HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer

Jämför Sveriges bästa CRM för småföretag

Varför ska jag ha ett CRM för småföretag?

Alla företag vinner på att ha ett CRM-system, alltså ett system där ni hanterar och vårdar era kundrelationer, sälj, prospekts och leads. Detta för att få ordning på hela kund- och säljprocesserna, veta var i en kundresa man befinner sig eller vad nästa steg i en eventuell kundbearbetning är. Dessutom går många delar att automatisera. Men för många mindre företag är prislappen något som ofta spelar stor roll. Det måste helt enkelt löna sig att köpa in ett CRM-system – men fundera gärna över vad det kostar er att inte ha ett CRM-system. Det man som företagare bör vinna på är att hanteringen av kunddatan gör att det enklare går att förutse och förstå köpmönstren – som i sin tur leder till bättre affärer, översikt och ökad försäljning. Vinsterna av ett CRM-system är således snabbare och förbättrade köpprocesser och bättre vård av befintliga affärsrelationer. Dessutom ger ett CRM-system er kontroll över bearbetningen av nya kunder. Men vilka funktioner behöver just ert småföretag? BusinessWith har lång och gedigen erfarenhet av att vägleda företag av olika storlek fram till det viktiga beslutet – att välja rätt system. Ta hjälp av vår jämförelsetjänst för att hitta det bästa CRM-systemet för småföretag – men glöm inte: involvera era säljare, för att veta vilka utmaningar de tampas med, och vad de behöver för att göra ett så bra arbete som möjligt. Välkommen till vår populära jämförelsetjänst.

Hur ska jag välja CRM för småföretag?

Att välja ett CRM för ett småföretag skiljer sig från att köpa in ett system för ett stort företag. När du bedriver en mindre verksamhet har du andra behov – och bör inte köpa för stort system än vad du behöver. Däremot är det viktigt att fundera på var ni befinner er i framtiden. Är tanken och målet att ni ska skala upp, bör ni överväga en lösning som ni kan växa med. Nuförtiden finns CRM-system som är utformade exakt för att passa er företagsstorlek eller bransch, och det finns också licensformer som beror på vilka sorts funktioner just ni behöver. För småföretag brukar kostnadsbilden, oavsett system, vara av stor vikt. Ta er lite tid för att noggrant jämföra de olika systemen mot varandra, och läs gärna omdömen direkt här hos BusinessWith. Vi gör det lätt att välja rätt CRM-system. Tack vare vår unika jämförelsetjänst har hundratals företag före dig hittat rätt CRM-system. Vill du ha tips eller har du några frågor? Tveka inte att höra av dig direkt till oss på BusinessWith – eller utforska vår tjänst nu direkt.

Vad kostar ett CRM för småföretag?

Lista på 6 olika CRM för småföretag

Sortera på
Lime GO

Lime GO

Lime Technologies

Lime Go är det webbaserade CRM-systemet för säljare och säljchefer som vill jobba mer datadrivet i ert sälj. Med hela Nordens företag i en integrerad databas från start och smarta filter hittar du enkelt nya kunder. Skapa ringlistor utifrån hundratals kriterier och jobba strukturerat med pipeline management för att stänga affären snabbare. Kom igång snabbt med Lime Go idag!

Lär dig mer om Lime GO

Läs mer
SugarCRM

SugarCRM

SugarCRM

Med SugarCRM får marknadsförings-, sälj- och kundtjänstteam äntligen en tydlig bild av varje enskild kund vilket hjälper affärsverksamheter att nå nya nivåer inom resultat och prognostisering. Sugar är CRM-plattformen som gör svåra saker enklare. Tusentals företag i fler än 120 länder använder Sugar för att åstadkomma en högupplöst kundupplevelse genom att låta plattformen göra jobbet. Sugar har s...

Lär dig mer om SugarCRM

Läs mer
Freshsales CRM

Freshsales CRM

Freshworks

CRM lösning för mindre företag. Har bra basfunktioner och dessutom möjlighet för att ringa direkt från systemet.

Lär dig mer om Freshsales CRM

Läs mer
Pipedrive

Pipedrive

Pipedrive

Användarvänligt och modernt webbaserat CRM system som innehåller många av de funktioner som behövs för att ha en mycket bra salesforce automation uppsättning.

Lär dig mer om Pipedrive

Läs mer
Upsales

Upsales

Upsales

Upsales är Sveriges snabbast växande CRM som hjälper B2B företag. Upsales CRM hjälper B2B företag att hitta nya leads, vinna fler affärer och skapa merförsäljning hos befintliga kunder. Upsales är det självklara valet för snabbväxande säljorganisationer som vill ha ett komplett CRM med möjlighet att bygga på med funktioner såsom Marketing Automation och avancerade säljrapporter. Underlätta er pros...

Lär dig mer om Upsales

Läs mer
Monday

Monday

Monday

En molnbaserad plattform för att hantera alla projekt, stora som små. Monday erbjuder en totallösning för att behandla projekten med hjälp av funktioner som Ganttscheman och Kanban.

Lär dig mer om Monday

Läs mer

Vad kostar ett CRM för småföretag?

Idag finns en mängd olika CRM-system på marknaden för både små och stora företag. Priset kan skilja sig mycket åt och du bör därför noggrant överväga vilka funktioner just ditt företag behöver. Många av systemleverantörerna erbjuder att man får en gratis testperiod, vilket kan kännas skönt innan man väl bestämmer sig. Jämför gärna både omdömen och pris innan ni gör ert val. Här hos oss på BusinessWith ger vi dig möjligheten att jämföra och läsa på om de bästa CRM-systemen för småföretag i Sverige. Priset för ett mindre CRM-system ligger oftast på några hundralappar för en användare per månad – utöver implementeringen förstås. De mer avancerade systemen ligger på åtminstone dryga tusenlappen per användare och månad. Oavsett vilken storlek på företaget du har, bör användarvänlighet vara det som betyder mest för er. Är man ett större företag, brukar vikt läggas ännu mer vid utseende och design. Som tidigare sagt – varför inte testa en period först och utvärdera det system du anser som mest passande för er organisation. BusinessWith hjälper dig att hitta fram till rätta systemet för er verksamhet.

0