HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Allt om system och programvara för lönehantering & bokföring

Lönehantering & Bokföring

Är du på jakt efter ett bokföringsprogram, lönehanteringssystem eller ett nytt löneprogram ? Eller letar du efter ett reseräkningsprogram som ska hjälpa dig att få koll på dina medarbetares kvitton och utlägg? Oavsett hjälper vi på BusinessWith dig att hitta det bästa programmet eller systemet för er genom vår jämförelsetjänst.

I den här kategorin system hittar du allt du behöver för att få ordning på er lönehantering och bokföring. Inom faktureringsprogram kan du exempelvis enkelt filtrera på system som hjälper dig som använder dig av RUT- och ROT-avdrag eller funktioner som massfakturering och valutahantering.

Det finns system inom lönehantering och bokföring som passar mindre företag såväl som mer omfattande system och program för större verksamheter. Hur många funktioner ni behöver kan vara svårt att veta innan ni får en överblick över vad som erbjuds – därför är vårt råd att helt enkelt testa vår jämförelsetjänst för att läsa om vad de olika systemen erbjuder. Vad för sorts bokföringsprogram, lönehanteringssystem som bäst passar dig m.m. skiljer sig åt beroende på om du eller ni har ett aktiebolag, enskild firma, hur stora ni är, hur mycket hjälp med administration ni vill ha – och framförallt hur er framtid ser. Kanske behöver du känna dig så flexibel som möjligt och kunna addera moduler och hitta en skalbar lösning? Självklart finns här även gratisprogram som kan passa den som har en mindre verksamhet.

Hitta det bästa bokföringsprogrammet eller filtrera på olika lönesystem – smidigare kan det inte bli.

Toppsystem i Lönehantering & Bokföring

Procountor Financials-logo

Procountor Financials

Accountor Finago

Ett webbaserat bokföringsprogram för stora och små företag. Med bokföringsfunktioner som bankkoppling, e-fakturering och bokföringsrapporter samt möjligheten att lägga till ytterligare funktioner efter behov kan Procountor Financials anpassas efter användarens behov. Automatisera rutinerna och håll koll på ekonomin oavsett tid och plats med hjälp av vårt digitala bokföringsprogram.

Lär dig mer om Procountor Financials

FINQR

FINQR

FINQR

FINQRs plattform automatiserar och optimerar allt inom fakturering. Vi tar hand om utskick, påminnelser, inkasso, betalningar och bokföring av fakturorna. Vi kan integrera med de flesta affärssystem och dessutom kan du även välja att finansiera fakturor direkt inifrån systemet och förbättra din likviditet.

Lär dig mer om FINQR

Agda PS

Agda PS

Agda PS

Agda PS är ett användarvänligt, flexibelt och tryggt lönesystem som förenklar jobbvardagen för företag med 50 eller fler anställda inom en mängd olika branscher. Med vår molntjänst kan du hantera löner, resor, utlägg och förtroendetid samt analysera data varifrån du vill. Agda PS erbjuder även löneoutsourcingtjänster.

Lär dig mer om Agda PS

NorthTracker

NorthTracker

NorthTracker

Utan installation erbjuder NorthTracker en bekväm och automatiserad körjournal som uppfyller Skatteverkets krav på dokumentation. I körjournalens hemsida eller app går det att följa fordonens plats i realtid, ställa in funktioner för noteringar eller se alla förare. NorthTracker har dessutom anställda skatteexperter som via sin support kan hjälpa till med regler, tolkningar eller vid en skatterevi...

Lär dig mer om NorthTracker

Med lönesystemet Kontek Lön får ditt företag ett säkert, flexibelt system som effektiviserar lönehanteringen. Lönesystemet utvecklas och förbättras löpande för att möta framtidens krav - på allt från automation, funktionalitet och gränssnitt till användarvänlighet.

Lär dig mer om Kontek Lön

Med Björn Lundén Bokföring sköter du bokföringen på webben och i mobilen. Programmet används framförallt av konsulter och hantverkare samt handels-, transport- och fastighetsföretag. I programmet finns alla funktioner du kan förvänta dig hos ett modernt bokföringsprogram och det passar lika bra för enskild firma som för aktiebolag.

Lär dig mer om Björn Lundén Bokföring

PayZlip-logo

PayZlip

PayZlip

Vi riktar oss mot små- och medelstora bolag i Sverige. PayZlip är ett innovativt och användarvänligt system som förenklar löneprocessen för alla. Vi gör det möjligt för både anställda och företagsadministratörer att hantera löneprocessen på ett mer effektivt och smidigt sätt. Genom att exempelvis automatisera manuella moment och erbjuda unika realtidsinsikter minskar PayZlip stressen och ökar kont...

Lär dig mer om PayZlip

Med Björn Lundén Fakturering sköter du faktureringen online i mobilen eller på webben. Programmet används framförallt av konsulter och hantverkare samt handels-, transport- och fastighetsföretag. I programmet finns alla funktioner du kan förvänta dig hos ett modernt faktureringsprogram och det passar lika bra för enskild firma som för aktiebolag.

Lär dig mer om Björn Lundén Fakturering

eDeklarera

eDeklarera

eDeklarera

Molnbaserad redovisningstjänst som tillåter användaren att utföra årsredovisningen helt på egen hand. Importera bokföringen direkt in i systemet eller utför arbetet manuellt, det bestämmer användaren själv. På eDeklareras hemsida fins det artiklar och guider som underlättar arbetet under resans gång och papperslösa funktioner för digitala redovisningar och e-signeringar gör materialet mycket enkel...

Lär dig mer om eDeklarera

Skovik

Skovik

Skovik

Skovik är ett sofistikerat verktyg för reseräkningar. Vi hanterar miljontals utlägg åt företag som vill spara tid åt sina anställda. Enkelt att använda med kraftfull tidsbesparande automatisering som tar bort flera arbetsmoment såsom automatisk inläsning av information i kvitton. Bokföringen görs automatiskt, enligt lokala skatteregler i de länder som organisationen är etablerad i.

Lär dig mer om Skovik