HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Bli rekommenderad rätt Bokföringsprogram till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 9000+ svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Hitta rätt system till ditt företag

Företagsstorlek(Antal anställda)

Starta guiden och få snabb hjälp med ditt systembehov.

Tidsåtgång: Ca 5-10 minuter!

Det är helt kostnadsfritt och du väljer själv vilka av leverantörerna du vill gå vidare med.

Vi hjälper dig att välja rätt system

Processen

7-10frågor
5 - 10minuter
3rekommendationer

Guiden för bokföringsprogram

Räkna på fingrarna eller bokföra i Excel är dumdristigt – du behöver ett riktigt bokföringsprogram för att kunna sköta och ha koll på allt från offerter och fakturor till momsdeklarationer och utgifter. Men beroende på storlek på ett företag, och vilken företagsform man har, har man inte samma behov. Har du en enskild firma, där du inte omsätter särskilt mycket, behöver du ben enklare variant. Är du istället ett aktiebolag, med många kunder och kanske även många anställda, behöver du ha ett mer omfattande program.

Utseende, användarvänlighet och flexibilitet är också egenskaper att ha i beaktande när du gör ditt val av bokföringsprogram. På BusinessWith har vi lång erfarenhet av att hitta rätt system till rätt kund. Testa vår systemguide redan idag för perfekt vägledning fram till det perfekta bokföringsprogrammet!