HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer
Teamtailor

Teamtailor

Teamtailor

i
Totalbetyget är baserat på: omdömen & databaserad aktivitet på siten.

Vad är Teamtailor?

Teamtailor är en ledande plattform för rekryteringssystem (ATS) som revolutionerar sättet företag hanterar sina rekryteringsprocesser. Med sina kraftfulla funktioner, intuitiva gränssnitt och användarvänliga design ger Teamtailor företag möjlighet att attrahera, utvärdera och anställa toppkandidater effektivt.

Kärnan i Teamtailor är dess omfattande och strömlinjeformade system för rekrytering och kandidathantering. Programvaran erbjuder ett brett utbud av funktioner som är utformade för att förenkla hela anställningsprocessen. Från att skapa platsannonser till att utvärdera kandidater och fatta anställningsbeslut tillhandahåller Teamtailor en centraliserad plattform som gör det möjligt för rekryterare och rekryterandechefer att smidigt navigera genom varje steg.

En av de mer framstående funktionerna hos Teamtailor är dess intuitiva gränssnitt. Programvaran är utformad med en ren och modern estetik, vilket gör den visuellt tilltalande och enkel att använda. Rekryterare kan snabbt få tillgång till de verktyg de behöver, med tydliga och intuitiva navigeringsmenyer som säkerställer en smidig användarupplevelse.

Teamtailors förmåga att skapa platsannonser är robust och användarvänlig. Rekryterare kan skapa engagerande platsbeskrivningar med hjälp av anpassningsbara mallar, vilket säkerställer att varje annons är i linje med arbetsgivarens varumärke och värderingar. Programvaran möjliggör enkel distribution av platsannonser på flera kanaler, vilket maximerar synligheten och lockar kvalificerade kandidater.

När ansökningarna börjar strömma in erbjuder Teamtailor verktyg för hantering av kandidater. Programvaran erbjuder en centraliserad databas där alla kandidatprofiler lagras, vilket gör det enkelt att följa och hantera sökande. Rekryterare kan enkelt granska CV:n, personliga brev och stöddokument, vilket effektiviserar urvalsprocessen. Teamtailors avancerade sökfunktioner gör det möjligt för rekryterare att filtrera och sortera kandidater baserat på olika kriterier, vilket säkerställer att de snabbt kan identifiera de mest lämpliga individerna för varje position.

För att förbättra effektiviteten i kandidatutvärdering erbjuder Teamtailor anpassningsbara rekryteringsflöden. Rekryterare kan skapa unika steg och arbetsflöden som matchar deras specifika rekryteringsprocesser. Denna flexibilitet gör att rekryterare kan anpassa systemet efter sina befintliga arbetsflöden, vilket säkerställer en sömlös integration och maximerad produktivitet.

Teamtailor lägger också stor vikt vid kandidatupplevelsen. Programvaran erbjuder verktyg för att skapa varumärkesskyddade karriärsidor, vilket säkerställer att kandidaterna har en smidig och engagerande ansökningsupplevelse. Från personligt anpassade ansökningsformulär till skräddarsydd kommunikation kan rekryterare ge ett positivt intryck och bygga starka relationer med kandidaterna.

Utöver sina kärnfunktioner erbjuder Teamtailor analys- och rapporteringsfunktioner som ger värdefulla insikter för att optimera rekryteringsstrategier. Rekryterare kan få tillgång till realtidsdata om centrala rekryteringsmått, vilket möjliggör datadrivna beslut och kontinuerliga förbättringar av processen.

Sammanfattningsvis erbjuder Teamtailors programvara en omfattande och användarvänlig lösning för att hantera hela rekryteringsprocessen. Med sitt intuitiva gränssnitt, anpassningsbara arbetsflöden och fokus på kandidatupplevelsen ger Teamtailor företag möjlighet att attrahera, utvärdera och anställa toppkandidater effektivt.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
1-500+

Mobilapp

Finns det mobilapp?

Support

Hur kan ni kontakta leverantören?

Utbildning

Hur kan ni utbilda kunden?

Språk

På vilka språk finns systemet?
SVENDANOFI

Geografiskt område

Var finns vi någonstans?
SEDKNOGlobalFI

Testperiod

Kan man få en gratis testperiod?
JANEJ

Varför gör man affärer med Teamtailor?

Varför väljer man Teamtailor?

 • En genomgripande och användarvänlig plattform som förenklar och effektiviserar rekryteringsprocessen.
 • Avancerade funktioner som t.ex automatiserad platsannonsering, anpassningsbara arbetsflöden och robusta verktyg för analys och rapportering.
 • Flexibel och skalbar, anpassar sig lätt till företag i alla storlekar och deras föränderliga behov

Varför väljer man er som leverantör?

