HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Bli rekommenderad rätt Rekryteringsverktyg till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 6000+ svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Hitta rätt system till ditt företag

Företagsstorlek*(Antal anställda)
(Vi kommer inte att skicka nyhetsbrev till er)
Vi hjälper dig välja rätt system

Processen

7-10frågor
5 - 10minuter
3rekommendationer

Guiden för Rekryteringsverktyg

Fantastiskt att ni planerar att anställa personal. Det är en spännande process, men samtidigt krävande. Oavsett om organisationen växer eller om ni exempelvis hanterar stora pensionsavgångar, är det viktigt att det blir rätt. Felrekryteringar är kostsamma. Vi på BusinessWith rekommenderar att ni använder något av marknadens många rekryteringsverktyg för att fatta kloka och välgrundade beslut.

Ett verktyg för rekrytering förenklar och effektiviserar processen när ni ska anställa. Systemen är ofta smarta och följer dig från behovskartläggning och annonsering, via intervjuprocess och återkoppling, till avslut. Rekryteringsverktyget kan hjälpa dig att göra urval, lägga tid på rätt kandidater och stärka bilden av ert företag. Processen blir professionaliserad och effektiv. Men rekryteringssystemen är olika. Vilket passar er? BusinessWith har tagit fram en guide för rekryteringsverktyg, som hjälper dig med svaret. Se över dina behov, krav och kvalifikationer och hitta det bästa rekryteringsverktyget.