HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer
LMS365

Storyals Lite

Storyals

i
Totalbetyget är baserat på: omdömen & databaserad aktivitet på siten.

Vad är Storyals Lite?

Storyals utbildningsprodukt ser till att organisationer och dess anställda får kontinuerlig kompetensutveckling om Microsoft 365 och hur man jobbar mer effektivt med de många digitala verktygen. Användare får tillgång till våra högkvalitativa videobaserade kurser on-demand, direkt i den egna digitala arbetsplatsen. Kurserna består av korta videofilmer som med hjälp av storytelling och verkliga scenarier lyfter fram best practice och hur man använder digitala verktyg i vardagliga arbetssituationer.

Innehållet uppdateras kontinuerligt av våra branschledande experter för att ge organisationer och anställda relevant kunskap om hur man effektivt använder verktyg och plattformar som Microsoft Teams, Outlook, Planner, Whiteboard och många fler. Med Storyals blir lärandet effektivt, engagerande och roligt!

Storyals Lite ger organisationer tillgång till Storyals unika storybaserade kurser, bestående av korta videofilmer utformade i samarbete med våra erfarna produktivitetsexperter. Varje kurs omfattar olika digitala verktyg som ingår i Microsoft 365. Kursmaterialet uppdateras kontinuerligt.

För att öka inlärningen och testa de nya kunskaperna innehåller varje kurs ett quiz på kursinnehållet. Användarna får extra vägledning och insikt om när man ska använda vilka verktyg i olika arbetssituationer.

Utbildningsportalen i Storyals Lite kan enkelt skräddarsys efter era behov när det gäller vilka digitala verktyg och ämnen som visas.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
101-500+

Mobilapp

Finns det mobilapp?

Support

Hur kan ni kontakta leverantören?

Utbildning

Hur kan ni utbilda kunden?

Språk

På vilka språk finns systemet?
SVEN

Geografiskt område

Var finns vi någonstans?
GlobalSEDKNOFI

System från samma leverantör

Vilka mer system har leverantören?

Varför gör man affärer med Storyals?

Varför väljer man Storyals Lite?

Marknadsledande i Sverige inom Microsoft 365

Kostnadseffektiv & skalbar

Storyals erbjuder ett kostnadseffektivt sätt att kompetensutveckla hela eller delar av personalen. Formatet är enkelt att skala och anpassa till olika typer av organisationer. Att förse verksamheten med relevant kunskap när behov uppstår minskar frustrationen hos personalen, sänker supportkostnaderna och ökar produktiviteten.

Kurser för kontorsarbetare

Den kunskap ni behöver förpackat i ett kondenserat och kortfattat format. Fokus ligger på hur man jobbar effektivt med de många verktygen i Microsoft 365, på best practice och verklighetsbaserade scenarier både när man jobbar i och utanför kontoret.

Kurser för mobila användare

Den kunskap personalen behöver för att effektivt jobba med de många apparna och funktionerna i Microsoft 365. Kurserna för frontline workers fokuserar främst på best-practice och verkliga situationer med arbete från mobila enheter.

Varför väljer man er som leverantör?

Varför Storyals?

 • Ni letar efter utbildning i vardagliga situationer för er organisations räkning.
 • Ni har tillgång till, eller jobbar redan i, Microsoft 365.
 • Ni vill jobba aktivt med att driva digital kompetensutveckling för personalen.
 • Leverans med kvalité
 • Kompetens utöver det vanliga

Storyals utbildningsprogram är utformade för att i kombination med våra utbildningsprodukter anpassa lärandet till er organisation och skapa hållbara resultat. För att lyckas med att driva förändring och introducera nya digitala arbetssätt behövs både en plan och tid för genomförande. Därför löper Storyals utbildningsprogram över ett helt år, tillsammans med prenumerationen på vår utbildningsprodukt. Vi vet också att ett lyckat förändringsprojekt måste vara väl förankrat inom organisationen och ha stöd från både högsta ledningen och avdelningschefer.

Med Storyals får ni den hjälp ni behöver, en skräddarsydd utbildningsplan som passar just er organisation samt löpande stöd från våra erfarna produktivitetsexperter.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

Storyals är ett modernt globalt företag som inspirerar, motiverar och utbildar användare av Microsoft365 till att bli digitala ledare. Vi har flera års erfarenhet som leverantör på den svenska marknaden både till privat och offentlig sektor.

