HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer
GoalEnvision-logo

GoalEnvision

GoalEnvision

i
Totalbetyget är baserat på: omdömen & databaserad aktivitet på siten.

Vad är GoalEnvision?

GOALENVISION - Strategiverktyget med AI, mallar och enkla flöden

GoalEnvision är ett strategiverktyg som hjälper organisationer att sätta upp konkreta och mätbara mål inom fem olika framgångsperspektiv: marknad, försäljning, verksamhet, medarbetare och ekonomi. Verktyget ger en översiktlig och lättförståelig överblick av organisationens strategi och målsättningar, samtidigt som det möjliggör delegering av strategiarbetet och kopplingar till befintliga system som Google Workspace och Trello.

GoalEnvision är utformat för att hjälpa organisationer att uppnå sina mål på ett effektivt sätt genom att erbjuda en strukturerad metod för strategisk målsättning och genomförande. Med hjälp av verktygets AI kan organisationer enkelt hitta rätt mål och få förslag på förutsättningar och åtgärder för att uppnå dem.

GoalEnvision ger också organisationer möjlighet att sätta upp övergripande tillväxtmål, vilket hjälper dem att fokusera på långsiktig tillväxt och utveckling. Verktyget ger också användarna möjlighet att placera de strategiska målen inom olika framgångsperspektiv, vilket ger en överblick över hela organisationens verksamhet.

Genom att använda GoalEnvisions mallar kan organisationer skapa professionella undersökningar som hjälper dem att få fram de resultat de behöver för att uppnå sina mål. Verktyget ger också användarna möjlighet att jämföra sin verksamhet med andra och identifiera styrkor och förbättringsområden.

GoalEnvisions fördelar för dig som VD eller ledare:

 • GoalEnvision är en modell, metod och ramverk för strategisk målsättning och genomförande som är lättförståelig och överskådlig.
 • GoalEnvision hjälper till att placera de strategiska målen i ett av fem framgångsperspektiv: marknad, försäljning, verksamhet, medarbetare och ekonomi.
 • GoalEnvision ger möjlighet att sätta övergripande tillväxtmål och kan jämföra verksamheten med andra för att identifiera styrkor och områden som kan förbättras.
 • Målen är mätbara och har en ansvarig person och förutsättningar som behöver uppfyllas för att nå målet.
 • Förutsättningarna är inte delmål, utan faktiska omständigheter som behöver uppfyllas och upprätthållas för att arbeta mot målen på bästa sätt.
 • Trafikljusindikatorerna ger en snabb överblick av förutsättningarnas status.
 • Verktyget påminner de ansvariga och hämtar in rapporter och förslag på aktiviteter från de som är ansvariga för respektive mål och sammanställer dessa i verktyget.
 • GoalEnvision har kopplingar till Google Workspace, Office 365, Slack och Trello för att koppla diskussioner, uppgifter och dokument till de strategiska målen och dess förutsättningar.
 • GoalEnvisions AI kan hjälpa till att hitta rätt mål och formulera dem på ett inspirerande och motiverande sätt, samt ge förslag på förutsättningar och konkreta åtgärder.
 • Mallbiblioteket har ett brett utbud av professionella mallar för olika ändamål, vilket sparar tid och undviker frustration.
 • GoalEnvisions Framgångsindex ger uppdateringar varje månad för att följa utvecklingen mot bättre affärer och mer effektiv verksamhet.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
1-500

Mobilapp

Finns det mobilapp?

SaaS / egen server

Behövs det implementeras själv eller finns de i molnet?

Support

Hur kan ni kontakta leverantören?

Språk

På vilka språk finns systemet?
SVEN

Testperiod

Kan man få en gratis testperiod?
JANEJ

Pris från

Listpris från leverantör:
350 kr / månad

Prismodell

Vilken modell passar din budget?
ModulbaseradAbonnemangLicens

Testa systemguiden

Gör som 9000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Varför gör man affärer med GoalEnvision?

Varför väljer man GoalEnvision?

Beprövade verktyg: Vi ger dig verktygen som fungerar och guidar dig och ditt team till att gemensamt sätta de mål som ni behöver nå. Du behöver inte vara strategiexpert för att använda GoalEnvision, men du kommer att bli det.

Överblick med smarta funktioner: Du ser hela verksamheten ur ett strategiskt perspektiv: Marknad, försäljning, verksamhet, medarbetare och ekonomi. Smarta diagram visar dig läget sekundsnabbt.

Inbyggd AI och färdiga mallar: Få hjälp av AI att formulera mål och beskrivningar. Testa din verksamhet med GoalEnvisions framgångsindex. Välj mellan olika undersökningsmallar för att genomföra undersökningar inom ditt team och mycket mer.

Integrerat: Koppla ihop GoalEnvision med dina befintliga system. Office 365 eller Google Workspace för kopplingar till kalender och användare, Trello för uppgifterna och Slack för diskussionerna. GoalEnvision är hjärtat i ditt strategiska arbete.

Varför väljer man er som leverantör?

Gedigen erfarenhet: GoalEnvision är byggt av specialister inom strategi, ledarskap och psykologi som har som mål att göra strategiska visioner till verkligheten.

Öppet för alla: GoalEnvision gör strategiarbetet och genomförandet mer tillgängligt, begripligt och genomförbart för företag av alla storlekar och sektorer.

Aktuellt och uppdaterat: Vi uppdaterar hela tiden GoalEnvision med nya funktioner, innehåll och guider baserat på forskning och feedback från användarna.

