HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer
Thrive

THRIVE

Aleido Learning Sweden AB

i
Totalbetyget är baserat på: omdömen & databaserad aktivitet på siten.

Vad är THRIVE?

THRIVE Learning & Skills Platform är en Europas mest snabbväxande och omtalade lärplattformar. I grunden handlar detta om ett extremt tydligt fokus på användarvänlighet och att tillhandahålla engagerande lärupplevelser. Dessa lärupplevelser bygger i sin tur på innovativ teknik, som möjliggör individanpassat, socialt och data-drivet lärande.

THRIVE har blivit en väletablerad plattform i en mängd olika branscher, inte minst gäller detta inom retail, restaurang och service, IT, media och mode.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
101-500+

Mobilapp

Finns det mobilapp?

Support

Hur kan ni kontakta leverantören?

Utbildning

Hur kan ni utbilda kunden?

Språk

På vilka språk finns systemet?
SVDANOFIEN

Geografiskt område

Var finns vi någonstans?
SEDKNOFI

Testperiod

Kan man få en gratis testperiod?
JANEJ

Pris från

Listpris från leverantör:
Utifrån intervall användare.

System från samma leverantör

Vilka mer system har leverantören?

Varför gör man affärer med Aleido Learning Sweden AB?

Varför väljer man THRIVE?

Gemensamt för de kunder som väljer THRIVE är en vilja att lyfta sin lärkultur till en ny nivå.

I många fall handlar det om att kunna erbjuda en modern, lustfylld och attraktiv miljö för lärande inom företaget.

Vanligt är även att man vill vidareförädla företagets lärande, kunskapsdelning och kompetenshantering – genom att i högre grad stödja individanpassat och socialt lärande.

Med THRIVE möjliggörs en förändringsresa där ditt företag gradvis och löpande kan modernisera och förädla er lärkultur. Och säkerställa engagerande lärupplevelser som hjälper din organisation och dina medarbetare att nå sina mål.

Varför väljer man er som leverantör?

Aleido har lång och gedigen erfarenhet av att stödja svenska organisationer med rådgivning, teknik och innehåll för lärande.

I vårt partnerskap med THRIVE så står Aleido som garant för ett lyckat införande och en nära kontinuerlig dialog – allt i syfte att ni som kund ska kunna dra full nytta av potentialen i denna lärplattform.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

THRIVE är en av Europas mest omtalade och snabbast växande lärplattformar. Sedan 2022 är vi på Aleido strategisk partner till THRIVE. Genom detta kan vi, med vår mångåriga erfarenhet inom lärande, stötta er hela vägen från ett framgångsrikt införande till löpande arbete för att ständigt vidareutveckla er lärkultur.

Vår kompetens täcker in hela bilden kring organisatoriskt lärande, oavsett om det gäller innehåll, teknik eller strategi.

Vilka behov och utmaningar är det som THRIVE löser för kunden?

THRIVE kan med fördel användas för alla delar relaterat till lärande, oavsett om det gäller mer traditionellt lärande (såsom regelefterlevnad) eller mer nydanande format såsom socialt eller användarskapat lärande.

Till skillnad från många andra lärplattformar så är THRIVE i grunden byggt på modern teknik, vilket gör att användarupplevelsen är attraktiv rakt igenom.

Med THRIVE så har många organisationer lyckats öka aktiviteten, engagemanget och lärandet dramatiskt, jämfört med vad de uppnådde med sina tidigare (ofta föråldrade) lärplattformar.

Recensioner & Omdömen om THRIVE

Vad tycker andra om systemet?

Samlat omdömesbetyg

Användarvänlighet
Samarbetet med leverantören
Support och service
Utbud av funktioner
Kundanpassning och flexibilitet
Integration
Värde för pengarna
Hur nöjd är du överlag?

Ett riktigt bra LXP, som har hjälpt oss frodas

Senior Learning ConsultantStort företagVerifierad personSverigeDecember 2022

Vad gillar du mest?