Vilka behov och utmaningar är det som Storyals Lite löser för kunden?

Driva förändring & digitalt beteende

För att lyckas driva hållbar förändring krävs en kombination av olika insatser. Vi hjälper er ta de steg som behövs och se fördelarna med att kontinuerligt bygga digital kompetens och införa nya digitala arbetssätt.

Inspirera, motivera & utbilda

För många kan ny teknik kännas frustrerande och svårt. Med Storyals utbildningsprogram får ni stöd av våra produktivitetsexperter för att inspirera, motivera och utbilda personalen i nya digitala arbetssätt. Vi strävar alltid efter att dela vår kunskap och glädje för nya digitala arbetssätt.

Skräddarsy utbildningen till era behov

Vi förstår att alla organisationer fungerar olika och därför skräddarsyr vi våra träningsprogram efter just era förutsättningar. Våra produktivitetsexperter jobbar tillsammans med nyckelpersoner hos er för att säkerställa att vi fokuserar på rätt saker och skapar hållbara resultat.

Utvärdera, planera, följ upp & anpassa

Storyals utbildningprogram bygger på beprövade modeller för lärande. Vi sätter upp mätbara mål och utvärderar kontinuerligt för att kunna justera och anpassa insatserna och nå önskade resultat.

Recensioner & Omdömen om Storyals Lite

Vad tycker andra om systemet?

Samlat omdömesbetyg

Användarvänlighet
Samarbetet med leverantören
Utbud av funktioner
Kundanpassning och flexibilitet
Integration
Värde för pengarna
Hur nöjd är du överlag?

Storyals som organisationens digitala konsult

Pedagogisk planerareLitet företagVerifierad personSverigeApril 2024

Vad gillar du mest?

Vi har varit väldigt nöjda med Storyals och är glada att vi prövade på ett annat utbildningskoncept än normalt. I vanliga fall skulle vi ha tagit in en konsult för en halvdags utbildning. Nackdelen med en sådan lösning skulle ha varit att personalens olika kunskapsnivåer och särintressen inte skulle ha beaktats i så hög grad. Genom Storyals har vi fått möjligheten att erbjuda intressanta helheter som fungerar för hela personalen och svarar på just deras behov. Till och med våra främsta tekniksakkunniga i organisationen har lärt sig nytt. Vi är också glada att ha fått följa med utvecklingen kring Microsoft 365 genom Storyals webinarier. Ulrika är en positiv och inspirerande utbildningsledare och den gemensamma utbildningen som hela vår personal fick för att komma igång med Storyals var väldigt värdefull.

Vad gillar du minst?

Storyals utbildningsmaterial går inte in på djupet i tekniska frågor, så stundvis måste man pröva sig fram för lära sig använda systemen.

Vilka affärskritiska problem löser man med systemet?

Genom bättre kunskap i Microsoft 365 har vi blivit effektivare att samarbeta digitalt.

 • Användarvänlighet
 • Samarbetet med leverantören
 • Utbud av funktioner
 • Kundanpassning och flexibilitet
 • Integration
 • Värde för pengarna
 • Hur nöjd är du överlag?

Storyals Lite förekommer inom följande kategorier

Storyals Lite produktfunktionaliteter

E-learning

Digitala klassrum

Ingår

Framgångsöversikt

Ingår

Färdiga kurser

Ingår

Kursadministration

Ingår

Kurser som ger certifieringar

Ingår

Lägg in eget material

Går att lägga till

Prov

Ingår

Påminnelser

Ingår

Rapportering

Ingår

SCORM

Ingår

Video och bilder

Ingår

Passar detta systemet mig?

Gör som 12000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Om Storyals

Sedan starten 2018 har Storyals hjälpt organisationer bygga digital kompetens och utbilda medarbetare i att arbeta mer effektivt med digitala verktyg. Storyals erbjuder organisationer en skalbar och kostnadseffektiv lösning för att hantera digitala utbildning.

Storyals är en certifierad Microsoft Partner for Modern Work med Advanced Specialization in Adoption and Change Management, samt återförsäljare av den ledande lärplattformen LMS365. Med kontor i Sverige, USA och Förenade Arabemiraten har företaget en diversifierad personalstyrka med branschledande experter och jobbar med kunder från hela världen.