HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

För systemleverantörer

Nordens största digitala marknadsplats för företag som skall köpa molntjänster.

Få mer kunder, insikter och kraftfull positionering bland företag som aktivt letar efter sitt nya system att köpa in.

Vi är oerhört nöjda kunder till BusinessWith! Deras metodik har varit en grym källa för att kunna möta kunder tidigt i köpprocessen. Detta är ett måste för systemleverantörer då kunder idag är mer pålästa, bättre förberedda och vill känna att de har fått rätt kunskap innan de kontaktar oss som potentiell leverantör.
Anders Månsson - Säljchef på Grade

Anders MånssonSäljchef på Grade

Med Businesswith har vi skapat ett intelligent flöde med leads med insikt hur våra potentiella kunder tänker kringa våra inköp. Vi har fått en ROI på cirka 4x investerat kapital! Detta är ett moderna sätt att skapa leads och insikt!
Markus Ewers - Head of Commercial at Sweet Systems

Markus EwersHead of Commercial at Sweet Systems

När vi värderar våra marknadskanaler, så tittar vi på några olika parametrar exempelvis kostnad per lead, kvalité i dialogen samt utfallet i form av ny affärer. BusinessWith uppfyller samtliga delar på ett bra sätt, då vi har en låg kostnad per lead, vi har bra och konstruktiva dialoger samt en konvertering av nya kunder som gör att BusinessWith för oss är en god investering.
Andreas Lundmark - Country Manager på webCRM

Andreas LundmarkCountry Manager på webCRM

Lime CRM logo
Visma logo
Learnster logo
SuperOffice logo
Sweet System logo
Oracle logo
Kontek logo
Grade logo

16000+

Besökare/ månad

12000+

Företag har guidats till rätt system

2800+

Molntjänster på samma plats!

Varför ska du bli partner till BusinessWith?

BusinessWith är Nordens största digitala marknadsplats för köp av B2B system. Vi brinner för relationer, och har som syfte att koppla ihop företag med rätt systemleverantör utifrån deras unika förutsättningar.

Vi har jobbat inom SaaS under en lång tid och förstår vad företag värderar inför sina systemköp. Vi har skapat digitala produkter som hjälper företag i alla storlekar och branscher att hitta rätt i sin köpprocess.

Vill du som systemleverantör komma i kontakt med företag som aktivt letar nya system för sin verksamhet? Skicka då ditt intresse nedan!

Öka försäljningen
Mer data & insikter
Fler inbound leads