HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Bli rekommenderad rätt LMS till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 9000+ svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Hitta rätt system till ditt företag

Företagsstorlek(Antal anställda)

Starta guiden och få snabb hjälp med ditt systembehov.

Tidsåtgång: Ca 5-10 minuter!

Det är helt kostnadsfritt och du väljer själv vilka av leverantörerna du vill gå vidare med.

Vi hjälper dig att välja rätt system

Processen

7-10frågor
5 - 10minuter
3rekommendationer

Guiden för LMS system

Marknaden erbjuder ett antal LMS-system, plattformar för e-learning, och det gäller att välja rätt. LMS-systemen skiljer sig åt, precis som behoven hos de företag och organisationer som tillhandahåller dem för sina kunder och användare. Vad behöver ni? Vad skulle underlätta för er och och hur kan ni göra ert arbete med e-learning mer effektivt? Vår guide för LMS-system är den bästa guiden på området, och med hjälp av våra algoritmer kan ni göra ett smart och väl underbyggt val av LMS.

Dagens lärplattformar är ofta molnbaserade och smidiga att använda. Med ett LMS-system kan inlärning ske var som helst, men det gäller att det är rätt konfigurerat för användaren ifråga. Dessutom behöver ni fundera över vilka andra system ni kan vilja koppla till lärplattformen och förbereda er på de behov som finns framöver, redan nu när ni gör ert val. Använd vår guide för LMS-system och gör rätt val för just er.