Bli rekommenderad rätt Arbetsordersystem till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 12 000 svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Företagsstorlek

(Antal anställda)

Tidsåtgång: ca 5-10 minuter!

Det är helt kostnadsfritt och du väljer själv vilka av leverantörerna du vill gå vidare med.

7-10

frågor

------

5 - 10

minuter

------

3

rekommendationer

Vad tycker andra om systemguiden?

"Riktigt bra och givande tjänst, stort tack för bra matchande leverantörer som slutade i ett toppenköp!"

Michael Kärrberg | BusinessWith

Michael Kärrberg

Internationell säljchef

"Systemguiden borde vi testat för över tre månader sedan, det hade besparat oss väldigt mycket tid. En bra och kvalitativ guide."

Eva Malmberg | BusinessWith

Eva Malmberg

Koncern HR-direktör

"Systemguiden underlättade avsevärt för oss när vi sökte ett nytt CRM. Mycket bra möten med leverantörer som direkt förstod vad vi var ute efter."

Andreas Rudholm | BusinessWith

Andreas Rudholm

Entreprenör

Guiden för Arbetsordersystem

Den digitala verkligheten har skapat helt nya förutsättningar för många företagare och anställda. Med arbetsordersystem i en app i telefonen, kopplade direkt till molnet, är det lätt att hålla koll på uppdragen och administrera var som helst. Den som leder arbetsgruppen kan på ett effektivt och smidigt sätt kommunicera till sina medarbetare och kollegor, och enkelt säkerställa att all information hamnar på ett och samma ställe. Hela processen, från arbetsorder, via listor, tid- och materialrapportering, till fakturering, är enkel att nå och följa via några klick.

Välj gärna ett branschanpassat system som du kan växla upp i takt med att er verksamhet utvecklas. Det är kostsamt och energidränerande att byta system, varför det är klokt att fatta ett väl avvägt beslut redan från början. Tänk över era önskemål och krav. Behöver ni offertverktyg? Ska systemet erbjuda schemaläggning och behöver ni stöd för GPS? Hur är det med GDPR? Verksamheter har vitt skilda behov och det gäller att ni hittar en plattform som fungerar för er. Med hjälp av oss på BusinessWith och vår guide för arbetsordersystem kan du snabbt besluta vad som passar er allra bäst.

Systemguiden

BusinessWith Sweden AB

info@businesswith.com

Wallingatan 29
111 24 Stockholm

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

Go to sv_SE siteGo to da_DK siteGo to nb_NO siteGo to fi_FI site