HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Bli rekommenderad rätt CRM till ditt företag

Systemguiden använder algoritmer och data för att vägleda dig till rätt systemval genom att rekommendera de systemlösningar som bäst matchar dina behov, krav och förutsättningar.

Gör som över 12000+ svenska företag - låt data och algoritmer vägleda dig i systemdjungeln!

Hitta rätt system till ditt företag

Företagsstorlek(Antal anställda)

Starta guiden och få snabb hjälp med ditt systembehov.

Tidsåtgång: ca 5-10 minuter!

Det är helt kostnadsfritt och du väljer själv vilka av leverantörerna du vill gå vidare med.

Vi hjälper dig att välja rätt system

Processen

7-10frågor
5 - 10minuter
3rekommendationer

Guiden för CRM-system

Att söka ett säljstödsystem, som ett CRM-system, är en komplicerad inköpsprocess, oavsett om du är småföretagare eller driver ett stort bolag. Med ett CRM-system får du bättre översikt över dina kundrelationer och kundkontakter, förutsatt att du använder CRM-systemet korrekt. Ett CRM-system kan användas av flera avdelningar och inte bara av sälj, som många kan tyckas tro.

Bra CRM-system, som är anpassade efter användarna, förenklar ofta vardagen för såväl egna företagare som anställda. Det finns många populära system på marknaden och det gäller att välja det system som bäst samlar och organiserar er kunddata. Vi på BusinessWith hjälper dig att fatta beslut om vilket CRM som har störst möjlighet att administrera just era kunder och stötta de kundrelationer som är viktiga för ert företag. Testa guiden för CRM-system och hitta de CRM-leverantörer som matchar dina behov och krav.