HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Bli rekommenderad rätt Kundservicesystem till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 9000+ svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Hitta rätt system till ditt företag

Företagsstorlek*(Antal anställda)
(Vi kommer inte att skicka nyhetsbrev till er)
Vi hjälper dig att välja rätt system

Processen

7-10frågor
5 - 10minuter
3rekommendationer

Guiden för Kundservicesystem

Ni vet att ni levererar produkter och tjänster med hög kvalitet, men ändå väljer kunderna konkurrenten. Varför? Dilemmat är inte helt ovanligt. Svaret på frågan ligger ibland i kundupplevelsen. En sedd kund är en nöjd kund. En kund som inte får svar, eller känner sig förbisedd, kanske aldrig mer kommer tillbaka. Och vad än värre är: Hon kan sprida badwill om ert företag i sociala medier. För att undvika det, och för att utveckla er kundkontakt ytterligare, vill vi tipsa om att använda ett kundservicesystem.

Ett bra system för kundservice hjälper er att hålla reda på ärenden som kommer in via olika kanaler: telefon, chatt, e-post, forum, formulär och sociala medier. Det, tillsammans med dedikerad personal som är utbildad för att hålla en god ton i företagets eller organisationens anda, kan lyfta er support till nya höjder. Kunderna får snabbt svar från rätt person. Att använda ett kundservicesystem kan vara helt avgörande för era framgångar, då gott kundbemötande väger tungt i konkurrensen. Vi på BusinessWith erbjuder en guide för kundservicesystem – testa den redan i dag.