Jämför Sveriges bästa telefonilösningar för företag

Vilken företagstelefoni skall man välja?

Välj rätt telefoni för företag och skapa den allra bästa upplevelsen för dina kunder. Vi på BusinessWith hjälper dig att navigera mellan många av marknadens alternativ för företagstelefoni. Oavsett om du är ute efter billig företagstelefoni eller ett avancerat system, finns vi här för dig. Vi stöttar när du navigerar i företagstelefoni i molnet eller är ute efter en mer klassisk lösning.

Det finns en mängd operatörer och upplägg att välja mellan och vad som är mest fördelaktigt beror på en mängd faktorer. Gör ordentlig research. Det är viktigt att du som ansvarig för telefonin vet vad dina medarbetare har behov av – det finns ingen anledning att ha utgifter för något som inte används.

Det finns många aspekter att ta hänsyn till när det gäller telefoni. När du satsar på ett system för företagstelefoni måste du bland annat fundera på vilken slags företagsväxel du vill ha: Handlar det om mobila växlar eller en fast växel? Vi förklarar dina två alternativ längre ner på den här sidan – läs gärna mer.

BusinessWith guidar dig i valet av telefoni för företag, så att du hittar något som är kostnadseffektivt och uppfyller just era behov.

Vad behöver jag veta om företagstelefoni?

Skillnaderna mellan mobil växel och fast växel

Mobil växel eller fast växel? Vad är skillnaden? Det är en av frågorna du måste ta ställning till när du väljer företagstelefoni till dig och dina medarbetare. Låt oss hjälpa dig att skapa den bästa kundupplevelsen.

En mobil växel är precis som det låter – flyttbar. Ni möter kunderna över telefon på konferensen, styrelsemötet eller på gymmet. Den mobila växeln gör det enkelt att svara och sköta hänvisningar. Du använder en mobilapplikation och behöver inte oroa dig för att missa något när du är på språng. Apparna är ofta användarvänliga och enkla att lära sig även för de medarbetare som har utmaningar med teknik.

I många system kan du få ett fastnätsnummer kopplat till din mobil och kan på så vis växla mellan att vara privat och “på jobbet” i en och samma telefon.

Fast växel är vanlig på stora företag och används av exempelvis callcenter och kundtjänstföretag. Ofta går det att koppla ihop företagstelefonin med ert CRM-system. På så vis kan ni arbeta för en ännu bättre kundupplevelse. Ni kan enkelt hitta information om kunderna och hjälpa dem på ett snabbt och effektivt sätt – ni får chansen till ett än bättre kundbemötande!

Vi på BusinessWith vill uppmuntra er att noga jämföra de olika alternativen för företagstelefoni. Hör av er om ni har frågor eller funderingar.