HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Bli rekommenderad rätt Kassasystem till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 6000+ svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Hitta rätt system till ditt företag

Företagsstorlek*(Antal anställda)
(Vi kommer inte att skicka nyhetsbrev till er)
Vi hjälper dig välja rätt system

Processen

7-10frågor
5 - 10minuter
3rekommendationer

Guiden för Kassasystem

Dagens kassasystem är oftast molnbaserade och smidiga att använda. Om du och din verksamhet säljer varor och tjänster för drygt 190 000 kronor per år, måste ni använda ett POS-system som uppfyller Skatteverkets krav på kassaregister. Ni behöver även se till att ni kan lämna ut Swishkvitton, vilket också är ett krav från myndigheterna. Utöver det finns ett antal valbara funktioner som ni kan välja eller välja bort, som möjlighet till presentkort.

När ni väljer leverantör av kassasystem oavsett om det är för restaurang eller retail, bör ni välja en som passar för just er bransch. Ett annat tips är att fundera över ert behov av kundtjänst. Som i alla sammanhang är vissa leverantörer bättre på support än andra. Välj inte bort möjligheten till stöd, om du anar att det kan behövas. Och tänk gärna framåt i tiden. Kanske är ni ett mindre företag som planerar att expandera? Välj gärna ett system som passar även om tre år, så slipper ni byta betalningslösning. Med hjälp av oss på BusinessWith kan du enklare besluta om vilket system som passar just för er – varmt välkomna att använda vår guide för kassasystem som passar både retail, restaurang, café eller bar.