför företag i alla storlekar. Minska administration och frustrationen, effektivisera arbetsdagen och få tid över till ...

Lär dig mer om mBiz

Webbsida
Mowin

Mowin

Mowin

Mowin passar El & VVS och liknande serviceyrken där köpt material från grossister som tex Ahlsell, Storel, Elektroskandia mm direkt syns på arbetsordern i Mowin. Hanterar även tidrapportering, resor, dokument m.m.

Lär dig mer om Mowin

Läs mer

MyGizmos enkla projekthanteringssystem lämpar sig perfekt för företag inom bygg och måleri. Projektsystemet är molnbaserat och ger en bra översikt på olika projekts status.

Lär dig mer om MyGizmo Projekthanteringssystem

Läs mer

0tids arbetsordersystem tillhandahåller ett komplett system för både projekthantering och schemaläggning. Systemet passar branscherna bemanning, transport och service.

Lär dig mer om 0tid Service Arbetsordersystem

Läs mer
AddMobile

AddMobile

AddMobile

Genom AddMobiles projekthanteringssystem kan bolag på ett enkelt sätta effektivisera sin verksamhet genom bättre koll ute på fältet. Systemet hjälper företag öka lönsamheten genom funktioner för att hantera offerter, förfrågningar och kostnader.

Lär dig mer om AddMobile

Läs mer
BUMS

BUMS

EXDE Systems AB

BUMS är ett komplett system för arbetsordrar och lagerhantering. Systemet är specialanpassat för transportbranschen och framförallt bussbranschen. Innehåller flera verktyg såsom prisjämförelser vid inköp och materialåtgång.

Lär dig mer om BUMS

Läs mer

Coredination erbjuder ett komplett system för arbetsorder. Innehåller bland annat GPS-funktionen som effektiviserar samordningen av personal ute på fält och en kundportal.

Lär dig mer om Coredination Mobilt arbetsorder & tidrapportering

Läs mer
Fieldly

Fieldly

Fieldly

Fieldly tillhandahåller ett skräddarsytt projektverktyg för byggbranschen som minimerar administration.

Lär dig mer om Fieldly

Läs mer
NEXT:s arbetsordersystem

NEXT:s arbetsordersystem

Next One Technology AB

NEXT:s arbetsordersystem är ett utmärkt verktyg för företag inom servicebranschen som vill digitalisera hela flödet. Med app och fakturering blir hanteringen av arbetsordrar både effektivare och lönsammare.

Lär dig mer om NEXT:s arbetsordersystem

Läs mer

Ett arbetsorder- och tidsrapporteringssystem som i grunden är utvecklat för IT-konsulter men som med fördel kan användas av andra serviceyrken.

Lär dig mer om Optinet Arbetsorder-system

Läs mer
P&K Arbetsorder

P&K Arbetsorder

P&K TimeApp AB

Arbetsorderverktyget i Timeapp erbjuder funktionaliteter för att smidigt ge direktiv om arbetsuppgifter och deadlines. Systemet erbjuder även funktioner för projektuppföljning i realtid och rapportering av resursförbrukning.

Lär dig mer om P&K Arbetsorder

Läs mer
PONDUSPro

PONDUSPro

Umefast AB

PONDUSPro är tillgängligt för både IOS och Android och är därför ett smidigt fastighetssystem att använda för samtliga inblandade. Verktyget går att anpassa efter behov och innehåller användarvänliga och kraftfulla funktioner för fastighetsbolag.

Lär dig mer om PONDUSPro

Läs mer

En webbaserad molntjänst inom ärendehantering för kundtjänst, fastighetservice och fältarbete. Summera Support har ett modernt gränsnitt som kan avnändas via mobil samt ett eget bytt API för integration och dataöverföring.

Lär dig mer om Summera Support

Läs mer

Workcloud arbetsordersystem erbjuder verktyg för effektivare planering och materialåtgång. Tillhandahåller ett smidigt ÄTA-verktyg och en intern kommentarsfunktion.

Lär dig mer om WorkCloud arbetsorder

Läs mer

Arbetsordersystemet riktar sig till en rad olika branscher och kan även användas offline. Erbjuder många olika funktioner såsom felanmälan, resursplanering och löneunderlag.

Lär dig mer om XTRAKK onlineArbetsordersystem

Läs mer

Varför är ett arbetsordersystem bra för dig?

Slipp allt onödigt pappersjobb och frigör tid. Dessa två vinster är ovärderliga för alla företag som vill verka för bättre arbetsflöden och minska riskerna för fel eller onödigt jobb. Målet med ett system för arbetsordrar är att få full koll all arbetstid, alla utgifter och uppgifter som rör ett visst arbete eller projekt. På så sätt får ni ett bra underlag och kvitto på om allt fortlöper som det ska, eller som ett kvitto på att det finns förbättringspotential på vissa områden.

Inom allt från bygg, bemanning, entreprenad till transport och vvs är det A och O att alla inblandade har tillgång till rätt och tydlig information kring varje projekt. Om arbetsordrarna är missvisande på något sätt eller rentav fel, kan det lätt leda till både missförstånd och dubbelarbete – något som många företag inte har råd att riskera.

Med detaljerade instruktioner kring arbetsordrarna är ditt företag väl rustat för att ta sig an varje kommande projekt eller uppdrag. Jämför och välj det system som passar era önskemål allra bäst. BusinessWith erbjuder er en enkel jämförelsetjänst så att ni ska hitta det system som gör er effektiva och lönsamma, redan idag.