HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Bli rekommenderad rätt Onboardingverktyg till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 6000+ svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Hitta rätt system till ditt företag

Företagsstorlek*(Antal anställda)
(Vi kommer inte att skicka nyhetsbrev till er)
Vi hjälper dig välja rätt system

Processen

7-10frågor
5 - 10minuter
3rekommendationer

Guiden för onboarding

Den bästa introduktionen på företaget eller organisationen, får era nya medarbetare tack vare en gedigen onboardingprocess. Men vad är egentligen en bra onboarding? På BusinessWith tror vi att det handlar om att ge nya medarbetare så goda förutsättningar och så god grund att stå på som möjligt för att göra sitt jobb. Här krävs information och introduktion till allt från vad ni står för, till vad ni har för mål och vad ni kommer erbjuda för konkreta arbetsuppgifter.

För att klara detta behöver ni ett onboardingsystem eller ett onboardingverktyg. På marknaden idag finns ett antal verktyg, men vilket som är bäst för er kanske inte alltid är lätt att veta vid första anblicken. Det är där som BusinessWith kommer in. Tack vare vår smarta systemguide blir det enklare för er att bena ut vilka behov och krav ni har – för att sedermera göra ert val. Testa systemguiden nu direkt.