HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Allt om system och programvara för lönehantering & bokföring

Lönehantering & Bokföring

Är du på jakt efter ett bokföringsprogram, lönehanteringssystem eller ett nytt löneprogram ? Eller letar du efter ett reseräkningsprogram som ska hjälpa dig att få koll på dina medarbetares kvitton och utlägg? Oavsett hjälper vi på BusinessWith dig att hitta det bästa programmet eller systemet för er genom vår jämförelsetjänst.

I den här kategorin system hittar du allt du behöver för att få ordning på er lönehantering och bokföring. Inom faktureringsprogram kan du exempelvis enkelt filtrera på system som hjälper dig som använder dig av RUT- och ROT-avdrag eller funktioner som massfakturering och valutahantering.

Det finns system inom lönehantering och bokföring som passar mindre företag såväl som mer omfattande system och program för större verksamheter. Hur många funktioner ni behöver kan vara svårt att veta innan ni får en överblick över vad som erbjuds – därför är vårt råd att helt enkelt testa vår jämförelsetjänst för att läsa om vad de olika systemen erbjuder. Vad för sorts bokföringsprogram, lönehanteringssystem som bäst passar dig m.m. skiljer sig åt beroende på om du eller ni har ett aktiebolag, enskild firma, hur stora ni är, hur mycket hjälp med administration ni vill ha – och framförallt hur er framtid ser. Kanske behöver du känna dig så flexibel som möjligt och kunna addera moduler och hitta en skalbar lösning? Självklart finns här även gratisprogram som kan passa den som har en mindre verksamhet.

Hitta det bästa bokföringsprogrammet eller filtrera på olika lönesystem – smidigare kan det inte bli.

Toppsystem i Lönehantering & Bokföring

FINQR

FINQR

FINQR

FINQRs plattform automatiserar och optimerar allt inom fakturering. Vi tar hand om utskick, påminnelser, inkasso, betalningar och bokföring av fakturorna. Vi kan integrera med de flesta affärssystem och dessutom kan du även välja att finansiera fakturor direkt inifrån systemet och förbättra din likviditet.

Lär dig mer om FINQR

Med Björn Lundén Bokföring sköter du bokföringen online i mobilen eller på webben. Programmet används framförallt av konsulter och hantverkare samt handels-, transport- och fastighetsföretag. I programmet finns alla funktioner du kan förvänta dig hos ett modernt bokföringsprogram och det passar lika bra för enskild firma som för aktiebolag.

Lär dig mer om Björn Lundén Bokföring

Med Björn Lundén Fakturering sköter du faktureringen online i mobilen eller på webben. Programmet används framförallt av konsulter och hantverkare samt handels-, transport- och fastighetsföretag. I programmet finns alla funktioner du kan förvänta dig hos ett modernt faktureringsprogram och det passar lika bra för enskild firma som för aktiebolag.

Lär dig mer om Björn Lundén Fakturering

Kontek HRM Travel är ett webbaserat reseräkningssystem som hanterar alla moment i reseräkningshanteringen. Från inregistrering där den anställde själv registrerar sina reseräkningar, till uträkning, attestering och utbetalning. Och det enda som krävs för rapportering, uppföljning och attestering är en vanlig internetuppkoppling.

Lär dig mer om Kontek HRM Travel

QBIS Expense

QBIS Expense

QBIS Business Systems

QBIS är till för dig som vill digitalisera din utläggshantering. Vi hjälper företag i de flesta branscher och storlekar med kvitton, representation, traktamentamenten och milersättningar. Rapportera era utlägg varsomhelst, närsomhelst och från vilken enhet som helst.

Lär dig mer om QBIS Expense

Visma Spcs

Visma Spcs

Visma Spcs

Visma Spcs finns för att förenkla allt det ekonomiska – med lättbegripliga och självkörande ekonomisystem som gör det mesta av jobbet åt dig. Så att du kan fokusera på din passion och samtidigt ha full kontroll. Hos oss hittar du bland annat bokföringsprogram, löneprogram, tidrapporteringssystem och projekthanteringsverktyg.

Lär dig mer om Visma Spcs