HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Bli rekommenderad rätt Arbetsordersystem till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 9000+ svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Hitta rätt system till ditt företag

Företagsstorlek*(Antal anställda)
(Vi kommer inte att skicka nyhetsbrev till er)
Vi hjälper dig att välja rätt system

Processen

7-10frågor
5 - 10minuter
3rekommendationer

Guiden för Arbetsordersystem

Den digitala verkligheten har skapat helt nya förutsättningar för många företagare och anställda. Med arbetsordersystem i en app i telefonen, kopplade direkt till molnet, är det lätt att hålla koll på uppdragen och administrera var som helst. Den som leder arbetsgruppen kan på ett effektivt och smidigt sätt kommunicera till sina medarbetare och kollegor, och enkelt säkerställa att all information hamnar på ett och samma ställe. Hela processen, från arbetsorder, via listor, tid- och materialrapportering, till fakturering, är enkel att nå och följa via några klick.

Välj gärna ett branschanpassat system som du kan växla upp i takt med att er verksamhet utvecklas. Det är kostsamt och energidränerande att byta system, varför det är klokt att fatta ett väl avvägt beslut redan från början. Tänk över era önskemål och krav. Behöver ni offertverktyg? Ska systemet erbjuda schemaläggning och behöver ni stöd för GPS? Hur är det med GDPR? Verksamheter har vitt skilda behov och det gäller att ni hittar en plattform som fungerar för er. Med hjälp av oss på BusinessWith och vår guide för arbetsordersystem kan du snabbt besluta vad som passar er allra bäst.