HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer
PayZlip-logo

PayZlip

PayZlip

i
Totalbetyget är baserat på: omdömen & databaserad aktivitet på siten.

Vad är PayZlip?

PayZlip är en modern lösning som gör löneprocessen enklare för alla inblandade. Med vår interaktiva Lön-app för anställda blir det enkelt att tidrapportera sin närvaro och frånvaro, och kan dessutom se omedelbart hur olika avvikelser påverkar deras kommande lön, semesterdagar, komptid och lönebesked.

För administratörer innebär PayZlip kontroll i realtid över lönekostnaderna och en betydande tidsbesparing genom vårt automatiserade löneflöde. Så snart en anställd rapporterar sin tid, genererar vårt system automatiskt en löneberäkning helt i realtid, och du kan följa hur de nedlagda timmarna i projekt förändras i realtid. Betala enkelt ut lönerna inuti systemet med ditt BankID.

Genom vår automatisering, interaktivitet och integration av alla funktioner i ett enda system, gör PayZlip hela löneprocessen både enklare för alla och mer tillgänglig. Låter det spännande BOKA DEMO idag

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
1-100

Mobilapp

Finns det mobilapp?

Support

Hur kan ni kontakta leverantören?

Utbildning

Hur kan ni utbilda kunden?

Språk

På vilka språk finns systemet?
SVEN

Geografiskt område

Var finns vi någonstans?
SE

Testperiod

Kan man få en gratis testperiod?
JANEJ

Pris från

Listpris från leverantör:
99 kr mån/anställd

Varför gör man affärer med PayZlip?

Varför väljer man PayZlip?

Förenkla löneprocessen Genom att exempelvis ha automatiserat manuella moment, samlat alla funktioner man behöver för löner i ett system, automatiskt gör löneberäkningar i realtid samt gör det enkelt att betala ut löner med BankID spara och erbjuder en interaktiv Lön app där anställda enkelt kan tidrapportera och se allt om sin lön har vi

Får insikter i realtid Med PayZlip kan du se i realtid hur lönekostnader och nerlagda timmar i olika projekt uppdateras i realtid. Detta ger dig kontroll i din verksamhet, lönekostnaderna och hur ni fördelar arbetstiden i projekt i realtid. Slipp obehagliga överraskningar i lönekostnader och ta kontroll över lönerna i realtid.

Betala ut lönerna enkelt I PayZlip slipper du exportera bankfiler utan kan enkelt betala ut lönerna via din bank med BankID inuti PayZlip, klart.

Varför väljer man er som leverantör?

Enkelt att komma igång Vill du komma igång snabbt, inga problem! Eller vill du ha hjälp att komma igång, behöver hjälp med att flytta över data från ett befintligt system, inga problem vi hjälper dig hela vägen tills du är igång med PayZlip.

Bra support Våra kunder har tillgång till vår både löner - och systemsupport med sina lönefrågor och systemfrågor. Från vårt kontor i Helsingborg arbetar vi alltid nära dig som kund.

Ett pris Allt du behöver för löneprocessen utan extra kostnader. I priset ingår: tidrapportering, lön app, automatiska löneberäkningar och lönehantering, enkel löneutbetalning och självklart ingår lönebesked enligt GDPR. Dessutom har vi inga startkostnader eller bindningstid.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

Måste löneprocessen och system vara så komplext? Nej, med modern teknik, kunskap inom löner, mjukvaruutveckling och fokus på användarna har vi skapat ett system som både automatiserar och förenklar löneflödet för alla.

Dessutom är vi unika med att kunna dela användarnas data i realtid. Vi tror att genom att ge användare insikt i deras egen lönedata i realtid kan skapa bättre förutsättningar för företag, administratörer och enskilt anställda att kunna planera sin ekonomi bättre.

All mjukvaru- och produktutveckling sker tillsammans med våra kunder från vårt kontor i Helsingborg och självklart lagras all data säkert i Sverige.

Vilka behov och utmaningar är det som PayZlip löser för kunden?

Vi löser flera viktiga behov och utmaningar runt löneprocessen för våra kunder. Genom att vi förenklar och har automatiserat löneprocessen minskar vi den stress som ofta uppstår kring löneutbetalningar, både för företag och löneadministratörer. Dessutom ger vi användarna möjlighet att få insikt i sina lönedata, vilket ger företag och anställda en känsla av kontroll i realtid. Denna öppenhet är av stor betydelse, både för företagens ekonomi och för de anställda som får klarhet i vad de kan förvänta sig. Med vår automatisering av manuellt arbete sparar vi också värdefull tid och ger användarna enkel åtkomst till sina egna lönedata, vilket har en positiv inverkan på företagens likviditet och hjälper de anställda att förstå sina ekonomiska förhållanden bättre. På så sätt hjälper vi våra kunder att undkomma lönestressen och göra löneprocessen smidigare och mer överskådlig.

