HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Jämför Sveriges bästa endpoint security

Varför behöver jag endpoint security (ändpunktsskydd)?

Slutpunktssäkerhet, ändpunktsskydd eller endpoint security. Kärt barn har många namn. För dig som hittat hit och inte riktigt har koll på vad det är, kommer här en förklaring. Slutpunktssäkerhet eller ändpunktskydd har med cybersäkerhet att göra. Man skulle kunna förklara det som att det innefattar ett antal åtgärder man vidtar för att skydda företaget från just cyberattacker. Genom att ha ett program för slutpunkter ser ni till att företag är försäkrat från attacker vid dess svaga länkar. Att till exempel surfa och logga in internt (inne i byggnaden) ses som säkert, medan fjärrenheter som mobiler inte alls bjuder på samma säkerhet. Då behövs ett ändpunktskydd för att säkerställa nätsäkerhet.

Hos oss på BusinessWith kan du enkelt navigera och ta del av de mest attraktiva och bästa systemen för endpoint security på den svenska marknaden. Välkommen att börja jämföra direkt hos oss.

Vad bör jag veta om endpoint security (ändpunktsskydd)?

Många företag och organisationer idag har en stor utmaning i att säkerställa att nätverket har fullgod säkerhet mot exempelvis cyberattacker. Att ta detta på fullaste allvar är därför att rekommendera. Det är vanligt att endast ha ett traditionellt antivirus-program eller antivirus-lösning, men faktum är att det i vår alltmer digitaliserade värld behövs kraftigare apparatur för att skydda oss våra webbläsare och datorer mot attacker, spam och phishing. BusinessWith hjälper dig självklart längs vägen. Vi har många års erfarenhet a att hitta rätt system för rätt kund – till rätt pris. Välkommen att själv göra en jämförelse av ändpunktsskydd på vår sida, eller hör av dig för vidare vägledning och guidning. Vi kan system – välkommen.

Varför är användarna största anledningen att skaffa endpoint security (ändpunktsskydd)?

Lista på 2 olika Endpoint security

Sortera på

Med Endpoint Central kan organisationer både hantera och säkra sina servrar, datorer, mobiltelefoner och surfplattor samt POS-maskiner och IoT-enheter. Inkluderar patch- och sårbarhetshantering med omfattande sårbarhetsskanning och åtgärdshantering av endpoints i ditt nätverk, samt MDM och OS deployment.

Lär dig mer om Endpoint Central

Läs mer

Eset är en aktör inom cyber säkerhetstjänster. Företaget erbjuder både avancerade molnbaserade men även on-premise lösningar som är enkla att sätta upp och integrera med existerande IT-infrastruktur. Med sin flerskikts teknik erbjuder plattformen anpassningsbara och lätt hanterbara säkerhetslösningar som kan hanteras av en administratör både lokalt men även från molnet. Eset erbjuder ett kraftigt ...

Lär dig mer om ESET Endpoint Security

Läs mer

Varför är användarna största anledningen att skaffa endpoint security (ändpunktsskydd)?

De som är dina ”användare” på företaget eller organisationen, alltså medarbetarna – som är de som utgör den stora säkerhetsrisken. Men varför då? Jo, för att det är mot användare som attacker oftast sker. Skadliga filer, spam eller phishing-mejl, är vanliga sätt att angripa. Det kan låta som en film, men faktum är att cybersäkerhetsriskerna bara ökar, och är högt på agendan för såväl företag och organisationer som länder.

EDR-lösningar finns som tur är tillgängliga för att komma till rätta med cybersäkerheten. På BusinessWith har vi kartlagt de olika endpoint security-lösningarna som finns att tillgå på den svenska marknaden. Prata med oss eller börja jämföra redan nu, för att välja rätt program för din verksamhet.

Beskrivning av produktfunktioner

Applikationskontroll

Minimera risken för obehöriga applikationer genom att svartlista, vitlista eller grålista applikationer med lätthet.

Driftsättning

Systemet innehåller fördefinierade mallar för att distribuera programvara till alla slutpunkter i nätverket. Dessutom kan systemet hantera programuppdateringar för alla enheter.

Endpoint Detection and Response (EDR)

Systemet stärker slutpunkter genom att regelbundet utvärdera sårbarheter, övervaka webbläsare och kontrollera applikationer och enheter.

Förebyggande av dataförlust (DLP)

Systemet skyddar dina slutpunkter från attacker och obehöriga enheter genom att kryptera, klassificera och säkra dina företagsdata.

Hantering av mobila enheter

Systemet kan konfigurera, hantera och säkra mobila enheter centralt.

Hot- och sårbarhetsbedömning

Funktionen sammanställer olika testresultat och genom kalkyler och AI presenterar en utförlig en systematisk sårbarhetsbedömning som sammanställer hur mottagligt systemet är för sårbarheter beroende på allvarlighetsnivå och rekommenderar åtgärder samt begränsningar vid behov.

Integrationer

Systemet kan integreras med andra analyslösningar och verktyg för sårbarhetshantering.

Skydd mot ransomware

Inklusive upptäckt av ransomware och återställning med ett klick.

Säkerhet i webbläsaren

Implementera säker surfning genom att begränsa nedladdningar, filtrera skadliga webbappar, hantera tillägg och mer.

Utökad detektering och insats (XDR)

Funktionen samlar in och korrelerar automatiskt data över flera säkerhetslager, till exempel e-post, slutpunkt, server, moln och nätverk. Detta möjliggör snabbare upptäckt av hot och förbättrade utrednings- och svarstider.

Ytövervakning

Funktionen övervakar och utvärderar kontinuerligt företagets IT-infrastruktur utifrån satta parametrar och attackvektorer. Organisationen får en bättre förståelse av identifierade attackytor och komponenter inom infrastrukturen som är sårbara.