HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Bli rekommenderad rätt Chatbot till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 9000+ svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Hitta rätt system till ditt företag

Företagsstorlek(Antal anställda)

Starta guiden och få snabb hjälp med ditt systembehov.

Tidsåtgång: Ca 5-10 minuter!

Det är helt kostnadsfritt och du väljer själv vilka av leverantörerna du vill gå vidare med.

Vi hjälper dig att välja rätt system

Processen

7-10frågor
5 - 10minuter
3rekommendationer

Guiden för chatbots

Marknaden för chatbotar har onekligen vuxit sig stor. Nu vill såväl små som stora företag eller organisationer ha en chatbot för exempelvis kundservice eller en chatbot för e-handel eller webbshop. Att chatboten aldrig tröttnar och kan ge era kunder svar på frågor dygnets alla timmar, är en stor fördel och ger den där extra servicen. Den blir som er egen personliga assistent som går att programmera med hjälp av maskininlärning.

Vilken chatbot som din verksamhet är i behov av, beror på mål och syfte. Vad ska chatboten användas till, och hur avancerad bör den vara? Är det bara för att svara standardiserade frågor, eller bör den vara programmerad för att ta hand om mer komplexa ärenden? På BusinessWith kan du med enkelhet använda dig av vår systemguide för att hitta fram till rätt chatbot för just er. Börja använda vår systemguide, för att på bara några minuter få en guidning och vägledning för vilken chatbot som passar er allra bäst.