HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Bli rekommenderad rätt E-handelsplattform till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 9000+ svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Hitta rätt system till ditt företag

Företagsstorlek(Antal anställda)

Starta guiden och få snabb hjälp med ditt systembehov.

Tidsåtgång: Ca 5-10 minuter!

Det är helt kostnadsfritt och du väljer själv vilka av leverantörerna du vill gå vidare med.

Vi hjälper dig att välja rätt system

Processen

7-10frågor
5 - 10minuter
3rekommendationer

Guiden för E-handelsplattformar

Webbshop, e-handel, webbutik, e-handelsplattform. Kärt barn har många namn. I dag har vi vant oss vid att alla återförsäljare finns online och vi förväntar oss att systemet – butiken – ska fungera prickfritt. Långa laddningstider och sidor som inte fungerar, så kallade 404:or, gör att även den mest dedikerade kunden lämnar sajten – i värsta fall för att aldrig komma tillbaka igen. BusinessWith har kontakt med en mängd leverantörer av e-handelsplattformar och vi vet hur viktig plattformen är för er chans att lyckas driva försäljning online.

Den klassiska liknelsen “Hur långt är ett snöre?” passar bra när vi pratar om plattformar för e-handel. Dagens system kan vara i princip hur omfattande som helst och de flesta går att integrera med andra system. Det finns webbshoppar som är specialiserade på antingen B2B eller B2C och det finns verktyg för alla möjliga branscher. Oavsett om ni är en stor aktör som arbetar på flera marknader, eller en liten, nystartad butik, kan vi på BusinessWith hjälpa er att hitta rätt leverantör av e-handel. Med hjälp av oss och vår guide för e-handelsplattformar kan du enklare fatta beslut. Testa den gärna nu på en gång!