Thrive har varit ett fantastiskt verktyg för oss ända sedan vi införde det under 2020. Utifrån Covid 19-pandemin så har det stöttat oss i att förändra hur vi arbetar med lärandet i vår organisation. Om vi inte hade haft Thrive och de möjligheter det ger oss, så tror jag att vi fortfarande hade kämpat med en hel del av de lärande-initiativ som vi genomfört. En stor hjälp där har varit stödet för att enkelt få in externt kurerat innehåll från Anders Pink och Get Abstract. När jag sökte efter en ny lärplattform så var utseendet det första som fångade mitt intresse, hur annorlunda det såg ut jämfört med traditionella LMS. Andra områden som jag verkligen gillar är hur lätt det är att söka i plattformen, och att låta användare själva skapa och dela innehåll. Jag uppskattar också möjligheterna att få ge input på den fortsatta utvecklingen av lärplattformen.

Vad gillar du minst?

Quiz-funktionaliteten ger oss inte all den statistik vi hade förväntat oss. Vissa administrativa funktioner är ganska ”light” i jämförelse med vårt gamla och mer traditionella LMS. Ett exempel på detta är att vi i vissa fall behöver använda API-länkar för att få ut data, istället för att få den datan via anpassningsbara rapporter direkt i Thrive.

Vilka affärskritiska problem löser man med systemet?

Vi ville vidareutveckla vår L&D-funktion, vi hölls tillbaka av vår gamla lärplattform som verkligen var ett traditionellt LMS och som inte upplevdes som attraktivt och lättanvänt.

 • Användarvänlighet
 • Samarbetet med leverantören
 • Support och service
 • Utbud av funktioner
 • Kundanpassning och flexibilitet
 • Integration
 • Värde för pengarna
 • Hur nöjd är du överlag?

Frisk luft att andas

Head of Learning and DevelopmentStort företagVerifierad personSverigeDecember 2022

Vad gillar du mest?

Att allting är så snabbt och lätt att göra, en stor förändring för mig som kom från en organisation med en stor, gammal och komplex lärplattform. Jag är säker på att det finns någon funktionalitet som Thrive inte stödjer, men inget som jag kan komma på just nu – vilket tyder på att det nog inte är något jag skulle behöva. Det finns säkert vissa organisationer och tillämpningar som Thrive inte lämpar sig för – men för oss är precis vad vi sökte efter. Vi har också verkligen uppskattat stödet vi fått i införandet av Thrive, de har guidat oss hela vägen och hjälpt oss lyckas med såväl lanseringen som med att upprätthålla engagemanget i plattformen.

Vad gillar du minst?

Eftersom Thrive är en nyutvecklad plattform finns det fortfarande en del saker som saknas, men de har ett system för att logga utvecklingsönskemål som de löpande återkopplar på. Saker som vi saknade och rapporterade in, stöd för väntelistor och intresseanmälningar till kurstillfällen, har nyligen släppts i en release. Man får verkligen intrycket av att Thrive lyssnar på sina användare. Framåt så ser jag fram emot vidareutvecklat stöd för rapportering och versionshantering av innehåll, som jag tror är på gång snart.

Vilka affärskritiska problem löser man med systemet?

Modernt lärande, inte bara för att konsumera innehåll utan som också gör det lätt för användare att skapa och dela innehåll.

 • Användarvänlighet
 • Samarbetet med leverantören
 • Support och service
 • Utbud av funktioner
 • Kundanpassning och flexibilitet
 • Integration
 • Värde för pengarna
 • Hur nöjd är du överlag?

Utmärkt lärplattform, kombinerar funktionaliteten i ett LMS & ett LXP

Learning & Development ManagerStort företagVerifierad personSverigeDecember 2022

Vad gillar du mest?

AI-rekommendationer, lättanvänt, att det hela tiden utvecklas med ny och förbättrad funktionalitet.

Vad gillar du minst?

