Jämför Sveriges bästa friskvårdsportaler

Vilken friskvårdsportal behöver ditt företag?

En friskvårdsportal, även kallat friskvårdssystem, är en plattform för medarbetarna att nyttja sitt friskvårdsbidrag. Via en friskvårdsportal får man tillgång till ett stort utbud av friskvårdsförmåner (allt från gymkort till golf) som man enkelt kan beställa antingen via nätet eller via en app. Lika enkelt som det är för medarbetaren att beställa friskvårdsaktiviteter är det för företaget att hantera administrationen runt friskvårdsbidraget. Ett friskvårdssystem tar hand om administrationen och ser även till att medarbetarna faktiskt använder friskvårdsbidraget. Att investera i en friskvårdsportal innebär; hälsosammare medarbetare, bättre kommunikation runt friskvård, faktisk statistik på nyttjandegrad samt förstärkande arbetsgivarvarumärke. Nedan ser du vilka leverantörer som erbjuder en friskvårdsportal.

Testa systemguiden

Låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

EPASSI minfriskvård

ePassi Min Friskvård AB

Erbjuder en användarvänlig och modern applösning för att se till att medarbetarna nyttjar sin frskvårdsbidrag genom ePassi mycket stora utbud av friskvårdsleverantörer.

Lär dig mer om EPASSI minfriskvård

Läs mer

ActiWay

ActiWay

En av Sverige största friskvårdsplattformar. Med ett utbid på över 7000 leverantörer så täcker man hela landet och med sina innovativa funktioner kan administration av friskvårdbidraget hanteras.

Lär dig mer om ActiWay

Läs mer

Benefits Friskvård & hälsa

Söderberg & Partners

Erbjuder friskvårdstjänster i kombination med andra förmåner i sin förmånsportal. Hanterar all administration av friskvårdsbidraget.

Lär dig mer om Benefits Friskvård & hälsa

Läs mer

Erbjuder ett stort utbud av friskvårdstjänster där hantering av all administration runt friskvårdsbidraget ingår. Kombinerat med de digitala sjukvårdförmåner så finns det friskvård- & hälsoförmåner för alla åldrar och livsstilar.

Lär dig mer om Benify Friskvård & hälsa

Läs mer

Wellnet

Wellnet

En av de mest moderna friskvårdsplattformar som har tusentals leverantörer kopplade till sin lösning. Med mycket bra kommunikationsfunktioner så ser man till att anställda faktiskt nyttjar sitt friskvårdsbidrag.

Lär dig mer om Wellnet

Läs mer

Beskrivning av friskvårdsportalsfunktioner

Beställa via mobilen

Att kunna beställa friskvårdtjänster i mobilen underlättar väsentligt för medarbetaren. Vi går mer mot att man nu beställer och betalar via mobilen

Digital sjukvård

Vissa friskvårdsportaler erbjuder även den nya tekniken av digital sjukvård som sprider sig över landet.

Digitala kvitton

Denna funktion är mkt uppskattad då det tar bort kvittohantering från dig som arbetsgivare. De flesta leverantörer har nu integrerat med friskvårdsleverantörer så att alla beställningar blir nu digitala och därmed slipper man all manuell hantering.

Hanterar administration av friskvårdsbidrag

En av de största värdena med att ha en friskvårdsportal är att man slipper all administration runt det oavsett hur policyn är uppbyggd kring friksvårdsbidraget. Se till att leverantörern kan hantera enligt era behov

Kommunikation för att nyttja friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidraget har funnits länge i Sverige men ändå är det väldigt många medarbetare som inte nyttjar sitt friskvårdsbidrag. En stor fördel med en friskvårdsportal är just den effektiva kommunikation och hur man kan motivera sin personal att faktiskt förbättra sin hälsa. undersök vilka kommunikationsmedel som kan användas för att uppnå resultat.

Löneavdrag

I en friskvårdsportal bör man kunna beställa frsikvårdstjänster och att det sker via löneavdrag. löneavdragsprocessen är väldigt administrativ så det är viktigt att se till att leverantören verkligen hanterar alla delar i processen smidigt för dig som kund

Privat sjukvård

Fler arbetsgivare önskar att erbjuda privat sjukvård till sina anställda som värderar förmånen högt. Nyttjandegraden brukar vara väldigt hög och det är lätt att uppskatta värdet.

Rabatter på friskvård

Utöver att man får tillgång till tusentals friskvårdsleverantörer så är det också viktigt att se vilken nivå av rabatt som har upphandlats för dina medarbetare. Fråga också om du kan lägga in dina egna upphandlade avtal.