HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer
Rocker Logo Square.jpg

Rocker

Rocker

i
Totalbetyget är baserat på: omdömen & databaserad aktivitet på siten.

Vad är Rocker?

Rocker Pay är en innovativ och molnbaserad betallösning utformad för att möjliggöra smidiga och säkra onlinebetalningar för företag av alla storlekar. Med en djup förståelse för de utmaningar och behov som företag står inför i dagens digitala ekonomi, erbjuder Rocker Pay en flexibel och anpassningsbar plattform som integreras direkt med företagens webbplatser eller e-handelsplattformar.

Rocker Pay erbjuder en mångsidig uppsättning betalningsalternativ, inklusive Swish, kortbetalningar, delbetalning, fakturering, direktbanköverföring via Trustly och Rockerkortet. Denna flexibilitet möjliggör för företag att tillgodose sina kunders preferenser genom att erbjuda en rad föredragna betalningsmetoder. Vår lösning är utformad för att öka konverteringsgraden vid kassan genom att minska friktion och optimera användarupplevelsen.

Med Rocker Pay får företag tillgång till detaljerad data och insikter om betalningstransaktioner, vilket möjliggör bättre beslutsfattande och optimering av betalningsflöden. Vår plattform är enkel att integrera och anpassa, vilket gör det möjligt för företag att snabbt komma igång och skala upp sin verksamhet utan komplexitet.

Genom att välja Rocker Pay som betalningspartner får företag en pålitlig, säker och framtidssäker lösning som stödjer deras tillväxt och bidrar till en positiv kundupplevelse.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
1-500+

Mobilapp

Finns det mobilapp?

Support

Hur kan ni kontakta leverantören?

Utbildning

Hur kan ni utbilda kunden?

Språk

På vilka språk finns systemet?
SVEN

Geografiskt område

Var finns vi någonstans?
GlobalSEFIDK

Varför gör man affärer med Rocker?

Varför väljer man Rocker?

Flexibilitet och Mångsidighet: Rocker Pay stödjer ett brett utbud av betalningsalternativ, inklusive Swish, kortbetalningar, delbetalning, fakturering, Trustly och Rockerkortet. Detta ger företag och deras kunder friheten att välja det betalningssätt som passar dem bäst.

Anpassningsbar Kundupplevelse: Med vår lösning kan företag skräddarsy betalningsprocessen för att spegla deras varumärkesidentitet, vilket förbättrar kundupplevelsen och stärker varumärkeslojaliteten.

Enkel Integration: Rocker Pay är designad för enkel integration med både nya och befintliga webbplatser, vilket möjliggör en snabb och smidig implementeringsprocess utan att kompromissa med användarupplevelsen.

Beprövad Pålitlighet och Starka Partnerskap: Rocker Pay stoltserar med högt kundomdöme på Trustpilot, vilket vittnar om vår tjänsts tillförlitlighet och kvalitet. Dessutom förstärks vår position på marknaden genom framgångsrika samarbeten med ledande plattformar som Blocket och Plick, vilket understryker vår kompetens och förmåga att leverera förstklassiga betallösningar.

Varför väljer man er som leverantör?

Oöverträffad Expertis: Med en gedigen erfarenhet och djupgående kunskap inom fintech-sektorn, levererar vi avancerade betallösningar som är både innovativa och tillförlitliga, vilket placerar oss i framkant av branschen.

Enkelhet i Användning och Integration: Vi prioriterar användarvänlighet högt, från enkel integration på din webbplats till en intuitiv användarupplevelse för dina kunder, vilket gör processen smidig för alla inblandade parter.

Djupt Engagemang för Kundframgång: Vår framgång mäts genom våra kunders framgång. Därför är vi engagerade i att erbjuda personlig support och anpassade lösningar för att hjälpa ditt företag att växa och utvecklas.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

På den svenska marknaden utmärker vi oss genom att kombinera innovation med en stark lokal förståelse, vilket gör oss till en ledande aktör inom fintech-sektorn. Vår unika positionering beror på vår förmåga att erbjuda betallösningar som är anpassade till en bred målgrupp – från små startups till stora etablerade företag över olika branscher. Genom att integrera design och användarvänlighet i våra tjänster, tillhandahåller vi inte bara funktionella utan även estetiskt tilltalande betalningslösningar som uppskattas av svenska företag och deras kunder.

Vilka behov och utmaningar är det som Rocker löser för kunden?

Användarvänlighet: Optimerar checkout-processen för en smidig och snabb betalningsupplevelse.

Flexibilitet: Anpassningsbara lösningar som möter specifika behov hos företag i olika storlekar och branscher.

Betalningsalternativ: Stödjer både lokala och internationella betalningsmetoder för att bredda marknadsåtkomsten.

Administration: Förenklar finansiell administration med detaljerad rapportering och analysverktyg.

Känner du till Rocker?

Så som du vill läsa om andras åsikter, vill andra veta dina. Dela gärna med dig av dina åsikter!

Rocker förekommer inom följande kategorier

Rocker produktfunktionaliteter

Betalningslösningar

API integrering

Ingår

Banköverföring

Ingår

Betallänk

Ingår

Delbetalning

Ingår

Faktura

Ingår

Kortbetalning

Ingår

Kundinsikter

Ingår

Swish

Ingår

Tvåfaktorsautenticering

Går att lägga till

Passar detta systemet mig?

Gör som 9000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Vanligaste jämförelser i Betalningslösningar