HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Bli rekommenderad rätt Affärssystem till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 12000+ svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Hitta rätt system till ditt företag

Företagsstorlek(Antal anställda)

Starta guiden och få snabb hjälp med ditt systembehov.

Tidsåtgång: ca 5-10 minuter!

Det är helt kostnadsfritt och du väljer själv vilka av leverantörerna du vill gå vidare med.

Vi hjälper dig att välja rätt system

Processen

7-10frågor
5 - 10minuter
3rekommendationer

Guiden för affärssystem

Ett system som gör tillvaron enklare, smidigare och mer effektivt. Låter det för bra för att vara sant? Inte alls. Med ett affärssystem, eller så kallat ERP-system, frigör ni utrymme för er kärnverksamhet. ERP står för enterprise resource planning och är precis som det låter – ett system för resursplanering. Ett affärssystem håller reda på olika funktioner i verksamheten, som ekonomi, resurshantering, lagerhantering, tidsplanering och rapportering.

Som alltid är det klokt att göra en kravspecifikation innan ni jämför marknadens olika system. Beroende på vilken bransch ni verkar i finns olika system som passar olika bra. Ni kanske har behov av en viss modul, som ekonomi, men inte en annan. Behöver ni inte ett affärssystem som hanterar projekthantering är det givetvis bäst att välja bort det för att slippa onödiga utgifter. Samtidigt är det guld värt att veta att ERP-systemet kan byggas ut. När och om ert företag expanderar och kräver mer, kan affärssystemet följa med er i utvecklingen. Vi på BusinessWith har kontakter med ett stort antal leverantörer och vet hur viktigt det är att välja rätt aktör. Använd vår guide för affärssystem och gör rätt val för just er.