HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Bli rekommenderad rätt Verksamhetssystem till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 9000+ svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Hitta rätt system till ditt företag

Företagsstorlek*(Antal anställda)
(Vi kommer inte att skicka nyhetsbrev till er)
Vi hjälper dig att välja rätt system

Processen

7-10frågor
5 - 10minuter
3rekommendationer

Guiden för Verksamhetssystem

Dags att investera i ett verksamhetssystem? Bra! Dagens system är, naturligtvis, IT-baserade. De ger ofta visuella insikter om de processer och flöden som finns i företaget eller organisationen. Många verksamhetssystem är anpassningsbara och går att justera efter verksamhetens behov, vilket gör dem användbara i många branscher och miljöer. Vissa verksamhetssystem passar bättre för privat sektor, andra är mer fokuserade på offentliga verksamheter, varför det gäller att hitta ett passande alternativ.

När ni har valt en aktör som ni får förtroende för, bör ni ha i åtanke att verksamhetssystem ofta är komplexa och möjliga att justera. Ställ frågor och fundera noga över era behov innan ni definitivt fattar beslut. En annan viktig fråga är om ni vill satsa på ett skräddarsytt system som passar för just er, eller fungerar något av marknadens befintliga system? Alla möjligheter finns. BusinessWith hjälper er gärna med att välja system. Vår guide för verksamhetssystem är redo för er så att ni kan se över era förutsättningar och krav.