HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Bli rekommenderad rätt Projekthanteringsverktyg till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 6000+ svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Hitta rätt system till ditt företag

Företagsstorlek*(Antal anställda)
(Vi kommer inte att skicka nyhetsbrev till er)
Vi hjälper dig välja rätt system

Processen

7-10frågor
5 - 10minuter
3rekommendationer

Guiden för Projekthanteringsverktyg

Att driva projekt utan ett projekthanteringsverktyg fungerar, men det blir ofta rörigt. Tidsplanen finns i ett Excel-dokument, resursplaneringen i ett annat och offerterna i ett tredje. Även om ni har skapat mallar, tenderar många anställda att modifiera dokumenten efter egen förmåga, vilket kan resultera i allmän otydlighet. Ett Projektverktyg används för flertal branscher men ett projektsystem är mest förekommande i branscher såsom Bygg och Entreprenad. Ett projekthanteringsverktyg för Byggbranschen har ett flertal moduler som underlättar som ser till att arbetet blir effektivt. Utan ett Projektverktyg tenderar ett projekt att bli ineffektivt, vilket resulterar i onödiga kostnader. Om, eller när, ett projekt ska lämnas över internt eller diskuteras med en kund eller uppdragsgivare, kan delar missas eller falla mellan stolarna.

Med ett projekthanteringsverktyg slipper ni fundera. Marknaden erbjuder en mängd olika system, molnbaserade och smidiga. De kan innehålla allt från schemaläggning, resursplanering och bokningsverktyg, till moduler för för att hålla koll på förfrågningar och offerter. Självklart ingår projektstatus, påminnelser och olika typer av kommunikation. BusinessWith har tagit fram en guide för projekthanteringsverktyg för att ni ska kunna göra rätt val just för er.