HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer
GoalEnvision-logo

GoalEnvision

GoalEnvision

i
Totalbetyget är baserat på: omdömen & databaserad aktivitet på siten.

Vad är GoalEnvision?

GOALENVISION - Svenskt strategiverktyg med AI, mallar och enkla flöden.

GoalEnvision är ett användarvänligt strategiverktyg som hjälper organisationer att sätta upp och nå sina mål på ett effektivt sätt. Med AI, enkla mallar och smidiga flöden förenklar GoalEnvision strategiarbetet genom att erbjuda följande fördelar:

 1. Klar och överskådlig strategi: GoalEnvision hjälper dig att definiera konkreta och mätbara mål inom fem viktiga områden: marknad, försäljning, verksamhet, medarbetare och ekonomi. Det ger dig en tydlig översikt över organisationens strategi och målsättningar.
 2. Enkel målsättning och delegering: Verktyget gör det enkelt att delegera strategiarbetet och koppla det till befintliga system som Google Workspace och Trello.
 3. AI-stöd: Med hjälp av AI kan du snabbt hitta rätt mål och få förslag på åtgärder för att uppnå dem.
 4. Tillväxtfokus: Du kan sätta upp övergripande tillväxtmål för långsiktig utveckling och placera strategiska mål inom olika framgångsperspektiv, vilket ger en helhetsbild av organisationens verksamhet.
 5. Professionella undersökningar: GoalEnvision erbjuder mallar för att skapa professionella undersökningar som hjälper dig att samla nödvändiga data för att nå dina mål.
 6. Jämförelser och styrkeanalys: Du kan jämföra din verksamhet med andra och identifiera styrkor och områden som behöver förbättras.
 7. Ansvar och förutsättningar: Målen är mätbara och har ansvariga personer samt klart definierade förutsättningar som behöver uppfyllas för att nå målen.
 8. Trafikljusindikatorer: Snabb överblick över förutsättningarnas status hjälper dig att hålla koll på framstegen.
 9. Automatiserade påminnelser och rapporter: Verktyget påminner ansvariga och samlar in rapporter och förslag på aktiviteter från dem som är ansvariga för målen.
 10. Integrationer med andra verktyg: GoalEnvision är integrerat med Google Workspace, Office 365, Slack och Trello för att koppla diskussioner, uppgifter och dokument till de strategiska målen och deras förutsättningar.
 11. Mallbibliotek: Du har tillgång till ett brett utbud av professionella mallar som sparar tid och minskar frustration.
 12. Framgångsindex: Få månatliga uppdateringar om din affärsutveckling och verksamhetens effektivitet med GoalEnvisions Framgångsindex.

Med GoalEnvision kan du enkelt och effektivt arbeta mot dina strategiska mål och se din organisation blomstra.

Klicka på "Mer information" här nedan för att komma i kontakt med oss. Vi träffas gärna digital och visar GoalEnvision för er.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
1-500

Mobilapp

Finns det mobilapp?

Support

Hur kan ni kontakta leverantören?

Utbildning

Hur kan ni utbilda kunden?

Språk

På vilka språk finns systemet?
SVEN

Geografiskt område

Var finns vi någonstans?
GlobalSEDKNOFI

Testperiod

Kan man få en gratis testperiod?
JANEJ

Pris från

Listpris från leverantör:
Från 350 kr / månad

Varför gör man affärer med GoalEnvision?

Varför väljer man GoalEnvision?

Beprövade verktyg: Vi ger dig verktygen som fungerar och guidar dig och ditt team till att gemensamt sätta de mål som ni behöver nå. Du behöver inte vara strategiexpert för att använda GoalEnvision, men du kommer att bli det.

Överblick med smarta funktioner: Du ser hela verksamheten ur ett strategiskt perspektiv: Marknad, försäljning, verksamhet, medarbetare och ekonomi. Smarta diagram visar dig läget sekundsnabbt.

Inbyggd AI och färdiga mallar: Få hjälp av AI att formulera mål och beskrivningar. Testa din verksamhet med GoalEnvisions framgångsindex. Välj mellan olika undersökningsmallar för att genomföra undersökningar inom ditt team och mycket mer.

Integrerat: Koppla ihop GoalEnvision med dina befintliga system. Office 365 eller Google Workspace för kopplingar till kalender och användare, Trello för uppgifterna och Slack för diskussionerna. GoalEnvision är hjärtat i ditt strategiska arbete.

Varför väljer man er som leverantör?

Gedigen erfarenhet: GoalEnvision är byggt av specialister inom strategi, ledarskap och psykologi som har som mål att göra strategiska visioner till verkligheten.

Öppet för alla: GoalEnvision gör strategiarbetet och genomförandet mer tillgängligt, begripligt och genomförbart för företag av alla storlekar och sektorer.

Aktuellt och uppdaterat: Vi uppdaterar hela tiden GoalEnvision med nya funktioner, innehåll och guider baserat på forskning och feedback från användarna.

Få hjälp direkt av oss: Du kan alltid nå teamet i GoalEnvision med dina frågor eller förslag. Du kan få hjälp med formuleringar, beslutsstöd och annat som hör strategiarbetet till.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

Unikt: GoalEnvision är ett svenskt strategiverktyg som inget annat. Vi ersätter inte dina befintliga system som du är beroende av dagligen, istället tillför vi det som hittills saknats på marknaden, navet i hela din verksamhet; strategin.

