HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Bli rekommenderad rätt Tidrapporteringssystem till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 6000+ svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Hitta rätt system till ditt företag

Företagsstorlek*(Antal anställda)
(Vi kommer inte att skicka nyhetsbrev till er)
Vi hjälper dig välja rätt system

Processen

7-10frågor
5 - 10minuter
3rekommendationer

Guiden för Tidrapporteringssystem

Att satsa på ett tidrapporteringssystem är ett klokt val för alla organisationer som vill minimera risken för de enkla misstag som kan ske via manuella lösningar. Det finns såväl enkla som mer avancerade system för tidrapportering. Gör gärna en brief med vilka funktioner ni söker som exempelvis arbetsorder, projekthantering etc och fundera samtidigt över vad ni faktiskt inte har behov av. Underlaget hjälper er att navigera bland olika leverantörer och är användbart när det blir aktuellt med en eventuell offertförfrågan.

En viktig faktor med tidrapporteringssystem är att de ska användas på olika håll i organisationen och med olika syften för olika funktioner. Ett grundkrav bör vara att tidsystemet är enkelt att använda, då även den mest otekniska medarbetaren ska klara av att använda det. Det ska ge ledningen koll på frånvaron och samtidigt leverera bra underlag till de handläggare som hanterar lön och bokföring. Bland annat. BusinessWith guide för tidrapporteringssystem hjälper dig med dina behov och kravställning så att du kan få vägledning om vilket tidrapporteringssystem som passar just er.