HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer
Digital Recruiters-logo

Digital Recruiters

Cegid

i
Totalbetyget är baserat på: omdömen & databaserad aktivitet på siten.

Vad är Digital Recruiters?

Med Cegid Digitalrecruiters kan du implementera lika många karriärsidor som företaget har varumärken.

Samla alla jobberbjudanden på en övergripande webbplats samtidigt som du kontrollerar arbetsgivarvarumärket, hantera smidigt era ansökningarna som samlats in i ert ATS, som är enkelt att använda och snabbt att implementera, samt hantera en kandidatpool i ett CRM för att påskynda rekryteringsprocessen.

Tack vare en engagerande, attraktiv och skräddarsydd kandidatväg, medverkan av operativ personal i rekryteringsprocessen, snabb och enkel hantering av ansökningar och synlighet av rekryteringsaktivitet oavsett antalet enheter, accelererar våra kunder sin rekrytering och uppnår sina affärsmål.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
101-500+

Mobilapp

Finns det mobilapp?

Support

Hur kan ni kontakta leverantören?

Utbildning

Hur kan ni utbilda kunden?

Språk

På vilka språk finns systemet?
ENSVDA

Geografiskt område

Var finns vi någonstans?
GlobalSEDKNOFI

Pris från

Listpris från leverantör:
Priset beror på antal användare.

System från samma leverantör

Vilka mer system har leverantören?

Varför gör man affärer med Cegid?

Varför väljer man Digital Recruiters?

 1. Användarupplevelsen som högsta prioritet: Vår karriärsida erbjuder en sömlös ansökningsprocess, skräddarsydda ansökningsvägar som anpassas till utmaningarna i den specifika befattningen med dedikerade processer och information för att hjälpa sökande att föreställa sig i arbetet. Detta ökar konverteringsgraden för rätt kandidater.
 2. Intuitivt gränssnitt för mer och bättre produktanvändning:
  Ett enkelt, intuitivt gränssnitt som uppfyller behoven hos erfarna rekryterare och chefer kommer att öka verktygets användningsgrad och skapa grunden för samarbete som leder till framgång i er rekrytering.
 3. Anpassning för skydd av arbetsgivarvarumärket: Med anpassningsbarhet som passar för organisationer med flera enheter, används många olika perspektiv så att du kan kontrollera din arbetsgivarinformation genom att erbjuda användarna en innehållsbibliotek med mallar, anställningserbjudanden och meddelanden som är i linje med dina olika varumärken.

Varför väljer man er som leverantör?

 1. Verktyg utformade med din ROI i åtanke En unik tankeprocess ligger bakom vår lösning med ett tillvägagångssätt för rekryteringens ekonomi och användning som är mycket mer meningsfullt än det som är vanligt förekommande.
 2. Vi står redo att säkerställa din framgång
  Vi erbjuder en högt konfigurerbar användargränssnitt där vårt kundframgångsteam alltid finns tillgängligt för att stödja dig på din resa mot framgång.
 3. Rekrytering som ett sätt att uppnå affärsmål: Digitalrecruiters omdefinierar rekryteringen för att påskynda den och göra den till en drivande kraft bakom uppnåendet av företagets affärsmål.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

Genom att skapa fängslande, engagerande och personliga ansökningsresor för dina kandidater säkerställer du en strömlinjeformad process som minskar tid-till-anställning och ökar konverteringsgraden för rätt kandidater.

Genom att omfamna en särpräglad strategi gällande samarbete, för professionella rekryterare och operativ personal, kan du med obegränsad användarkapacitet göra slut på dagarna då rekryteringsexperter bar hela arbetsbördan; de kan sömlöst integrera andra intressenter efter behov.

Vårt åtagande att säkerställa enkelhet i hanteringen av ansökningar, både i praktisk drift och analys, över ett oändligt antal organisationsenheter, ger organisationer befogenhet att få översikt och ta kontroll över sina rekryteringsprocesser för att uppnå sina affärsmål.

Vilka behov och utmaningar är det som Digital Recruiters löser för kunden?

Med Cegid Digitalrecruiters kommer många värdefulla fördelar att vara tillgängliga för våra kunder, men för att nämna några:

 1. Attrahera och konvertera rätt kandidat:
  Cegid Digitalrecruiters hjälper till att skapa personliga upplevelser som visar upp företagets varumärke, kultur och jobbmöjligheter. Detta attraherar kandidater som passar företaget och ökar konverteringsfrekvensen genom att skräddarsy ansökningsprocessen.
 2. Minska rekryteringscykeln för kandidater:
  Genom att förenkla ansökan, utvärdering och samarbete förkortar Cegid Digitalrecruiters rekryteringscykeln. Rekryterare och kandidater drar nytta av snabbare beslut och kortare väntetider.
 3. Förbättra lönsamheten genom effektivitet:
  Effektiva rekryteringsprocesser sparar tid och resurser. Cegid Digitalrecruiters strömlinjeformade tillvägagångssätt minskar administrativa bördor, sänker kostnad per anställning och accelererar kandidaters integrering, vilket bidrar till er övergripande lönsamhet.

