HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Bli rekommenderad rätt Visselblåsarsystem till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 9000+ svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Hitta rätt system till ditt företag

Företagsstorlek(Antal anställda)

Starta guiden och få snabb hjälp med ditt systembehov.

Tidsåtgång: Ca 5-10 minuter!

Det är helt kostnadsfritt och du väljer själv vilka av leverantörerna du vill gå vidare med.

Vi hjälper dig att välja rätt system

Processen

7-10frågor
5 - 10minuter
3rekommendationer

Guiden för visselblåsarsystem

Ett visselblåsarsystem eller whistleblower system är enligt visselblåsarlagen numera ett krav för att klara av problem som uppstår. På BusinessWith samlar vi de bästa visselblåsarsystemen som finns i Sverige idag, för att ge dig ett brett urval av verktyg att jämföra mellan.

Innan ni väljer kan det dock vara läge att fundera över er interna kravställning. Att besvara frågor som hur själva processen kring visselblåsning ska se ut, är klokt att göra på förhand. Hur ska ni hantera eventuella anmälningar? Har ni koll på vad lagen säger? För att bättre förstå vad ni är ute efter, är ni välkomna att testa BusinessWiths systemguide. Med hjälp av våra frågor och vägledning, kan det bli lättare för er att hitta fram i den så kallade systemdjungeln. Tveka heller inte att ta kontakt med oss, om ni behöver vidare vägledning.