Standardrapporterna, men jag har förstått att detta är planerat att förbättras inom de närmsta månaderna.

Vilka affärskritiska problem löser man med systemet?

Vi ville förändra vår lärkultur, göra den mer modern, erbjuda ”learning in the flow of work” – ge tillgång till innehåll när det behövs. För detta såg vi att behövde en modernare lärplattform av typen LXP – som var mer uppdaterad utifrån dagens lärteknologier.

 • Användarvänlighet
 • Samarbetet med leverantören
 • Support och service
 • Utbud av funktioner
 • Kundanpassning och flexibilitet
 • Integration
 • Värde för pengarna
 • Hur nöjd är du överlag?

Ett LXP som också täcker in våra LMS-behov

Head of Organisational DevelopmentStort företagVerifierad personSverigeDecember 2022

Vad gillar du mest?

Vi sökte efter en lärplattform som både kunde stödja våra mer ”traditionella behov” kring lärande, som man kan hitta i ett LMS – men som även kunde stödja mer modernt och socialt lärande (som oftast finns i ett LXP). Med Thrive hittade vi en plattform som uppfyller båda dessa områden. Vår plattform är lättanvänd, lätt att administrera och genom att byta till Thrive så har vi också kunnat spara pengar.

Vad gillar du minst?

Thrive är en relativt ny plattform, så det fanns vissa områden som inte fungerade precis som vi hade förväntat oss eller som är under utveckling. Men Thrive har verkligen varit lyhörda för våra behov, och vi har hela tiden haft en nära dialog med mycket bra feedback. Deras roadmap känns väldigt spännande och jag är övertygad om att deras nya funktionalitet kommer göra livet ännu lättare för våra administratörer inom de närmsta månaderna.

Vilka affärskritiska problem löser man med systemet?

Värde för pengarna och kombinerad funktionalitet (LMS och LXP). Vårt gamla LMS upplevdes som föråldrat, och kunde inte stödja socialt lärande – vilket också begränsade möjligheterna att dela kunskap i organisationen.

 • Användarvänlighet
 • Samarbetet med leverantören
 • Support och service
 • Utbud av funktioner
 • Kundanpassning och flexibilitet
 • Integration
 • Värde för pengarna
 • Hur nöjd är du överlag?

THRIVE förekommer inom följande kategorier

THRIVE produktfunktionaliteter

E-learning

Digitala klassrum

Ingår

Framgångsöversikt

Ingår

Färdiga kurser

Ingår

Kursadministration

Ingår

Kurser som ger certifieringar

Ingår

Lägg in eget material

Ingår

Prov

Ingår

Påminnelser

Ingår

Rapportering

Ingår

SCORM

Ingår

Skapa kurser

Ingår

Video och bilder

Ingår

LXP-system

Blended learning

Ingår

Författarverktyg

Ingår

Gamification

Ingår

SCORM kompatibelt

Ingår

Skapa E-learning kurser

Ingår

Skapa videos

Ingår

Sociala läraktiviteter

Ingår

Tester & bedömning

Ingår

Onboardingverktyg

Checklistor

Ingår

E-learning

Ingår

Enkät i flera språk

Ingår

Inbyggda quiz

Ingår

Notiser (påminnelser)

Ingår

Single sign-on browser

Ingår

Självservice portal

Ingår

Support under onboarding (Interactive tutorials)

Ingår

Talent development

Ingår

Video för utbildning

Ingår

Webinar plattform (videomöten)

Ingår

Passar detta systemet mig?

Gör som 9000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Om Aleido Learning Sweden AB

På Aleido har vi många års erfarenhet av att leverera såväl innehåll som teknik relaterat till lärande. En erfarenhet och kompetens som vi byggt sedan 1997, när Xtractor Interactive startade. Sedan oktober 2023 har Xtractor och Semcon Learning blivit en del av Aleidos learning-verksamhet, tillsammans med ytterligare learning-kollegor i bland annat Storbritannien och Ungern.

Vanligaste jämförelser i LXP-system