HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer
Oden

Oden

Chas Visual Management

i
Totalbetyget är baserat på: omdömen & databaserad aktivitet på siten.

Testa systemguiden

Gör som 9000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Vad är Oden?

EN KRAFT, EN LÖSNING, EN SANNING, EN UPPLEVELSE

Oden knyter samman din verksamhet och sammanställer data ifrån HR-verktyg, rekrytering, projekt, CRM och tidrapportering i samma system vilket öppnar upp möjligheterna för insikter, analys och pro-aktivt arbete via Oden Business Intelligence funktioner. Att samla sin persondata på ett och samma ställe är även det en stor fördel när det kommer till datasäkerhet och GDPR.

ALLA VERKTYG DU BEHÖVER - ANSLUTNA PÅ SÄTT DU VILL

Alla verktyg i Oden är integrerade och pratar med varandra så du slipper exportera, importera, kopiera och klistra in för att få saker att fungera för dig. Upplev fördelarna med att ha alla dina avgörande verktyg och all din värdefulla data på samma plats.

REALTIDS AFFÄRSINTERLIGENS

Med all din data på samma plats har du förmågan att analysera och dra slutsatser om din verksamhet i realtid för att säkerställa att dina strategier är baserade på kvantifierad verklighet snarare än gissningar.

CONNECT THE DOTS - LÄS SIGNALERNA, HITTA DIN VÄG

Vi tycker att ditt företag är full av potential. Men hur vet du vilka beslut du ska ta för att navigera i den osäkra terrängen till framgång? Oden knyter ihop ditt företag och använder nyckelprestandaindikatorer i realtid för att kartlägga din verksamhet inifrån och ut, så att ditt företag kan fokusera på det som verkligen betyder något och det som verkligen tillför värde.

GÖR DITT LIV ENKLARE - EN SEKUND ATT LÄRA, EN MINUT ATT MÄSTRA

Vi har arbetat hårt för att Oden ska vara lika snabb som enkel att använda. Tack vare våra avancerade webbteknologier har vi möjlighet att visa massor av information på skärmen på en gång för att ge dig ordentlig överblick över din verksamhet och dina processer.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
11-500+

Mobilapp

Finns det mobilapp?

SaaS / egen server

Behövs det implementeras själv eller finns de i molnet?

Support

Hur kan ni kontakta leverantören?

Språk

På vilka språk finns systemet?
ENSV

Testperiod

Kan man få en gratis testperiod?
JANEJ

Branscher

Alla

Alternativ till Oden

Känner du till Oden?

Så som du vill läsa om andras åsikter, vill andra veta dina. Dela gärna med dig av dina åsikter!

Oden förekommer inom följande kategorier

Oden produktfunktionaliteter

Affärssystem

App

Ingår

Business Intelligence

Ingår

CRM

Ingår

Dashboard

Går att lägga till

HRM

Ingår

Projekthantering

Ingår

Rapporter

Ingår

Realtidsdata

Ingår

Resurshantering

Ingår

Passar detta systemet mig?

Gör som 9000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Om Chas Visual Management

Oden Business Intelligence ägs av moderbolaget Chas.

Chas Visual Management AB (Chas) grundandes 2005 av VD och ägare Charlie Hansson. Chas syfte är att realisera individers potential och samtidigt bygga en lite bättre värld – steg för steg. Vår vision är att skapa ett skandinaviskt Silicon Valley-företag, en företagskultur som driver kreativitet, effektivitet och innovation i kombination med skandinaviska värderingar om jämlikhet, demokrati och trygghet. För att uppnå vårt syfte sätter vi höga krav på socialt hänsynstagande, mångfald och kompetensutveckling, vilket leder till motiverade anställda, vilket i sin tur gynnar våra kunder och deras verksamheter.

Affärsidén är egen leverans av konsulter och system samt mäklande av IT-relaterade tjänster, licenser och hårdvara. Vi ser och bygger affär och verksamhet ur ett ekosystemperspektiv, där behoven hos individer, kunder, partners, leverantörer, marknad och samhälle samspelar. Våra tre kärnvärderingar sedan bolaget grundandes är: Konsulten i fokus, Prisvärda IT-konsulter och Socialt ansvarstagande. Chas arbetssätt har genererat att vi har tilldelats pris av European Business Awards för bästa arbetsgivare i Europa (2016/2017), Årets Entreprenör i Europa (2017/2018) och nationell mästare för Socialt ansvarstagande och miljömedvetenhet (2018/2019).

Oden Business Intelligence(Oden BI) är vårt produktbolag som arbetar med vidareutveckling, försäljning och systemförvaltning av vårt egenutvecklade BI-system. Oden BI är hela företagets systemstöd och är en central punkt i att fatta beslut för verksamheten då systemet gör att all verksamhetsgenererade data samlas på en plats och möjliggör för datadrivna beslut i realtid samt verksamhetsanalyser och verksamhetsplaneringar.

Jobbar du för detta bolaget?

Läs om hur du uppdatera informationen här