HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Jämför Sveriges bästa företagstelefoni

Vilken företagstelefoni ska man välja?

Välj rätt telefoni för företag och skapa den allra bästa upplevelsen för dina kunder. Vi på BusinessWith hjälper dig att navigera mellan många av marknadens alternativ för telefonilösning företag. Oavsett om du är ute efter billig företagstelefoni eller ett avancerat system, finns vi här för dig. Vi stöttar när du navigerar i telefonilösningar företag i molnet eller är ute efter en mer klassisk lösning.

Det finns en mängd operatörer och upplägg att välja mellan och vad som är mest fördelaktigt beror på en mängd faktorer. Gör ordentlig research. Det är viktigt att du som ansvarig för telefonin vet vad dina medarbetare har behov av – det finns ingen anledning att ha utgifter för något som inte används.

Det finns många aspekter att ta hänsyn till när det gäller telefoni. När du satsar på ett system eller telefonilösning företag, måste du bland annat fundera på vilken slags företagsväxel du vill ha: Handlar det om mobila växlar eller en fast växel? Vi förklarar dina två alternativ längre ner på den här sidan – läs gärna mer.

BusinessWith guidar dig i valet av telefoni för företag, så att du hittar något som är kostnadseffektivt och uppfyller just era behov.

Skillnaderna mellan mobil växel och fast växel

Hjälp att hitta rätt?

Gör som 9000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Lista på 11 olika Företagstelefoni

Sortera på
Dstny-logo

Dstny

Dstny

Dstny erbjuder ett skalbart molnbaserat telefonsystem som passar både små och stora företag. För små företag möjliggör systemet att all personal kan hjälpa där det behövs, medan det för stora företag underlättar att hitta rätt person och se tillgänglighet. Vi har skapat tilläggstjänster och t.ex. integration med Teams, för att ge företag de funktioner som krävs för att hjälpa till med alla möjliga...

Lär dig mer om Dstny

Läs mer
Lynes

Lynes

Lynes

En molnväxel som gör det möjligt att optimera kundnöjdhet och bemötande vid inkommande samtal. Effektiv slussning av samtal mellan olika avdelningar är nyckeln till lyckad kommunkation företag sinsemellan.

Lär dig mer om Lynes

Läs mer

Med sin fasta prissättning på sina abonnemang får du inga överraskningar när du skall betala fakturor. Med anpassningsbara lösningar på surfmängd fyller ni just era behov.

Lär dig mer om ChiliMobil

Läs mer
Hallon

Hallon

Hallon

Ett enkelt och billigt abonnemang för det mindre bolaget som inte behöver eller vill betala för enorma surfmängder och samtal.

Lär dig mer om Hallon

Läs mer
Tele2

Tele2

Tele2

Med Tele2 företagsabonnemang får du mycket för pengarna. Inriktat mot något mindre bolag som vill ha full tillgänglighet för sina samtal och surfande.

Lär dig mer om Tele2

Läs mer
Telenor

Telenor

Telenor

För ett överkommligt pris med obegränsad surf i Sverige, kan du håll dig uppdaterad var du än befinner dig. Med 100GB extra surf tillgängligt i 41 länder kommer du sällan vara utan.

Lär dig mer om Telenor

Läs mer
Telia

Telia

Telia

Ett utav Sveriges största mobilnät för er som behöver full täckning var ni än befinner er. Telia är redo för implementeringen av 5G vilket gör nätet till ett Sveriges snabbaste och heltäckande.

Lär dig mer om Telia

Läs mer
Telness

Telness

Telness

En mobil växel med bra koppling från kund till företag. Med smarta växelfunktioner för att rätt ärende ska komma till rätt person.

Lär dig mer om Telness

Läs mer
Tre

Tre

Tre

Med obegränsad surf inom Sverige för ett bra pris, hålls ditt företag uppkopplat för att effektivisera eran kommunikation.

Lär dig mer om Tre

Läs mer
Verbal

Verbal

Verbal

Med hög säkerhet och intuitivt gränssnitt i appen, hanterar Verbal mobila växel ert företags inkommande och utgående samtal med lätthet.

Lär dig mer om Verbal

Läs mer
Weblink

Weblink

Weblink

Skräddarsy Weblinks abonnemang precis efter erat företags behov och krav. Med sin integrerade telefonväxel sköts ert företags kommunikation på ett effektivt sätt.

Lär dig mer om Weblink

Läs mer

Skillnaderna mellan mobil växel och fast växel

Mobil växel eller fast växel? Vad är skillnaden? Det är en av frågorna du måste ta ställning till när du väljer företagstelefoni till dig och dina medarbetare. Låt oss hjälpa dig att skapa den bästa kundupplevelsen.

En mobil växel är precis som det låter – flyttbar. Ni möter kunderna över telefon på konferensen, styrelsemötet eller på gymmet. Den mobila växeln gör det enkelt att svara och sköta hänvisningar. Du använder en mobilapplikation och behöver inte oroa dig för att missa något när du är på språng. Apparna är ofta användarvänliga och enkla att lära sig även för de medarbetare som har utmaningar med teknik.

I många system kan du få ett fastnätsnummer kopplat till din mobil och kan på så vis växla mellan att vara privat och “på jobbet” i en och samma telefon.

Fast växel är vanlig på stora företag och används av exempelvis callcenter och kundtjänstföretag. Ofta går det att koppla ihop företagstelefonin med ert CRM-system. På så vis kan ni arbeta för en ännu bättre kundupplevelse. Ni kan enkelt hitta information om kunderna och hjälpa dem på ett snabbt och effektivt sätt – ni får chansen till ett än bättre kundbemötande!

Vi på BusinessWith vill uppmuntra er att noga jämföra de olika alternativen för företagstelefoni. Hör av er om ni har frågor eller funderingar.