 • 3 minuter - kundsupportens svarstid i genomsnitt
 • 98% Kundnöjdhet i genomsnitt
 • Fokus på kandidatupplevelsen
 • 90+ länder med 7000+ kunder

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

Teamtailor positionerar sig som den ledande rekryteringsplattform på den svenska marknaden. Vår innovativa och användarvänliga design samt kraftfulla funktioner har Teamtailor etablerat sig som en pålitlig partner för företag i alla storlekar och branscher.

Teamtailor betonar sitt engagemang för att erbjuda en helhetslösning för rekrytering, vilket inkluderar allt från att skapa attraktiva karriärsidor och anpassade jobbannonser till att hantera ansökningar och bedöma kandidater. Genom att erbjuda en sömlös integrering med sociala medier och andra plattformar strävar Teamtailor efter att maximera synligheten för jobbannonserna och nå ut till en bredare kandidatpool.

Det som skiljer oss från branschkollegor är vårt fokus på kandidatupplevelse och användarvänlighet.

Allt i ett lösning: Allt ingår som t.ex Support, Uppdateringar, Karriärsida, Kampanjsidor & Statistik m.m. utan extra kostnader.

Innovation: Med ett team på ca 40 seniora utvecklare så ser vi till att produkten har hög upptid och nya samt förbättrade funktioner var 8e vecka.

Vilka behov och utmaningar är det som Teamtailor löser för kunden?

Teamtailor hjälper företag att effektivisera och optimera sin rekryteringsprocess. Plattformen erbjuder olika verktyg och funktioner för att möta olika behov och utmaningar inom rekrytering. Här är några av de behov och utmaningar som Teamtailor hjälper sina kunder att lösa:

 • Effektiv rekrytering: Teamtailor erbjuder en strukturerad och automatiserad rekryteringsprocess som hjälper företag att spara tid och resurser.
 • Employer branding: Teamtailor fokuserar också på att hjälpa företag att stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Plattformen erbjuder en anpassningsbar karriärsida där företag kan presentera sin kultur, värderingar och lediga tjänster på ett engagerande sätt.
 • Bättre kandidatupplevelse: Teamtailor strävar efter att förbättra kandidatupplevelsen genom hela rekryteringsprocessen.
 • Data och analys: Plattformen ger också kraftfulla verktyg för att samla in och analysera rekryteringsdata.
 • Mobilitet och samarbete: Teamtailor erbjuder en mobilvänlig plattform och samarbetsfunktioner som möjliggör sökande och rekryterare att enkelt interagera och samarbeta oavsett var de befinner sig.

Recensioner & Omdömen om Teamtailor

Vad tycker andra om systemet?

Samlat omdömesbetyg

Användarvänlighet
Samarbetet med leverantören
Support och service
Utbud av funktioner
Kundanpassning och flexibilitet
Integration
Värde för pengarna
Hur nöjd är du överlag?

Enkel och tydlig plattform!

Marketing managerMedelstort företagVerifierad personSverigeApril 2022

Vad gillar du mest?

Enkel och tydlig plattform! Gillar att en kan synka mötestidsförslag till jobb-kalendern.

Vad gillar du minst?

Kommer inte på något.

 • Användarvänlighet
 • Samarbetet med leverantören
 • Support och service
 • Utbud av funktioner
 • Kundanpassning och flexibilitet
 • Integration
 • Värde för pengarna
 • Hur nöjd är du överlag?

Teamtailor förekommer inom följande kategorier

Teamtailor produktfunktionaliteter

ATS-system

Dashboard

Ingår

Kandidatchatt

Ingår

Karriärsida

Ingår

Mäta kandidatupplevelse

Ingår

Nyckelord och filtrering

Ingår

Referenshantering

Ingår

Scorecard

Ingår

Social media annonsering

Ingår

Spåra jobbannonser

Ingår

Statistik och analys

Ingår

Videorekrytering

Ingår

Rekryteringsverktyg

API integration

Ingår

Behörighetsnivåer

Ingår

Dashboard

Ingår

E-mail kampanjer

Ingår

Få intern rekommendationer

Ingår

GDPR anpassad

Ingår

Kampanjsida

Ingår

Kandidatchatt

Ingår

Kandidattester

Går att lägga till

Karriärsida

Ingår

Kompetensbaserad rekrytering

Ingår

Mäta kandidatupplevelse

Ingår

Onboarding

Går att lägga till

Schemalägga intervjuer

Ingår

Scorecard

Ingår

Social media annonsering

Ingår

Sourcing

Ingår

Statistik & analys

Ingår

Tester & undersökningar

Ingår

Triggers i rekryteringsprocessen

Ingår

Passar detta systemet mig?

Gör som 9000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Om Teamtailor

Teamtailor grundades 2013 med målet att förnya HR-tekniken och förändra hur företag tänker kring rekrytering. Vi tror att rekrytering är bättre om den baseras på relationen med kandidater och deras erfarenhet!