HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Jämför Sveriges bästa verktyg för strategiutveckling

Hur ska jag välja verktyg för strategiutveckling?

Är din verksamhet redo för morgondagen? Det vill säga, har ni de strategier på plats som behövs för att främja en god tillväxt och hållbarhet? Strategi handlar mycket om att formulera på vilket sätt ditt företag ska arbeta, för att nå uppsatta mål. Men inte bara det. Strategi kommer ingenstans utan medarbetare, som är väl insatta i vad som efterfrågas från dem. Mycket av strategiarbetet handlar om att kunna formulera tydliga och gärna konkreta mål. När ingen förstår varför mål eller strategier, blir det mycket svårt för ett företag att ni dit man vill. Därför startar er långsiktiga strategiutveckling hos medarbetarna själva. Målbilder måste bli tydligt uppsatta och kommuniceras ut, gärna regelbundet, till företaget och dess medarbetare. Men sen då? Räcker det så? Givetvis inte. Det krävs mycket arbete på vägen, och aktiviteter som går hand i hand med strategierna. Att arbeta med strategiutveckling är väldigt roligt – och roligare blir det med ett ordentligt verktyg. Vi på BusinessWith har strategin att ge dig de bästa tjänsterna och lösningarna på marknaden. Välkommen till oss för att jämföra och hitta det bästa verktyget för strategiutveckling redan idag!

Vilket verktyg för strategiutveckling ska jag välja?

Det fina med strategiutveckling är att du inte behöver sitta och gissa dig till någonting alls. På marknaden idag finns ett antal riktigt bra verktyg, som alla hjälper dig att metodiskt arbeta med strategierna. Med mallar och metoder kommer du finna strategiutvecklingen så mycket mer tillfredsställande. Däremot är det inte alltid så enkelt att veta vilket verktyg man ska välja. Här behöver ledningsgruppen formulera vad man är ute efter. Det är det första som bör göras, och ibland kan det krävas att man tar in en tredje part för att verkligen enas. Strategier är något som ska genomsyra hela verksamheten, men innan dess behöver högsta hönsen säga sitt. Vad är det som behöver utvecklas? Vad fungerar inte idag? Vart vill ni nå? Till er hjälp finns vi på BusinessWith, som hjälper er att tillhandahålla de bästa verktygen för strategiutveckling på hela marknaden. Ta chansen att börja läsa på omdömen och priser, för att veta bättre vilket verktyg som skulle gagna er bäst. Lycka till!

Vilka är nackdelarna med att inte arbeta med strategiutveckling?

Hjälp att hitta rätt?

Gör som 12000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Lista på 2 olika Verktyg för strategiutveckling

Sortera på
GE logo_normal.png

GoalEnvision

GoalEnvision

GoalEnvision är det svenska strategiverktyget för företag av alla storlekar och branscher. Med beprövade verktyg och smarta funktioner ger vi dig och ditt team verktygen att sätta de mål som ni behöver nå. Vårt AI-assisterade verktyg hjälper dig att formulera och förmedla tydliga strategiska mål, engagera teamet och koppla deras arbetsuppgifter till strategiska mål, mäta framsteg och justera strat...

Lär dig mer om GoalEnvision

Läs mer

Canea är ett ISO certifierat ledningssystem som bidrar till effektivisering av verksmaheten, tack vare funktioner som kvalitetsledning, informationssäkerhet och kundresa.

Lär dig mer om CANEA ONE

Läs mer

Vilka är nackdelarna med att inte arbeta med strategiutveckling?

Vi skulle kunna ha frågat vilka fördelarna är med strategiutveckling är, men de tror vi nog känns ganska klara för dig. Så vad händer om du fullkomligen struntar i strategiutveckling? Jo, utan detta så går du ju miste om många möjligheter för tillväxt och även kunskap. Att inte vilja arbeta med strategi eller mål, är som att sätta skygglapparna på mot omvärlden. Vad som dessutom händer i ett företag utan tydliga strategier, är att medarbetarna ofta ledsnar. Finns inget engagemang hos dem, eller något som ingjuter engagemang i dem – ja varför ska de då visa framfötterna. De vet ju ändå inte vart de ska, så varför ska de arbeta bättre och hårdare då?

Risken är således dåligt motiverad personal och sämre tillväxt och lönsamhet, samt mindre struktur och samsyn. Och det vill du väl inte? Ta chansen att istället göra tvärtom, och jämför olika verktyg för strategiutveckling hos oss på BusinessWith. Välkommen till oss, så hittar vi det bästa verktyget för strategiutveckling för er verksamhet.

Beskrivning av produktfunktioner

Hollistisk vy

Hollistisk vy över uppsatta strategier och dess påverkan på organisationen.

Målstyrning

Verktyget möjliggör spårning av specifika mätvärden, kopplade till utsedd strategier eller på egen hand.

Resursallokering

Hanterar tilldelning av resurser (tid, budget, personal) till olika strategiska initiativ.

Riskhantering

Identifierar, bedömer och prioriterar potentiella risker för strategier. Det ger också verktyg för att minska dessa risker, vilket säkerställer ett smidigare genomförande av strategin.

Scenario plannering

Möjligt med modellering och analys av olika potentiella framtida situationer.

Visualisering

Erbjuder en visuell överblick i form av diagram, grafer eller dashboards för att enkelt se framsteg av uppsatta strategier.