Recensioner & Omdömen om PayZlip

Vad tycker andra om systemet?

Samlat omdömesbetyg

Användarvänlighet
Samarbetet med leverantören
Support och service
Utbud av funktioner
Kundanpassning och flexibilitet
Integration
Värde för pengarna
Hur nöjd är du överlag?

VDMikroföretagVerifierad personSverigeSeptember 2023

Vad gillar du mest?

För oss är det viktigaste den enkla administrationen av tider och löner. Jag som chef kan snabbt attestera tider och jag kan alltid referera anställda till appen där de finner svar på 98 % av sina frågor.

Vad gillar du minst?

Jag som administratör kan inte se allt i appen. Än så länge finns det enbart i desktop-versionen. Jag håller tummarna att ni löser det snarast.

Vilka affärskritiska problem löser man med systemet?

Tidsbesparingen är för mig det viktigaste. Tiden jag sparar med att svara på frågor från anställda, integrationen direkt till banken (där vi slipper steget med separat lönesystem Visma/Fortknox) är väldigt uppskattat.

 • Användarvänlighet
 • Samarbetet med leverantören
 • Support och service
 • Utbud av funktioner
 • Kundanpassning och flexibilitet
 • Integration
 • Värde för pengarna
 • Hur nöjd är du överlag?

ÄgareMikroföretagVerifierad personSverigeSeptember 2023

Vad gillar du mest?

Bra automatiserat flöde.

Vad gillar du minst?

Att anställda måste godkänna inbjudan från systemet innan deras information kan läggas in.

 • Användarvänlighet
 • Samarbetet med leverantören
 • Support och service
 • Utbud av funktioner
 • Kundanpassning och flexibilitet
 • Integration
 • Värde för pengarna
 • Hur nöjd är du överlag?

PayZlip förekommer inom följande kategorier

PayZlip produktfunktionaliteter

Lönesystem

API integrationer

Ingår

Automatisk beräkning av rörlig ersättning

Ingår

Banköverföringsfil

Ingår

Bokföringsunderlag i flera format

Ingår

Dashboard

Ingår

Digital lönespecifikation

Ingår

Frånvarohantering

Ingår

Förmånshanteringen (bas)

Ingår

Hantering av flertal kollektivavtal

Ingår

HR system

Går att lägga till

Lönestatistik

Ingår

Outsourcing av lön

Går att lägga till

Rapportgenerator

Ingår

Reseräkninghantering

Går att lägga till

Schemaläggning

Ingår

Semesterberäkning

Ingår

Skatteuträkningar

Ingår

Tidrapportering

Ingår

Tidrapporteringssystem

Analysverktyg för optimering

Ingår

App

Ingår

Arbetstidsschema

Går att lägga till

Attestering

Ingår

Fakturering

Går att lägga till

Frånvaro & flex registrering

Ingår

Hanterar flertal kollektivavtal

Ingår

Integration med olika lönesystem

Ingår

Modul i affärssystem

Går att lägga till

Push notifikationer

Går att lägga till

Rapportering

Ingår

Underlag till lön

Ingår

Tidrapportering app

Arbetstidsscheman

Går att lägga till

Attestering

Ingår

Frånvaro & flexregistrering

Ingår

Integration med olika lönesystem

Ingår

Löneunderlag

Ingår

Projektredovisning

Ingår

Statistik och rapporter

Ingår

Passar detta systemet mig?

Gör som 9000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Om PayZlip

PayZlip är ett innovativt företag som utmanar ledande aktörer inom löneprocesshantering och löneinsikter. Bolaget grundades av en sammansättning av lönexperter, företagare, anställda och mjukvaruutvecklare med en stark vision - att förenkla löneprocessen och erbjuda användarna en djupare förståelse av sina lönedata.

Med sitt huvudkontor i Helsingborg har PayZlip skapat ett moderniserat tid- och lönesystem som har förändrat hur företag och anställda hanterar löneadministration. Företaget har som mål att minska stressen kring löneutbetalningar och göra hela processen smidigare och mer användarvänlig för alla.

En av PayZlips styrkor är dess engagemang för kontinuerlig produktutveckling och att samarbeta nära sina kunder. Tillsammans med användarna strävar de efter att förstå deras behov och önskemål för att ständigt förbättra och utveckla sitt system.

Med sin breda expertis inom löneprocesser och mjukvaruutveckling har PayZlip positionerat sig som en pålitlig partner för organisationer som strävar efter att effektivisera sin lönehantering och erbjuda sina anställda en bättre upplevelse.