HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Bli rekommenderad rätt Schemaläggningsprogram till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 7000+ svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Hitta rätt system till ditt företag

Företagsstorlek*(Antal anställda)
(Vi kommer inte att skicka nyhetsbrev till er)
Vi hjälper dig välja rätt system

Processen

7-10frågor
5 - 10minuter
3rekommendationer

Guiden för schemaläggningsprogram

Ingen struktur över scheman och schemaläggning internt? Är det dags att införskaffa ett bättre system? Då kan du och ni ha ett behov av ett schemaläggningsprogram, som också går under namnet workforce management system. Idag kan dessa verktyg ”känna av” övertid, så att blir lättare att följa lagar och regler kring arbetstid. Det finns också funktioner som att sms:a direkt från systemet för att kolla tillgänglighet för ett specifikt pass.

Vilket schemaläggningsverktyg ni behöver, kan bero mycket på i vilken bransch ni verkar. Försök först och främst skapa en kravställning internt för att förstå vad ett schemaläggnngsprogram främst bör göra för er, och vilka funktioner som är intressanta. Därefter är ni välkomna att använda BusinessWiths systemguide. Här kommer ni bli klokare på vilket schemaläggningsprogram som passar bäst för era behov och krav.