HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Jämför Sveriges bästa verktyg för målstyrning

Hur ska jag tänka kring verktyg för målstyrning?

Är det dags att skaffa dig ett bra verktyg för målstyrning och beslutsstöd? Då krävs en liten hemläxa först, nämligen att börja jämföra olika verktyg för målstyrning. Först och främst är det bra att göra en kravspecifikation. Brister det i nuvarande rutiner och beslutsstöd, och isåfall var och hur? Är det några speciella funktioner du letar efter? Vilka ska använda sig av verktyget eller systemet, och vad behöver du för att göra ett högkvalitativt arbete? På marknaden idag finns ett flertal lösningar att välja mellan, för att ni ska kunna arbeta på ett sätt som är i linje med de verksamhetsmål ni har satt upp. Att tänka användarvänlighet är inte dumt – välj ett ledningssystem eller verktyg för målstyrning som känns anpassat för bästa användning. Verktygen går att bygga upp i moduler och går i många fall att integrera med de system ni behöver. På BusinessWith råder vi dig att lägga lite tid på själva jämförelsen. Allt för att syna varje lösning i sömmarna, för att hitta fram till det bästa verktyget för målstyrning för just er verksamhet. Välkommen!

Vilket verktyg för målstyrning ska jag välja?

Att jobba utan mål är som att jobba helt i blindo. Om man har någon sorts förhoppning om att faktiskt ta sig framåt med ens verksamhet och inte stå still och stampa, bör man tänka kring målstyrning. Men först är det självfallet bra om man har några mål att arbeta mot. Ett verktyg för målstyrning gör att det blir enklare att följa processen kring arbetet mot uppsatta verksamhetsmål. Här kan du utvärdera resultatet av arbetet och snabbt se om det är något som bör ändras på. Men står du lite still, och känner att målen är själva problemet – är de relevanta och nåbara? Är de tydliga? Förstår alla i företaget vart ni är på väg? Lugn, många aktörer på marknaden erbjuder även hjälp med att formulera vision och konkretisera de mål ni har. På BusinessWith ger vi dig de allra bästa verktygen på målstyrningen som finns i Sverige idag. Hos oss kan du med enkelhet jämföra funktioner och tjänster. Varmt välkommen att starta vår jämförelsetjänst redan nu – lycka till med just dina verksamhetsmål.

Vad behövs för att sätta mål för en verksamhet?

Hjälp att hitta rätt?

Gör som 12000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Lista på 3 olika Verktyg för målstyrning

Sortera på
Winningtemp

Winningtemp

Winningtemp

Winningtemp skapar mer effektiva organisationer genom bättre ledarskap och ökat engagemang Winningtemp erbjuder marknadens mest avancerade lösning för styrning och optimering av personalresurser. Med utgångspunkt från fler än 600 vetenskapliga studier hjälper vår AI-baserade plattform chefer och ledare att i realtid visualisera medarbetarnas utveckling och agera utifrån insikter som stärker engag...

Lär dig mer om Winningtemp

Läs mer
GE logo_normal.png

GoalEnvision

GoalEnvision

GoalEnvision är det svenska strategiverktyget för företag av alla storlekar och branscher. Med beprövade verktyg och smarta funktioner ger vi dig och ditt team verktygen att sätta de mål som ni behöver nå. Vårt AI-assisterade verktyg hjälper dig att formulera och förmedla tydliga strategiska mål, engagera teamet och koppla deras arbetsuppgifter till strategiska mål, mäta framsteg och justera strat...

Lär dig mer om GoalEnvision

Läs mer
Hypergene

Hypergene

Hypergene

Hypergene är ett molnbaserat system som sammankopplar operativ- och finansiell styrning. Ta del av viktiga finansiella rapporter och nyckeltal som har stor betydelse i din verksamhet. Välj hur du ser siffror och nyckeltal med en konfigurerbart synfält samt hur du vill ha ditt automatiska rapporterande, på årsbasis, kvartalsvis eller löpande.

Lär dig mer om Hypergene

Läs mer

Vad behövs för att sätta mål för en verksamhet?

Det är väl inte så svårt att sätta upp mål, tänker du. Men faktum är att mål och målstyrning är en hel vetenskap. Och för att styra mot sina mål behöver man beslutsstöd och kraftfulla lösningar och verktyg. Rapporter, grafer, statistik, simuleringar, data, prognoser om framtiden – ja allt detta behövs för att du ska kunna följa dina mål, eller vid behov, ändra dem. För att inte tala på att det hela ska kännas visuellt tilltalande för dem som arbetar med verktyget. Därför bör du vid val av verktyg för målstyrning, faktiskt också leta efter ett som är visuellt, tydligt och som ger er en god överblick.

Glöm heller inte att hemligheten bakom bra mål i en verksamhet, är att regelbundet följa på dem – och att regelbundet kommunicera ut målen till verksamheten. När medarbetarna inte vet vilka mål ni strävar efter, är det extra svårt att nå dem. Börja gärna jämföra de olika verktygen för målstyrning direkt här hos oss på BusinessWith.

Beskrivning av produktfunktioner

Hollistisk vy

Hollistisk vy över uppsatta mål och dess påverkan på organisationen.

Måluppsättning

Tillåter användare att definiera och sätta specifika, mätbara, uppnåbara, relevanta och/eller tidsbundna mål.

Notifieringar

Skickar varningar eller påminnelser för att hålla användarna informerade och i linje med målet.

Rapportering och analys

Ger insikter om måluppfyllelser och prestationsmått, för att bättre förstå trender, förbättringsområden och kunna fira framgångar.

Samarbetsfunktioner

Tillåter team eller individer att arbeta tillsammans på gemensamma mål.

Visualisering

Erbjuder en visuell överblick i form av diagram, grafer eller dashboards för att enkelt se framsteg av uppsatta strategier.