HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Bli rekommenderad rätt Pulsmätningar till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 9000+ svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Hitta rätt system till ditt företag

Företagsstorlek(Antal anställda)

Starta guiden och få snabb hjälp med ditt systembehov.

Tidsåtgång: Ca 5-10 minuter!

Det är helt kostnadsfritt och du väljer själv vilka av leverantörerna du vill gå vidare med.

Vi hjälper dig att välja rätt system

Processen

7-10frågor
5 - 10minuter
3rekommendationer

Guiden för pulsmätningar

Hur mår era medarbetare? Det är lätt att spara den frågan till den årliga rundan medarbetarsamtal, men inte alltid rätt. Att i stället regelbundet checka av läget hos medarbetarna med pulsmätningar ökar chansen för välmående personal och ett framgångsrikt företag. En pulsmätning sker med regelbundenhet. Ofta är undersökningarna korta och levererar tydliga svar på personalens inställning just för stunden, något som är klart bättre än ett årligt nedslag.

När ni gör pulsmätningar är det viktigt att ställa rätt frågor. Det finns verktyg som erbjuder såväl forskningsbaserade frågor som möjligheten att skapa egna, anpassade för er egen verksamhet. Med verktyg för pulsmätningar kommer ni åt problem som finns i företaget under varje given vecka och lyfter aktuella frågor till ytan. På BusinessWith hjälper vi dig att fatta beslut om vilket verktyg för pulsmätningar som passar er. Välkommen att använda vår guide direkt.