HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer
Systemlogo för Fortnox Tid

Fortnox Tid

Fortnox

i
Totalbetyget är baserat på: omdömen & databaserad aktivitet på siten.

Testa systemguiden

Gör som 5000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Vad är Fortnox Tid?

Fortnox erbjuder uteslutande molnbaserade tjänster, vilket innebär att kunderna kan nå sina program och sin information från vilken internenansluten enhet som helst. Flera användare kan vara inloggade samtidigt, samarbeta och dela information. En stor fördel är att de slipper besväret med installation, uppdateringar och säkerhetskopiering. Kunderna abonnerar på programmen och betalar en månadsavgift per användare och programmodul.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
XSSML

Mobilapp

Finns det mobilapp?
JANEJ

Saas/ egen server

Behövs det implementeras själv eller finns de i molnet?

Testperiod

Kan man få en gratis testperiod?
JANEJ

Pris från

Listpris från leverantör:
69kr/mån/anv

Fakturering

Kan man fakturera tid direkt i systemet?
JANEJ

Del av affärssystem

En egen produkt eller del av ett affärssystem?
JANEJ

E-signatur

Kan man signera direkt i tidrapporteringssystemet?
JANEJ

Arbetsschema

Kan man skapa arbetsschema i systemet?
JANEJ

System från samma leverantör

Vilka mer system har leverantören?

Toppsystem inom Tidrapporteringssystem

Varför gör man affärer med Fortnox?

Varför väljer man Fortnox Tid?

  • Enkel tidsregistrering både via webb och telefon, vilket gör att den anställde på ett enkelt sätt kan registrera sin tid var och när som helst så länge en internetuppkoppling finns.
  • Möjlighet till sömlös synkronisering av registrerad tid till Fortnox fakturerings-, order- samt löneprogram. All tid som registreras kan användas till att skapa upp faktura- och löneunderlag, vilket gör att onödigt dubbelarbete försvinner.
  • Tillgång till tydliga rapporter där ansvariga får en god bild av läget genom olika diagram och beräkningar. Du väljer själv vilken statistik du vill ta fram och vilka frågor du vill ha svar på.

Varför väljer man er som leverantör?

  • Molnbaserad tjänst vilket gör att du som kund kan arbeta var som helst så länge du har tillgång till en enhet med internetuppkoppling.
  • Genom vare vår marknadsledande position av molnbaserade lösningar ligger Fortnox ständigt i framkant vad gäller utveckling. På så sätt erbjuds du som kund smarta och automatiserade lösningar som utmanar gamla ineffektiva arbetssätt.
  • Helhetslösning som gör att du kan samla hela din ekonomiadministration på ett och samma ställe. Fortnox erbjuder flera olika program, t.ex. fakturering, bokföring, löner och tidsredovisning. Utöver det finns hundratals branschspecifika lösningar från andra leverantörer som är integrerade i vår plattform.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

Vår ambition är att vara småföretagarens bästa vän, och vi riktar in oss på att förenkla våra kunders vardag som företagare. Med vår marknadsledande position för molnbaserade ekonomisystem ligger vi i framkant av automatiseringen och utvecklingen av nya, smarta funktioner för ett effektivare företagande.

Vilka behov och utmaningar är det som Fortnox Tid löser för kunden?

Med Fortnox Tid säkerställer kunden att man alltid får rätt betalt för sina arbetade timmar. Tack vare det sömlösa samarbetet med fakturerings-, order- och löneprogrammen slipper kunden onödigt dubbelarbete vilket effektiviserar ekonomiadministrationen och därmed vardagen som företagare.

Känner du till Fortnox Tid?

Så som du vill läsa om andras åsikter, vill andra veta dina. Dela gärna med dig av dina åsikter!

Fortnox Tid produktfunktionaliteter

Tidrapporteringssystem

Arbetsorder

Ingår

Arbetstidsschema

Ingår

Fakturering

Ingår

Frånvaro & flex registrering

Ingår

Integration med eget lönesystem

Ingår

Integration med olika lönesystem

Ingår

Modul i affärs/ ekonomisystem

Ingår

Projektredovisning & rapportering

Ingår

Rapportering

Ingår

Underlag till lön

Ingår

Passar detta systemet mig?

Gör som 5000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Om Fortnox

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av molnbaserade lösningar för ekonomi och administration för småföretagare, redovisningsbyråer, föreningar och skolor. Fortnox erbjuder i sin plattform ett brett utbud av tjänster inom fintechområdet, bland annat redovisning, fakturering, tidredovisning och löneadministration. Via dotterbolaget Fortnox Finans erbjuds finansieringstjänster.

Fortnox grundades 2001 och har över 300 anställda inom koncernen med huvudkontor i Växjö. Aktien är noterad på NGM Nordic SME.