HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Bli rekommenderad rätt HR-system till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 9000+ svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Hitta rätt system till ditt företag

Företagsstorlek(Antal anställda)

Starta guiden och få snabb hjälp med ditt systembehov.

Tidsåtgång: Ca 5-10 minuter!

Det är helt kostnadsfritt och du väljer själv vilka av leverantörerna du vill gå vidare med.

Vi hjälper dig att välja rätt system

Processen

7-10frågor
5 - 10minuter
3rekommendationer

Guiden för HR-system

Personalen är för många företag den allra viktigaste tillgången. I dag väljer många företag att använda HR-system för att organisera sina anställda och förenkla administrationen. Du som arbetar med personalfrågor vet att det är mycket att hålla reda på, som att ha all anställnings- och personalinformation uppdaterad. För att inte tala om att snabbt kunna svara på frågor från såväl medarbetare som chefer och plocka fram statistik. Ofta snabbt. Och det får aldrig bli fel.

Det kan vara en utmaning att välja system för HR, då det finns en uppsjö av alternativ och olika typer av HRM-system eller HCM-system. Systemen passar olika bra för olika företag. Vad behöver ni för att förbättra era möjligheter till effektiv administration? Handlar det om traditionell HR, som tidrapportering, eller har ni behov av system för att entusiasmera och engagera talanger i ert företag? Vill ni minimera tidsåtgången för administrationen i ert lilla företag, eller har ni växt snabbt och insett vikten av strategisk HR? Oavsett vilket kan vi på BusinessWith stötta er i beslutet om vilket HR-system som är mest optimalt för er. Prova vår guide för HR-system och se över behov, krav och dina förutsättningar för att hitta det bästa HR-verktyget till ditt företag.