Enkelt och prisvärt: GoalEnvision är inte ett dyrt system, som kräver lång installationstid. Du kan testa gratis redan idag och bjuda in kollegor för att se hur enkelt det är att sätta upp er strategi.

Personligt och anpassat: Vi förstår att din verksamhet är speciell. Vi finns här för dig i strategiarbetet om du vill ha vår hjälp. Vårt mål är att du ska känna att GoalEnvision är perfekt för dig och din verksamhet

Vilka behov och utmaningar är det som GoalEnvision löser för kunden?

GoalEnvision är inte bara ett verktyg för att definiera dina strategiska mål, det är också din partner genom hela strategiarbetets tre steg: planera, genomföra och följa upp.

1. Planera med precision. I planeringsfasen är det avgörande att du har en väldefinierad strategi. GoalEnvision hjälper dig att designa en strategi som är tydlig och inriktad på att uppnå dina mål. Med de olika perspektiven inom GoalEnvision kan du säkerställa att din strategi täcker alla viktiga områden, från marknadsföring till ekonomi.

2. Effektiv genomföring. När din strategi är på plats är nästa steg att genomföra den. GoalEnvision ger dig verktygen för att kommunicera din strategi och skapa aktivitetsplaner som säkerställer att alla i organisationen är på samma sida. Integrationer med andra arbetsverktyg som Google Workspace och Trello gör det enkelt att koppla strategin till praktiska åtgärder.

3. Kontinuerlig uppföljning och engagemang. För att se till att din strategi verkligen fungerar, behöver du hålla koll på framstegen och engagera organisationen. GoalEnvision ger dig möjlighet att mäta resultat och engagemang i realtid. Med mätbarhet och trafikljusindikatorer får du snabb överblick över hur väl dina mål och förutsättningar uppfylls. Dessutom påminner verktyget de ansvariga och samlar in rapporter och förslag på aktiviteter för att säkerställa att din strategi är på rätt spår.

Med GoalEnvision har du en komplett lösning för strategiarbete som följer dig genom hela processen. Det är det perfekta verktyget för att planera, genomföra och följa upp din strategi med precision och effektivitet.

Recensioner & Omdömen om GoalEnvision

Vad tycker andra om systemet?

Samlat omdömesbetyg

Användarvänlighet
Samarbetet med leverantören
Support och service
Utbud av funktioner
Kundanpassning och flexibilitet
Integration
Värde för pengarna
Hur nöjd är du överlag?

Gustav Dafnäs

VDLitet företagVerifierad personSverigeJuni 2023

Vad gillar du mest?

Goalenvisions metod, det automatiska rapporteringsverkyget, möjligheten att skapa enkäter eller mål för anställda eller framgångsenheter

Vad gillar du minst?

Verktygets grafer och tydlighet kring vad dessa visar skulle fortfarande kunna förenklas.

Vilka affärskritiska problem löser man med systemet?

Rapportering kring verksamheten och dess olika avdelningar, skapar motivation hos ledning och anställda.

 • Användarvänlighet
 • Samarbetet med leverantören
 • Support och service
 • Utbud av funktioner
 • Kundanpassning och flexibilitet
 • Integration
 • Värde för pengarna
 • Hur nöjd är du överlag?

GoalEnvision produktfunktionaliteter

Verksamhetssystem

Analysverktyg

Ingår

Avvikelsehantering

Ingår

Behörighetshantering

Ingår

Dokumenthantering

Ingår

Integrerbart

Ingår

Modulärt

Ingår

Måluppföljning

Ingår

Processkarta

Ingår

Projekthantering

Ingår

Resurshantering

Ingår

Strategiutveckling

Ingår

Stöd för ISO standard

Ingår

Ärendehantering

Ingår

Ledningssystem

Analysverktyg

Ingår

Avvikelsehantering

Ingår

Behörighetshantering

Ingår

Dokumenthantering

Ingår

Integrerbart

Ingår

Modulärt

Ingår

Måluppföljning

Ingår

Processkarta

Ingår

Projekthantering

Ingår

Resurshantering

Ingår

Strategiutveckling

Ingår

Stöd för ISO standard

Ingår

Ärendehantering

Ingår

Verktyg för målstyrning

Hollistisk vy

Ingår

Måluppsättning

Ingår

Notifieringar

Ingår

Rapportering och analys

Ingår

Samarbetsfunktioner

Ingår

Visualisering

Ingår

Verktyg för strategiutveckling

Hollistisk vy

Ingår

Målstyrning

Ingår

Resursallokering

Ingår

Riskhantering

Ingår

Scenario plannering

Ingår

Visualisering

Ingår

Passar detta systemet mig?

Gör som 9000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Om GoalEnvision

GoalEnvision grundades med idén att revolutionera hur företag arbetar med sin strategi.

Vi har inspirerats av idén att förenkla men ändå integrera viktiga komponenter för en framgångsrik strategisk ledning i en digital plattform och har utvecklat begripliga verktyg för att hjälpa företag att sätta upp och genomföra sina strategiska planer, samt att avsevärt minska kostnaderna för externa konsulttjänster. Vår plattform gör det möjligt för ledare, oavsett tidigare erfarenheter i strategiarbetet, att lyckas.

Vi är mycket stolta över den utveckling vi har uppnått genom att göra vår plattform till den självklara lösningen för ledare och team som vill växa och förbättra sina verksamheter på ett intelligent sätt. Med sina verklighetsbaserad och vetenskapligt grundade funktioner är GoalEnvision en one-stop-lösning för strategisk planering och utförande.

Vanligaste jämförelser i Verksamhetssystem