HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer
ECI Ridder iQ logo.png

Ridder iQ

ECI Software Solutions

i
Totalbetyget är baserat på: omdömen & databaserad aktivitet på siten.

Vad är Ridder iQ?

Med år av erfarenhet, innovation och nära samspel med kunder är Ridder iQ den kompletta ERP-lösningen för små till medelstora tillverkningsföretag. Systemet ger kortare ledtider, högre vinstmarginaler och effektiv produktion genom realtidsöversikt och anpassningsbarhet. Det inkluderar CRM, inköps- och försäljningsadministration, lagerhantering, dokumenthantering och integration med andra programvarulösningar.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
11-500

Mobilapp

Finns det mobilapp?

Support

Hur kan ni kontakta leverantören?

Utbildning

Hur kan ni utbilda kunden?

Språk

På vilka språk finns systemet?
SVENNO

Geografiskt område

Var finns vi någonstans?
GlobalDKSENO

Varför gör man affärer med ECI Software Solutions?

Varför väljer man Ridder iQ?

  • 100% fokus på tillverkningsföretag, där vårt utvecklingsteam bygger funktioner som är fullständigt anpassade till nuvarande och framtida behov hos företag som är verksamma inom svetsning, konstruktion, plåt, släpvagns- och karosstillverkning, utrustning och maskintillverkning.
  • Ett omfattande produktportfölj med ERP, finans- och affärsapplikationer såsom Business Intelligence, Projektassistent, Verkstadskontroll och Leveranskedja, som erbjuder helt integrerade lösningar.
  • Med en beprövad track record med över 1300 kunder inom tillverkningsindustrin är Ridder iQ den föredragna ERP-lösningen, med bästa praxis och mer djupgående erfarenhet av att digitalisera och stödja dessa företag.

Varför väljer man er som leverantör?

Med Ridder iQ hanterar och kontrollerar du alla affärsprocesser. Kunden väljer Ridder på tack vare dess kraftfulla branschspecifika tillvägagångssätt och vår raka och effektiva inställning. Med alla tjänster internt som utveckling, konsultation och support.

  1. Ridder iQ är modulärt strukturerat och passar sömlöst in i dina processer. Det är unikt utvecklat för att alltid möta de specifika behoven hos ditt företag, oavsett vilken digitaliseringsnivå du befinner dig på. Våra konsulter kan översätta dina mål och konfigurera programvaran därefter.
  2. Rätt information, i realtid, på rätt plats. Ridder iQ ger dig realtidsinformation. Inom programvaran är det möjligt att konfigurera skärmar så att varje användare ser relevant information. Ridder iQ visar endast realtidsinformation på dessa skärmar som är viktig för användarens roll eller funktion.
  3. Våra team är redo att kritiskt granska affärsprocesser för att hjälpa dig förstå hur andra tillverkningsföretag redan optimerar sina affärsprocesser med stöd av ERP. Med den omfattande kunskapen vet vi exakt vilka problem tillverkningsindustrin står inför och ger dig alla fördelar som ett ERP-system kan erbjuda och hjälper ditt företag att växa.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

ECI främjar innovation och samarbete inom tillverkningsindustrin, så att företag inte bara individuellt utan också gemensamt utmärker sig. Vi gör detta genom att hjälpa företag att stödja sin digitala transformation. Genom att tillämpa expertis och kunskap inom området, affärsinriktade lösningar och teknologier som gör det möjligt för dig att samarbeta bättre med företag i din logistikkedja.

Med över 1300 företag i Europa strävar vi efter att hjälpa små och medelstora företag att konkurrera och växa genom att tillhandahålla branschkunskap och skräddarsydda lösningar som gör affärsverksamheten enklare.

Vilka behov och utmaningar är det som Ridder iQ löser för kunden?

Vi vet vad du går igenom eftersom vi har gått igenom det själva.

Helhetslösningar byggda, underhållna och förbättrade för din branschs skiftande behov.

Att mata in data manuellt flera gånger, bearbeta pappersarbete i olika system. Anställda som behöver leta efter rätt information, material, arbetsaktiviteter och mer. Datainmatning dupliceras ofta, vilket ökar risken för fel, inkonsekvens och tar tid. Utan realtidsinsikter i för- och efterberäkningar, projektstatus, inköpsorder och material som kommer i tid. Steg för steg stödjer Ridder iQ vägen mot digitalisering och säkerställer att tillverkningsindustrin kan utföra mer arbete med samma mängd personal.

Kundreferenser

“Vår verksamhet har vuxit snabbt de senaste åren; vår arbetsstyrka har tredubblats på åtta år. Inköp, försäljning, fakturering och andra administrativa uppgifter utförs dock fortfarande av samma mängd administrativ personal.”

“Från att räkna på en bit kartong till att helt automatisera med Ridder iQ. Vi sparar 800/900 timmar per år med användning av Ridder iQ.”

“Mycket bättre insikt i budgetutgifter och budgetstrukturer, vilket gör att vi kan hantera kostnader nära våra projekt.”

Känner du till Ridder iQ?

Så som du vill läsa om andras åsikter, vill andra veta dina. Dela gärna med dig av dina åsikter!

Ridder iQ förekommer inom följande kategorier

Ridder iQ produktfunktionaliteter

Affärssystem

Anläggningsregister

Ingår

App

Ingår

Budgetverktyg

Ingår

Business Intelligence

Ingår

CRM

Ingår

Dashboard

Ingår

Ekonomi

Ingår

Faktura

Ingår

HRM

Ingår

Inköp

Ingår

Kapacitetsplanering

Ingår

Lager och Logistik

Ingår

Leverans

Ingår

Orderhantering

Ingår

Projekthantering

Ingår

Rapporter

Ingår

Realtidsdata

Ingår

Redovisning

Ingår

Resurshantering

Ingår

Tidsplanering

Ingår

Tillverkning

Ingår

Upphandling

Ingår

Workflow

Ingår

ERP-system

Anläggningsregister

Ingår

App

Ingår

Budgetverktyg

Ingår

Business Intelligence

Ingår

CRM

Ingår

Dashboard

Ingår

Ekonomi

Ingår

Faktura

Ingår

HRM

Ingår

Inköp

Ingår

Kapacitetsplanering

Ingår

Lager och Logistik

Ingår

Leverans

Ingår

Orderhantering

Ingår

Projekthantering

Ingår

Rapporter

Ingår

Realtids data

Ingår

Redovisning

Ingår

Resurshantering

Ingår

Tidsplanering

Ingår

Tillverkning

Ingår

Upphandling

Ingår

Workflow

Ingår

Passar detta systemet mig?

Gör som 12000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Om ECI Software Solutions

Med våra smarta, specialiserade lösningar och vår kunskap och erfarenhet inom tillverkningsindustrin hjälper vi företag att förverkliga sina ambitioner.

Vi strävar efter att kontinuerligt integrera nya innovationer i våra applikationer så att varje användare kan dra nytta av detta. Vi utvecklar våra produkter tillsammans med våra kunder. Detta innebär att de uppfyller de aktuella behoven i er bransch. Detta tillvägagångssätt har möjliggjort för oss att utveckla och leverera en totallösning som hjälper företag med digitaliseringen av deras verksamhet och de tillhörande processerna.