0
HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer
Digitala Årsredovisningen

Digitala Årsredovisningen

Björn Lundén

i
Totalbetyget är baserat på: omdömen & databaserad aktivitet på siten.

Vad är Digitala Årsredovisningen?

Digitala Årsredovisningen är en webbtjänst som vi utvecklat för att göra det så enkelt som möjligt att göra en årsredovisning för ett aktiebolag. Du kan även lämna årsredovisningen digitalt till Bolagsverket.

Programmet följer regelverket och ser till att din årsredovisning blir korrekt. Du guidas hela vägen från import av bokföringen till utskrift av årsredovisningen. Varje steg förklaras exakt och begripligt. En stor del av innehållet i din årsredovisning skapas automatiskt av programmet. Uppgifter som inte skapas automatiskt kompletterar du med genom att följa guiden och besvara enkla, konkreta frågor.

Digitala Årsredovisningen passar för alla aktiebolag som använder K2-reglerna och som bokför utifrån BAS-kontoplanen. Digitala Årsredovisningen är online och körs i en webbläsare på din dator eller surfplatta. Vi rekommenderar webbläsaren Chrome.

Att tjänsten är helt molnbaserad innebär att du slipper tänka på uppdateringar och backuper, att du inte behöver installera någonting på din dator eller platta, att du kan arbeta var du vill och att din årsredovisning sparas i molnet.

När du är färdig med din årsredovisning betalar du och lämnar in den digitalt eller så skriver du ut den och skickar till Bolagsverket. Du kan alltid gå tillbaka till årsredovisningen och göra ändringar utan att behöva betala en gång till.

När du skickar årsredovisningen digitalt till Bolagsverket får du direkt en kvittens och vet att den kommit fram.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
XSSML

Mobilapp

Finns det mobilapp?
JANEJ

Support

Hur kan ni kontakta leverantören?

Språk

På vilka språk finns systemet?
SV

Geografiskt område

Var finns vi någonstans?
SE

Testperiod

Kan man få en gratis testperiod?
JANEJ

Pris från

Listpris från leverantör:
Fr. 299 kr/månad eller 890 kr per årsredovisning

System från samma leverantör

Vilka mer system har leverantören?

Varför gör man affärer med Björn Lundén?

Varför väljer man Digitala Årsredovisningen?

  • Seriös leverantör som utvecklat redovisningsprogram i 25 år.
  • Guidestyrt så att årsredovisningen blir korrekt.
  • Gratis ända fram till utskrift.

Varför väljer man er som leverantör?

  • 35 år i branschen
  • Hög servicenivå
  • Pålitlig information

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

Digitala Årsredovisningen ligger i framkant när det gäller användarvänligheten, främst genom att det är enkelt att komma igång och att du som användare följer en guide genom hela processen från import av bokföringen till digital inlämning av din årsredovisning.

Vilka behov och utmaningar är det som Digitala Årsredovisningen löser för kunden?

Med Digitala Årsredovisningen förenklar vi för mindre aktiebolag som vill göra årsredovisningen själva och lämna in allt digitalt till Bolagsverket.

Känner du till Digitala Årsredovisningen?

Så som du vill läsa om andras åsikter, vill andra veta dina. Dela gärna med dig av dina åsikter!

Digitala Årsredovisningen förekommer inom följande kategorier

Digitala Årsredovisningen produktfunktionaliteter

Årsredovisning

Automatiska beräkningar

Ingår

Digital inlämning

Ingår

Om Björn Lundén

Björn Lundén är ett kunskaps- och programvaruföretag som sedan 35 år förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.

Vi är närmare 150 medarbetare med kontor i Näsviken och Ljusdal. All utveckling och support sker från kontoren i Hälsingland. Vi jobbar i en organisation som präglas av delaktighet och samarbete.

En central del i vår affärsidé är faktiskt att ha roligt. Men vi tänker också på att det vi gör ska vara lönsamt och hållbart, både för oss och för våra kunder.

I juni 2021 nådde vi en milstolpe när vi hade glädjen att välkomna kund nr 500 000. Välkommen att bli en nöjd Björn Lundén-användare du också!