HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Bli rekommenderad rätt Digital signering till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 9000+ svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Hitta rätt system till ditt företag

Företagsstorlek*(Antal anställda)
(Vi kommer inte att skicka nyhetsbrev till er)
Vi hjälper dig att välja rätt system

Processen

7-10frågor
5 - 10minuter
3rekommendationer

Guiden för Digital signering

Digital signering, e-sign, eID. Tjänsterna för att signera avtal elektroniskt har blivit fler och användningen ökar hos företag såväl i Sverige som internationellt. Fysiska avtal och papper försvinner allt mer nu när digitala avtal kan vara juridiskt bindande, vilket är positivt för miljön och smartare förl arkivering och lagring. Precis som med många andra digitala tjänster finns olika alternativ att välja på när det gäller e-sign.

När du ska välja plattform för e-signering för just er företag eller er organisation, behöver du ta ställning till ett antal olika saker. Det handlar exempelvis om vilken elektronisk identifieringsmetod du vill använda och ni behöver en leverantör med fler tjänster. Oavsett om ni är en stor aktör eller liten, om ni har stora mängder dokument för signering eller ett fåtal, finns det ett verktyg som passar just för er. Vi på BusinessWith har tagit fram en guide för digital signering, som stöttar er i valet av leverantör.