HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer
Clarendo logga transperant bakgrund (1).png

Clarendo

Clarendo

i
Totalbetyget är baserat på: omdömen & databaserad aktivitet på siten.

Vad är Clarendo?

Vi på Clarendo har lång erfarenhet och specialistkompetens inom ISO-standarder och deras tolkning. Vi är experter på att tolka kraven i standarderna och har byggt in dom i vår lösning som olika moduler och funktioner i ett och samma system. Med vårt unika angreppssätt bygger vi ledningssystem som åstadkommer resultat, fungerar över tid och skapar framgång.

TIM - Tool to Improve Management System är vårt unika IT-verktyg utvecklat för ledningssystem som erbjuder skräddarsydda lösningar för företag inom alla branscher och storlekar. Särskilt för Clarendo är att vårt IT-stöd erbjuder speciallösningar för koncerner med anpassade funktioner.

TIM är ett aktivtetsbaserat IT-system med inbyggd ISO-expertis, kraven i standarden är översatta till aktiviteter i form av uppgifter och mallar. Uppgifter tilldelas ansvarig person som får en påminnelse när uppgiften ska göras. Med TIM fungerar ditt ledningssystem såsom det är avsett att göra – nämligen att leda och styra din organisation. Vi garanterar att kunder erhåller ett certifikat, och att det ger värde för verksamheten.

Låt TIM driva ditt ledningssystem mot framgång med skräddarsydda lösningar som förenklar och förbättrar ditt kvalitetsarbete. Vi skräddarsyr ett modulhus och du flyttar in!

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
1-500+

Mobilapp

Finns det mobilapp?

Support

Hur kan ni kontakta leverantören?

Utbildning

Hur kan ni utbilda kunden?

Språk

På vilka språk finns systemet?
SVEN

Geografiskt område

Var finns vi någonstans?
SEDKNOFI

Varför gör man affärer med Clarendo?

Varför väljer man Clarendo?

Fördelar och nytta med TIM:

 • Inbyggd ISO-expert. Kraven i ISO-standarderna är redan tolkade och inbyggda i TIM i form av moduler, strukturer, funktioner och systematik.
 • Hög flexibilitet och skalbarhet där systemet byggs upp efter er nuvarande verksamhet och behov. I takt med att organisationen växer skalas ledningssystemet effektivt upp.
 • Användarvänlighet med anpassade behörighetsnivåer för alla roller.
 • Helhetslösning. Clarendos IT-system erbjuder fullt stöd för avvikelser, dokument, processer, revisioner, uppföljning av mål och KPI samt alla andra punkter i standarden.
 • Sömlös integration av moduler som dokumenthantering, avvikelser, processer, riskhantering och revisioner.
 • Tolkning av nya utgåvor av ISO-standarder uppdateras automatiskt i TIM.
 • Ökad effektivitet för medarbetare och chefer med tydliga påminnelser och uppgifter.

Varför väljer man er som leverantör?

Vi på Clarendo har sedan 1993 hjälpt över 300 företag att implementera och digitalisera sina ledningssystem enligt ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 och ISO 45001. Med vårt unika angreppssätt bygger vi ledningssystem som åstadkommer resultat, fungerar över tid och skapar framgång.

 • Trygghet baserat på kompetens och erfarenhet. Ni kommer att känna er trygga med oss som samarbetspartner. Vi har mer än 25 års erfarenhet av implementering av ledningssystem inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
 • Skräddarsytt och kostnadseffektivt ledningssystem. Ni kommer att få ett skräddarsytt ledningssystem som fokuserar på det som är viktigt för er verksamhet. Systemet kommer att innehålla minimalt med dokument som kräver minimalt med administration.
 • Över tid ett hållbart system som ständigt utvecklas. Genom vår närvaro, övervakning och utvärdering av ert system, så kommer det att hålla över tid och anpassas till verksamhetens utveckling.
 • Snabb och effektiv implementering. Vi har en väl beprövad implementeringsmetod - i snitt tar det 3 månader från start till certifiering.
 • Garanterar certifiering. Vi garanterar att våra kunder erhåller ett certifikat som ger verkligt värde för verksamheten.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

 • Unikt angreppsätt. Med vårt unika angreppssätt bygger vi ledningssystem som åstadkommer resultat, fungerar över tid och skapar framgång. Alla funktioner i samma system, ingen modulstruktur.
 • Specialister på ISO för koncerner. Clarendo är en av få leverantörer på marknaden som erbjuder en unik lösning för koncerner och geografiskt utspridda verksamheter, som innebär enkelt och smidigt styrning från toppen ner till dotterbolag på ett effektivt sätt.
 • Vi lever som vi lär. Att vi lyckas underhålla ett ledningssystem med tre standarder, trots vår storlek, är inget mysterium. Vi vet vad som krävs för att leda och styra och våra egna certifikat är ett bevis på det. TIM driver vårt eget ledningssystem som är certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 27001.

Vilka behov och utmaningar är det som Clarendo löser för kunden?

Clarendo möter kundens behov genom att erbjuda en komplett lösning för ISO-ledningssystem:

- certifiering från början till slut

- utbildar kunden i sitt ledningssystem

Support och förbättring. Efter certifiering följer vi kundens utveckling över tid i TIM och erbjuder support och stöd för att hantera förbättringsförslag och avvikelser från revisioner.

Ledningssystemet ägs av företaget och styr organisationen på ett hållbart sätt. Trots förändringar inom organisationen bibehålls kvalitetsnivån. Medarbetare kan börja och sluta utan att något faller mellan stolarna. Ledningssystemet fortsätter att fungera effektivt även när kvalitetschefen eller konsulten lämnar.

Delegering av ansvar och enkel uppföljning gör ditt jobb effektivt. Varje uppgift har en ansvarig medarbetare och en deadline, och den ansvarige får påminnelser samt kan tydligt följa vad som ska göras. Chefen har full kontroll över sin avdelning och kan enkelt följa upp alla uppgifter.

Känner du till Clarendo?

Så som du vill läsa om andras åsikter, vill andra veta dina. Dela gärna med dig av dina åsikter!

Clarendo förekommer inom följande kategorier

Clarendo produktfunktionaliteter

Verksamhetssystem

Analysverktyg

Ingår

Avvikelsehantering

Ingår

Behörighetshantering

Ingår

Dokumenthantering

Ingår

Integrerbart

Ingår

Måluppföljning

Ingår

Processkarta

Ingår

Projekthantering

Ingår

Resurshantering

Ingår

Strategiutveckling

Ingår

Stöd för ISO standard

Ingår

Ledningssystem

Analysverktyg

Ingår

Avvikelsehantering

Ingår

Behörighetshantering

Ingår

Dokumenthantering

Ingår

Integrerbart

Ingår

Måluppföljning

Ingår

Processkarta

Ingår

Projekthantering

Ingår

Resurshantering

Ingår

Strategiutveckling

Ingår

Stöd för ISO standard

Ingår

Passar detta systemet mig?

Gör som 9000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Om Clarendo

Vi brinner för ledningssystem som skapar värde, därför utvecklade vi tidigt ett unikt angreppssätt. Clarendo var bland de första i branschen att lämna dokument och pärmar till fördel för en digital lösning. Vår IT-lösning heter TIM och han är assistenten som driver ledningssystem mot framgång. Med över 25 års erfarenhet och över 300 framgångsrika implementeringar av ISO-certifieringar är Clarendo er pålitliga partner. Dessutom lever vi som vi lär – vilket innebär att vi själva är ISO-certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 27001.

Vanligaste jämförelser i Ledningssystem