Recensioner & Omdömen om Digital Recruiters

Vad tycker andra om systemet?

Samlat omdömesbetyg

Användarvänlighet
Samarbetet med leverantören
Support och service
Utbud av funktioner
Kundanpassning och flexibilitet
Integration
Värde för pengarna
Hur nöjd är du överlag?

Rekommenderar Digital Recruiters

HR Business PartnerMedelstort företagVerifierad personSverigeFebruari 2024

Vad gillar du mest?

Det jag verkligen har uppskattat är samarbetet med Cegid. De har engagerat sig i att förstå våra behov och sätta upp processer som passar oss vilket har varit avgörande för att få ut så mycket som vi har fått ut av systemet.

Vad gillar du minst?

Jag kan inte komma på någonting just nu

Vilka affärskritiska problem löser man med systemet?

Behoven från våra operationella avdelningar är direkt integrerade i systemet tack vare guidningen vi har fått från leverantören. Vi uppskattar också verkligen möjligheten att ge kandidater en visuell uppfattning av platsen de söker till. Det stärker vårt employer-branding arbete.

 • Användarvänlighet
 • Samarbetet med leverantören
 • Support och service
 • Utbud av funktioner
 • Kundanpassning och flexibilitet
 • Integration
 • Värde för pengarna
 • Hur nöjd är du överlag?

Passar bra för stora företag

People and CultureStort företagVerifierad personSverigeFebruari 2024

Vad gillar du mest?

Tack vare systemet kan vi nu hantera alla annonser inom ett och samma team och även göra det betydligt mer flexibelt än tidigare. Jag gillar också att en kandidat som söker till ett av våra dotterföretag enkelt kan söka till alla relaterade företag samtidigt om de hittar relevanta positioner någon annanstans.

Vad gillar du minst?

Det krävdes en del arbete för att implementera systemet, men det är sannolikt mycket på grund av att vi har komplicerade strukturer och behov. Det blev väldigt bra i slutändan oavsett.

Vilka affärskritiska problem löser man med systemet?

Det bästa är att vi har lyckats centralisera alla våra rekryteringsbehov över alla våra dotterbolag vilket sparar oss väldigt mycket tid

 • Användarvänlighet
 • Samarbetet med leverantören
 • Support och service
 • Utbud av funktioner
 • Kundanpassning och flexibilitet
 • Integration
 • Värde för pengarna
 • Hur nöjd är du överlag?

Digital Recruiters förekommer inom följande kategorier

Digital Recruiters produktfunktionaliteter

ATS-system

Dashboard

Ingår

Karriärsida

Ingår

Mäta kandidatupplevelse

Ingår

Nyckelord och filtrering

Ingår

Scorecard

Ingår

Social media annonsering

Ingår

Spåra jobbannonser

Ingår

Statistik och analys

Ingår

Rekryteringsverktyg

API integration

Ingår

Behörighetsnivåer

Ingår

Dashboard

Ingår

E-mail kampanjer

Ingår

Få intern rekommendationer

Ingår

GDPR anpassad

Ingår

Kampanjsida

Ingår

Kandidattester

Ingår

Karriärsida

Ingår

Mäta kandidatupplevelse

Ingår

Onboarding

Ingår

Schemalägga intervjuer

Ingår

Scorecard

Ingår

Social media annonsering

Ingår

Sourcing

Ingår

Statistik & analys

Ingår

Tester & undersökningar

Ingår

Triggers i rekryteringsprocessen

Ingår

Passar detta systemet mig?

Gör som 9000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Om Cegid

Digital Recruiters är en del av Cegid, en globalt ledande leverantör av molnbaserade affärssystem för finans (kassaflöde, skatt, ERP), HR (lön, talent management), CPA, detaljhandel och entreprenörskap.

Genom en robust affärsmodell inom molntjänster, erbjuder Cegid ett långsiktigt åtagande gentemot sina kunder, överlägsna och karakteristiska upplevelser, samt stödjer företag av alla storlekar i deras digitala affärstransformation, både på lokal och global nivå.

Cegid kombinerar en framsynt och pragmatisk inställning till verksamheten med stark innovationsförmåga, en djupgående kompetens inom ny teknologi och insikt i regelverk och efterlevnad. I dagens snabbt föränderliga värld möjliggör Cegid ännu mer genom att hjälpa sina kunder att realisera sitt fulla potential genom innovativa och ändamålsenliga affärslösningar.

Med en stark internationell ambition och närvaro, samt en kundbas på 500 000 kunder, har Cegid 4 400 anställda och säljer sina lösningar i 130 länder. För räkenskapsåret som avslutades den 31 december 2022, redovisade Cegid en omsättning på 791 miljoner Euro. Pascal Houillon har varit VD sedan mars 2017.