Bli rekommenderad rätt Kundservicesystem till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 12 000 svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Företagsstorlek

(Antal anställda)

Tidsåtgång: ca 5-10 minuter!

Det är helt kostnadsfritt och du väljer själv vilka av leverantörerna du vill gå vidare med.

7-10

frågor

------

5 - 10

minuter

------

3

rekommendationer

Vad tycker andra om systemguiden?

"Riktigt bra och givande tjänst, stort tack för bra matchande leverantörer som slutade i ett toppenköp!"

Michael Kärrberg | BusinessWith

Michael Kärrberg

Internationell säljchef

"Systemguiden borde vi testat för över tre månader sedan, det hade besparat oss väldigt mycket tid. En bra och kvalitativ guide."

Eva Malmberg | BusinessWith

Eva Malmberg

Koncern HR-direktör

"Systemguiden underlättade avsevärt för oss när vi sökte ett nytt CRM. Mycket bra möten med leverantörer som direkt förstod vad vi var ute efter."

Andreas Rudholm | BusinessWith

Andreas Rudholm

Entreprenör

Guiden för Kundservicesystem

Ni vet att ni levererar produkter och tjänster med hög kvalitet, men ändå väljer kunderna konkurrenten. Varför? Dilemmat är inte helt ovanligt. Svaret på frågan ligger ibland i kundupplevelsen. En sedd kund är en nöjd kund. En kund som inte får svar, eller känner sig förbisedd, kanske aldrig mer kommer tillbaka. Och vad än värre är: Hon kan sprida badwill om ert företag i sociala medier. För att undvika det, och för att utveckla er kundkontakt ytterligare, vill vi tipsa om att använda ett kundservicesystem.

Ett bra system för kundservice hjälper er att hålla reda på ärenden som kommer in via olika kanaler: telefon, chatt, e-post, forum, formulär och sociala medier. Det, tillsammans med dedikerad personal som är utbildad för att hålla en god ton i företagets eller organisationens anda, kan lyfta er support till nya höjder. Kunderna får snabbt svar från rätt person. Att använda ett kundservicesystem kan vara helt avgörande för era framgångar, då gott kundbemötande väger tungt i konkurrensen. Vi på BusinessWith erbjuder en guide för kundservicesystem – testa den redan i dag.

Systemguiden

BusinessWith Sweden AB

info@businesswith.com

Wallingatan 29
111 24 Stockholm

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

Go to sv_SE siteGo to da_DK siteGo to nb_NO siteGo to fi_FI site