Vad är IP-telefoni och telefonväxel

N

Nicolas Zavala

2021-10-31

Vad är IP-telefoni och telefonväxel

vad-ar-ip-telefoni-telefonvaxel.png

Behöver du hjälp att välja system?

Starta guiden

IP-telefoni, VoIP eller VoiceOver IP, är ett modernt alternativ till de traditionella telefonsamtalen, och innebär att ert företag ringer alla era samtal över nätet. Den stora vinsten? Kostnaden! Det finns stora pengar att spara på att satsa på IP-telefoni som företag, särskilt om ni har många som reser i tjänsten och som behöver ringa ofta. Här är några saker att få koll på:

Telefonerna

Du kan använda dig av adapter, en speciell systemtelefon eller att köpa in mikrofon och hörlurar (soft phones) för att kunna ringa över nätet. Många tänker direkt att de måste ”kasta” de vanliga telefonerna, men det är alltså fullt möjligt att använda sig av adapter eller att ha en app som du använder för att ringa över nätet.

Bredbandsleverantörerna har lösningen

Kolla gärna om er nuvarande leverantör erbjuder lösningen eller vad de skulle kunna erbjuda för att underlätta för er investering i IP-telefoni. Ett bra bredband är A och O för att kunna använda sig av IP-telefoni.

Telefonväxellösning

Det är inte bara stora företag som kan tjäna på att ha en telefonväxel. Att ha en växeltjänst för IP-telefoni har blivit allt mer populärt och gör att ni aldrig missar en kund, samtidigt som ni sparar pengar på att ta alla samtal över nätet. Här finns många lösningar att kika på för att hitta en som passar er verksamhet allra bäst.

Vill du veta mer om IP-telefoni? Välkommen att höra av dig till nicolas.zavala@businesswith.se

3 tips på hur du skall välja kassasystem

3 tips på hur du skall välja kassasystem

Letar du efter ett kassasystem för er verksamhet? Kassasystemet, eller POS-system (Point of sale som innefattar både mjuk- och hårdvara) är en central del av er verksamhet – och ett otroligt viktigt verktyg för att sköta alla dagliga transaktioner, beställningar och lagerhantering.

Kassasystem

BusinessWith Sweden AB

info@businesswith.com

Wallingatan 29
111 24 Stockholm

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

Go to sv_SE siteGo to da_DK siteGo to nb_NO siteGo to fi_FI site