Jämför Sveriges bästa arbetsordersystem

Vilket arbetsordersystem passar ditt företag?

Ett arbetsordersystem är väldigt likt ett fältserviceverktyg, men är mer kopplat till själva orderprocessen. I ett arbetsordersystem kan ditt företag koppla alla delar som hör till själva arbetsordern – allt från hur många timmar som läggs och information om arbetet, till fakturaunderlag eller eventuellt ”after sales”/service för personer som arbetar ute på fältet.

Systemet för arbetsordrar hjälper er att få full koll på både pågående och uppdrag som redan är utförda. Självklart kan du ha ett arbetsordersystem i mobilen, som gör att ni slipper pappersarbete genom att de som utför de olika uppgifterna enkelt kan rapportera statusen på jobben. Enkelt beskrivet kan man säga att systemet optimerar allt arbete kring ordrarna, vilket både sparar tid och hjälper till med hela flödet. Detta för att både medarbetare, ni som företag – och inte minst kunden, lätt ska kunna komma åt respektive underlag.

Men vilket arbetsordersystem behöver ditt företag? Det finns flera olika system att välja mellan, alla med sina vinster och fördelar. Om ni i dagsläget hanterar alla ordrar med papper och penna, är övergången till det digitala givetvis en stor omställning för alla som påverkas. Varför inte testa ett system under en period, för att sedan utvärdera och se hur det har fungerat? Många leverantörer erbjuder en testperiod, vilket kan underlätta för er – när valet inte är bindande.

Självklart behöver ni dock göra en noggrann research innan för att försöka hitta rätt system på en gång. Utvärdera ert företags behov och kravställning och jämför de olika systemen här hos BusinessWith. Vi hjälper er.

Vad behöver jag veta om arbetsordersystem?

Hjälp att hitta rätt?

Gör som 5000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Med Salesforce Field Service får ni en modern fältservicelösning i ert CRM-system. Det gör att ni kan förbättra samarbetet, öka effektiviteten, strukturera era uppdrag och i slutändan få nöjdare kunder. Många organisationer hanterar fortfarande sina servicetekniker manuellt eller i gamla system som inte är integrerade. Det blir inte bara tidskrävande, utan också oerhört kostsamt. Salesforce F...

Lär dig mer om Salesforce - Field Service

Webbsida

Chronox är ett 100 % webbaserat tidrapporteringssystem med grundläggande funktioner som tid, projekt, attestering, notifieringar och övertid mm. Eftersom många företag har olika behov har vi utvecklat vårt system så det är enkelt att anpassa för våra kunder och kan lätt byggas på med mer avancerade anpassningar. Ni kan integrera Chronox med ert lönesystem såsom exempelvis Visma eller Fortnox för e...

Lär dig mer om Chronox

Webbsida

Med Trinax Arbetsordersystem kan du digitalisera hela arbetsorderprocessen och samla allt i molnet. Du skapar enkelt upp arbetsordrar, delegerar arbete, följer utvecklingen och genererar nödvändiga underlag. Anställda kan dessutom per arbetsorder rapportera både tid, produkter och avvikelser, samt utföra egenkontroller, fotodokumentera och skriva dagböcker.
 Vår modulbaserade lösning är oberoende ...

Lär dig mer om Trinax

Webbsida

Arbetsordersystemet för dig som jobbar med service och installation! Ta med dig kontoret ute på fält där du enkelt kan hantera arbetsordrar, anläggningar, projekt, tid och material. mBiz är smart, smidigt och kan anpassas med olika funktioner för just din verksamhet och passar därför företag i alla storlekar. Minska administration och frustrationen, effektivisera arbetsdagen och få tid över till ...

Lär dig mer om mBiz

Webbsida

Synchroteam levererar ett lättanvänt system för fältservice och mobila arbetsorder. Synchroteam molntjänst ger ditt företag allt som behövs för att hantera det dagliga arbetet för planerare och tekniker. Bland annat schemaläggning av jobb, GPS spårning, kund och utrustnings register, kontraktshantering, artikelregister med lager-ställen, checklistor, App. för arbetsorder, automatiserad kommunikati...

Lär dig mer om Synchroteam

Webbsida

Arbetsordersystemet riktar sig till en rad olika branscher och kan även användas offline. Erbjuder många olika funktioner såsom felanmälan, resursplanering och löneunderlag.

Lär dig mer om XTRAKK onlineArbetsordersystem

Läs mer

Varför är ett arbetsordersystem bra för dig?

Slipp allt onödigt pappersjobb och frigör tid. Dessa två vinster är ovärderliga för alla företag som vill verka för bättre arbetsflöden och minska riskerna för fel eller onödigt jobb. Målet med ett system för arbetsordrar är att få full koll all arbetstid, alla utgifter och uppgifter som rör ett visst arbete eller projekt. På så sätt får ni ett bra underlag och kvitto på om allt fortlöper som det ska, eller som ett kvitto på att det finns förbättringspotential på vissa områden.

Inom allt från bygg, bemanning, entreprenad till transport och vvs är det A och O att alla inblandade har tillgång till rätt och tydlig information kring varje projekt. Om arbetsordrarna är missvisande på något sätt eller rentav fel, kan det lätt leda till både missförstånd och dubbelarbete – något som många företag inte har råd att riskera.

Med detaljerade instruktioner kring arbetsordrarna är ditt företag väl rustat för att ta sig an varje kommande projekt eller uppdrag. Jämför och välj det system som passar era önskemål allra bäst. BusinessWith erbjuder er en enkel jämförelsetjänst så att ni ska hitta det system som gör er effektiva och lönsamma, redan idag.