Få hjälp direkt av oss: Du kan alltid nå teamet i GoalEnvision med dina frågor eller förslag. Du kan få hjälp med formuleringar, beslutsstöd och annat som hör strategiarbetet till.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

Unikt: GoalEnvision är ett svenskt strategiverktyg som inget annat. Vi ersätter inte dina befintliga system som du är beroende av dagligen, istället tillför vi det som hittills saknats på marknaden, navet i hela din verksamhet; strategin.

Enkelt och prisvärt: GoalEnvision är inte ett dyrt system, som kräver lång installationstid. Du kan testa gratis redan idag och bjuda in kollegor för att se hur enkelt det är att sätta upp er strategi.

Personligt och anpassat: Vi förstår att din verksamhet är speciell. Vi finns här för dig i strategiarbetet om du vill ha vår hjälp. Vårt mål är att du ska känna att GoalEnvision är perfekt för dig och din verksamhet

Vilka behov och utmaningar är det som GoalEnvision löser för kunden?

Formulera och förmedla strategiska mål: GoalEnvision är ett AI-assisterat verktyg som hjälper ledare att formulera och kommunicera tydliga strategiska mål, vilket är ett kritiskt problem som de ofta står inför. Verktyget föreslår relevanta mål, hjälper till med att formulera dem och identifierar nödvändiga förutsättningar för att uppnå dem.

Engagera teamet i strategin: För att en strategi ska vara effektiv är det viktigt att teammedlemmarna är engagerade i implementeringen. Med GoalEnvision kan ledare delegera ansvar till teammedlemmar och främja deras engagemang genom att koppla deras arbetsuppgifter till strategiska mål. På så sätt kan teammedlemmarna se hur deras bidrag påverkar företagets framgång.

Mät framsteg och justera strategin: GoalEnvision ger överblick över målprogress och möjliggör enkla justeringar av strategin baserat på senaste informationen. Genom att övervaka varje mål kan du snabbt identifiera justeringsområden och vidta åtgärder i tid för att säkerställa en relevant och effektiv strategi och att ditt team arbetar mot rätt mål.

Samordna och se sammanhangen: Det är ofta svårt att se helheten och samordna aktiviteterna mot företagets övergripande strategiska mål, vilket kan leda till förvirring och minskat engagemang hos teammedlemmar. I GoalEnvision länkas varje förändring och aktivitet tillbaka till de strategiska målen, vilket gör att alla i teamet kan se hur deras arbete bidrar till organisationens övergripande framgång.

Recensioner & Omdömen om GoalEnvision

Vad tycker andra om systemet?

Samlat omdömesbetyg

4.255

Användarvänlighet
Samarbetet med leverantören
Support och service
Utbud av funktioner
Kundanpassning och flexibilitet
Integration
Värde för pengarna
Hur nöjd är du överlag?

Användarnas uppfattning

Goalenvisions metod, det automatiska rapporteringsverkyget, möjligheten att skapa enkäter eller mål för anställda eller framgångsenheter

Gustav Dafnäs

VDLitet företagVerifierad personSverigeJuni 2023

Vad gillar du mest?

Goalenvisions metod, det automatiska rapporteringsverkyget, möjligheten att skapa enkäter eller mål för anställda eller framgångsenheter

Vad gillar du minst?

Verktygets grafer och tydlighet kring vad dessa visar skulle fortfarande kunna förenklas.

Vilka affärskritiska problem löser man med systemet?

Rapportering kring verksamheten och dess olika avdelningar, skapar motivation hos ledning och anställda.

 • Användarvänlighet
 • Samarbetet med leverantören
 • Support och service
 • Utbud av funktioner
 • Kundanpassning och flexibilitet
 • Integration
 • Värde för pengarna
 • Hur nöjd är du överlag?

GoalEnvision förekommer inom följande kategorier

GoalEnvision produktfunktionaliteter

Verksamhetssystem

Analysverktyg

Ingår

Avvikelsehantering

Ingår

Behörighetshantering

Ingår

Dokumenthantering

Går att lägga till

Integrerbart

Ingår

Modulärt

Ingår

Måluppföljning

Ingår

Projekthantering

Ingår

Resurshantering

Ingår

Strategiutveckling

Ingår

Stöd för ISO standard

Går att lägga till

Ärendehantering

Går att lägga till

Ledningssystem

Analysverktyg

Ingår

Avvikelsehantering

Ingår

Behörighetshantering

Ingår

Dokumenthantering

Går att lägga till

Integrerbart

Ingår

Modulärt

Ingår

Måluppföljning

Ingår

Projekthantering

Ingår

Strategiutveckling

Ingår

Stöd för ISO standard

Går att lägga till

Passar detta systemet mig?

Gör som 9000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Om GoalEnvision

GoalEnvision grundades med idén att revolutionera hur företag arbetar med sin strategi.

Vi har inspirerats av idén att förenkla men ändå integrera viktiga komponenter för en framgångsrik strategisk ledning i en digital plattform och har utvecklat begripliga verktyg för att hjälpa företag att sätta upp och genomföra sina strategiska planer, samt att avsevärt minska kostnaderna för externa konsulttjänster. Vår plattform gör det möjligt för ledare, oavsett tidigare erfarenheter i strategiarbetet, att lyckas.

Vi är mycket stolta över den utveckling vi har uppnått genom att göra vår plattform till den självklara lösningen för ledare och team som vill växa och förbättra sina verksamheter på ett intelligent sätt. Med sina verklighetsbaserad och vetenskapligt grundade funktioner är GoalEnvision en one-stop-lösning för strategisk planering och utförande.