Bli rekommenderad rätt Rekryteringsverktyg till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 12 000 svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Företagsstorlek

(Antal anställda)

Tidsåtgång: ca 5-10 minuter!

Det är helt kostnadsfritt och du väljer själv vilka av leverantörerna du vill gå vidare med.

7-10

frågor

------

5 - 10

minuter

------

3

rekommendationer

Vad tycker andra om systemguiden?

"Riktigt bra och givande tjänst, stort tack för bra matchande leverantörer som slutade i ett toppenköp!"

Michael Kärrberg | BusinessWith

Michael Kärrberg

Internationell säljchef

"Systemguiden borde vi testat för över tre månader sedan, det hade besparat oss väldigt mycket tid. En bra och kvalitativ guide."

Eva Malmberg | BusinessWith

Eva Malmberg

Koncern HR-direktör

"Systemguiden underlättade avsevärt för oss när vi sökte ett nytt CRM. Mycket bra möten med leverantörer som direkt förstod vad vi var ute efter."

Andreas Rudholm | BusinessWith

Andreas Rudholm

Entreprenör

Guiden för Rekryteringsverktyg

Fantastiskt att ni planerar att anställa personal. Det är en spännande process, men samtidigt krävande. Oavsett om organisationen växer eller om ni exempelvis hanterar stora pensionsavgångar, är det viktigt att det blir rätt. Felrekryteringar är kostsamma. Vi på BusinessWith rekommenderar att ni använder något av marknadens många rekryteringsverktyg för att fatta kloka och välgrundade beslut.

Ett verktyg för rekrytering förenklar och effektiviserar processen när ni ska anställa. Systemen är ofta smarta och följer dig från behovskartläggning och annonsering, via intervjuprocess och återkoppling, till avslut. Rekryteringsverktyget kan hjälpa dig att göra urval, lägga tid på rätt kandidater och stärka bilden av ert företag. Processen blir professionaliserad och effektiv. Men rekryteringssystemen är olika. Vilket passar er? BusinessWith har tagit fram en guide för rekryteringsverktyg, som hjälper dig med svaret. Se över dina behov, krav och kvalifikationer och hitta det bästa rekryteringsverktyget.

Systemguiden

BusinessWith Sweden AB

info@businesswith.com

Wallingatan 29
111 24 Stockholm

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

Go to sv_SE siteGo to da_DK siteGo to nb_NO siteGo to fi_FI site