Fortnox Lön

Fortnox

i
Betyget består av flertalet faktorer som omdömen, popularitet, jämförelser m.m.

Beskrivning av Fortnox Lön

Fortnox erbjuder uteslutande molnbaserade tjänster, vilket innebär att kunderna kan nå sina program och sin information från vilken internenansluten enhet som helst. Flera användare kan vara inloggade samtidigt, samarbeta och dela information. En stor fördel är att de slipper besväret med installation, uppdateringar och säkerhetskopiering. Kunderna abonnerar på programmen och betalar en månadsavgift per användare och programmodul.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
XSSML

Mobilapp

Finns det mobilapp?
JANEJ

Saas/ egen server

Behövs det implementeras själv eller finns de i molnet?

Geografiskt område

Var finns vi någonstans?
SE

Språk

På vilka språk finns systemet?
SVEN

Testperiod

Kan man få en gratis testperiod?
JANEJ

Prismodell

Vilken modell passar din budget?
ModulbaseradAbonnemangLicens

HR system

HR system kan kombineras?
JANEJ

Omdömen

Vad tycker andra om systemet?

Laddar...

Varför gör man affärer med Fortnox?

Varför väljer man ert system?

Fortnox Lön är ett komplett löneprogram som gör det enkelt för dig att själv hantera lönerna i ditt företag. Du får hjälp med allt från lönespecifikation till arbetsgivardeklaration, och behöver därför inte ha några större förkunskaper eller erfarenheter inom lönearbete. Programmet är alltid uppdaterad med aktuella skattetabeller, lagar och regler. De anställda hämtar sina lönebesked direkt via webb eller mobilapp. Kompletterar du med Fortnox bokföring bokförs lönerna helt automatiskt.

Varför väljer man er som leverantör?

  • Molnbaserad tjänst vilket gör att du som kund kan arbeta var som helst så länge du har tillgång till en enhet med internetuppkoppling.
  • Genom vare vår marknadsledande position av molnbaserade lösningar ligger Fortnox ständigt i framkant vad gäller utveckling. På så sätt erbjuds du som kund smarta och automatiserade lösningar som utmanar gamla ineffektiva arbetssätt.
  • Helhetslösning som gör att du kan samla hela din ekonomiadministration på ett och samma ställe. Fortnox erbjuder flera olika program, t.ex. fakturering, bokföring, löner och tidsredovisning. Utöver det finns hundratals branschspecifika lösningar från andra leverantörer som är integrerade i vår plattform.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

Fortnox är småföretagarens bästa vän, så även i lönearbetet. Med ett lätthanterat och komplett lönesystem automatiserar och förenklar vi löneadministrationen för våra kunder.

Vad är er unika styrka?

  • Enkelt: Fortnox löneprogram är enkelt att komma igång med. Tack vare automatiska funktioner för bland annat arbetsgivardeklaration och semesterhantering behöver man inte vara någon expert för att hantera löner.
  • Komplett: Med Fortnox Lön får du en helhetslösning för din lönehantering. Vi hjälper dig med rapportering till Fora, Collectum, SCB statistikrapportering och arbetsgivarintyg, bara för att nämna några delar.
  • Samarbete: Stora möjligheter att samarbeta med de anställda tack vare Lön Personlig. Här tillåts de anställda själva rapportera avvikelser från ordinarie schema så som sjuk- och semesterfrånvaro, snabbt och enkelt via webb eller Fortnox App.

Fortnox Lön produktfunktionaliteter

Digital lönespecifikation

Ingår

Frånvarohantering

Ingår

Förmånshanteringen (bas)

Ingår

HR system

Går att lägga till

Rapportgenerator

Ingår

Reseräkninghantering

Ingår

Schemaläggning

Ingår

Semesterberäkning

Ingår

Självservice

Ingår

Tidrapportering

Ingår

Om Fortnox

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av molnbaserade lösningar för ekonomi och administration för småföretagare, redovisningsbyråer, föreningar och skolor. Fortnox erbjuder i sin plattform ett brett utbud av tjänster inom fintechområdet, bland annat redovisning, fakturering, tidredovisning och löneadministration. Via dotterbolaget Fortnox Finans erbjuds finansieringstjänster.

Fortnox grundades 2001 och har över 300 anställda inom koncernen med huvudkontor i Växjö. Aktien är noterad på NGM Nordic SME.

Vanligaste jämförelsealternativen

Laddar...